Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex fajny samochód
Ja mam teraz fiata pandę, chciałabym zmienić ale przez najbliższe lata to będzie niemożliwe, w pierwszej kolejności budowa, później zmiana samochodu męża a ja jak dożyje to na końcu 
panipuchatkowa zalajkowałam już wcześniej ale nie zdązyłam napisac, że śliczny dzieć
Dopiero co pisałaś, że jesteś w ciąży a tu juz tak ładnie ukształtowany maluch, główka, brzuszek, rączki
Coś pięknego i cudownego 
isiaaaa92 5 cykli to na prawdę nie dużo choc dla Ciebie wieczność, na pewno szczęście się usmiechnie do nas wszystkich
Magdaa21 podziwiam, piękny kocyk, ja mam dwie lewe ręce do szycia
Wy też tak macie lub miewałyście, że druga faza zamiast być sucha jest raczej mokra, na bieliźnie widzę ciągle wydzielinę, mam raczej uczucie wilgoci niż suchości i to nie jest pierwszy taki cykl tylko tak mam odkąd obserwuje siebie?
Starania o drugie dziecko -
U mnie śluzu cały czas dużo. W ciążowym cyklu chodziłam z wkładką, tak leciało. Teraz też mam dużo. A wczoraj przy
było tak ciasno, że nawet śluz słabo pomagał. Zupełnie jak na początku ciąży... Macie czasem takie wrażenie, że wam wszystko w środku spuchło, aż pochwa i wargi są rozpulchnione? Ja mam tak drugi dzień już.
Tak się dzisiaj objadłam, że mam zgagę
I znowu bym coś wpierniczyła. Chyba okres się zbliża.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex mam tak, w okolicach owulacji mam rozpulchnione i spuchnięte.
To ze mnie nie leci tak żeby z wkładką chodzić, ale na bieliźnie widać i czuje wilgoć, mam tak co cykl.
Ostatnio czytałam artykuł, wypowiadało sie grono medyczne, że to mit z tym z większonym śluzem w pierwszych tygodniach no ale kobiety które zaszły w ciąże twierdzą inaczej
Ja pewnie bym nawet nie zauważyła bo tak jak pisałam, co miesiąc w drugiej fazie cyklu mam uczucie wilgoci.
Starania o drugie dziecko -
W ciąży rzeczywiście jest dużo śluzu
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziwne jakbym miała owulację w 21-22 dc, ciekawi mnie czy taka owu jest w ogóle wartościowa i czy coś z tego może być. No ale nie brałam dupka więc wszystko możliwe. I sutki bolą coraz bardziej, na piersiach mam lekkie żyłki. Więc coś się dzieje

My z mężem aktywności ciąg dalszy. Pojechaliśmy znowu na rowery i trafiliśmy na "festyn", był koncert Dody i pokaż fajerwerków;) dopiero wróciliśmy do domu. A wcześniej graliśmy pod domem w ping ponga ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Dziewczyny,
Ja na szybko chciałabym tylko zdać relacje z czwartkowej wizyty u ginekologa. Brak bicia serduszka w 8 tygodniu, a już w piątek dostałam hmm plamienia. Utrzymują się do dziś. Muszę w tygodniu zrobić betę i usg czy na pewno się wszystko dobrze oczyścilo. Z Clo mogę się starać po 3 miesiącach.
Powiem Wam, że lekko we wszystko zwątpilam. W Hiszpanii chodziłam do kościola,nawet w tygodniu. Nigdy nie brałam antykoncepcji. Każdy zachodzi w ciążę i ja utrzymuje tylko nie ja...
Kochane, miłego dnia.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Jejku Alegzi tak mi przykro
bardzo mocno tule i nawet nie wiem co napisać w tej sytuacji bo żadne słowa nie będą w stanie pocieszyć
wiadomo że w takiej chwili ogarnia zwątpienie ale myślę że trzeba walczyć dalej, los bywa czasem niesprawiedliwy, daje tym co nie chcą a zabiera tym co chcą bardziej niż czegokolwiek
ale na pewno jeszcze u Ciebie słońce zaświeci
trzymaj się kochana :*
-
Alegzi;(;( przykro mi bardzo ;( masz rację, to wszystko sprawiedliwe nie jest. Ale będzie ci dane być mamą, musi! W takiej chwili to najważniejsze żebyś była z mężem obok. I jakbyś chciała się wygadać to masz też nas ;*Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alegzi tak mi przykro

Będę modlić się za Ciebie. Pamiętaj, aby przejść to z mężem nie sama.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alegzi kochana ściskam, dużo siły dla was. Wiem że wydaje się to być niesprawiedliwe też tak to odnoszę ale jedynie wiara trzyma mnie jeszcze przy sile aby dalej walczyć.
Kobietki impreza mega wybawilam się super, był mi potrzebny taki reset.
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alegzi kochana .. bardzo mi przykro ;( nie możesz wątpić , musisz myśleć ze nic nie dzieje się bez przyczyny , Bóg ma jakiś plan dla Ciebie zobaczysz będziesz jeszcze mama ..
Ja dzisiaj czuje się jak flak;p dałam radę do 2 wczoraj
w sumie gdyby nie to ze ja prowadziłam może byśmy jeszcze z godzinę zostali .. ale zaczynałam być śpiąca , zmęczona i obciążała
wiec skoro miałam prowadzić auto to nie chciałam czekać aż jeszcze „gorzej się poczuje” .. mamy nawet współpracował ;p troszkę fikał ale to po jedzeniu ;p muzyka mu nie przeszkadzała głośna ( chyba tatuś już go przyzwyczaił ) tak wiec mamy to już za sobą
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
My po wczorajszym intensywnym dniu mamy dzisiaj lenia i odpoczywamy. Zrobiłam na obiad pieczeń plus truskawki że śmietaną na deser. I tak jakoś dzień leci. Temperatura już mega nisko więc czekam na okres. Lekarz mi nie odpisał jeszcze ale nie dziwię mu się skoro jest na urlopie. Im wcześniej zacznę nowy cykl tym lepiej. Bo wtedy płodne jeszcze będą na urlopie jak dobrze pójdzie a już na pewno z monitoringiem. Teraz dopiero po wykresie widać że owulacja była ale pewnie jakaś słaba. I rzeczywiście w 13-14 dc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 15:26
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Gin mi odpisał, że mam zwiększyć dawkę CLO od następnego cyklu do 100 mg... No i monitoring, mogę podejść w każdą środę oprócz tej za tydzień i w drugim tygodniu września. Akurat na 5 się zapisałam, więc będzie pomiędzy

Trochę się przeraziłam, bo napisał też, że jak teraz nie zaskoczy po zwiększonej dawce to 2 cykle przerwy i zmiana leku... A naturalnie owulacji nie mam, więc ostatnia deska ratunku, a później zawieszenie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH