Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
isiaaaa92 wrote:Okey kobietki to mówicie aby działać jak wyszedł pozytywny test
ale jak wczoraj serduszkowalismy to dziś sobie odpuścić czy też serduszkowac?
Przypominam że mój mąż ma słabe wyniki nasienia
To podziałajcie w nocy to nie będzie dylematu czy to zaliczyć jako dzisiaj czy jutro
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Kaassiia co do awantury to myślę, że dobrze zrobiłaś, zawsze tak było, że dzieci, tym bardziej nastolatkowie słuchać się nie chcą ale to z reguły rodziców a tu już dochodzi do tego, że te dzieciaki nie słuchają się tez innych i tu zaczyna się problem.
isia według mnie test jeszcze ciut negatyw i pozytywny będzie dzisiaj więc jutro/pojutrze owulacja, seks przy słabszym nasieniu lepiej co 2dni
Magdaa21 mamaginekolog myslałam że ma dwoje dzieci, czytałam że się też długo starała o pierwsze. Przykre to
alex nie badałam proga
Co do mnie to mam duże wątpliwości bo to dosłownie taka zaschnięta kropka a nie żadne plamienie o jakim często czytam i nie zwróciłabym uwagi ale pojawiła się dzisiaj, 7dni po owulacji, w 22dniu cyklu. Cierpliwość mnie tylko uratuje
Starania o drugie dziecko -
Isia, jeśli macie siłę i ochotę to poszalejcie
My w tym cyklu książkowo działaliśmy, dlatego tak mi tego cyklu szkoda 
Andi, jeśli masz ochotę i czas, możesz podejść jutro na proga, bo bada się go 7-8 dpo. U mnie wtedy był 35, od razu wiedziałam po tym wyniku że coś jest na rzeczy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka super że imprezka się udała

Patulka świetne pazurki
Jejku przerażająca ta historia mamyginekolog
widać że nawet największa wiedza lekarzy nie pomoże jak ma dojść do przedwczesnego porodu 
A ja w pracy sobie połączyłam fakty z moimi mdlościami i złym samopoczuciem
to na bank od stresu związanego z pracą (mimo że się nie stresuje za mocno, nikt na mnie nie krzyczy i jest wszystko ok)... bo jak inaczej wyjaśnić fakt że mam tak tylko w dni gdy idę do pracy? jak mam wolne to wszystko gra...
-
nick nieaktualny
-
Miss biedna... Niby praca fajna a jednak coś... Ciekawe czemu tak to działa u Ciebie... A szkoda ze nie wiadomo bo ciężko cokolwiek robić wtedy...
Patulka-podziw! Ja takimi paznokciami nic absolutnie zrobić nie umiem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wiesz chyba sama się nakręcam nieświadomie na stresAndii wrote:MissKathy92 współczuje Ci tych mdłości

taki durny organizm mam bo przejmuje się wszystkim
-
Najgorzej że ja się stresuje takimi najgorszymi glupotami typu co szef powie jak zechce przerzucić sobie nadgodziny z poniedziałku na wtorek (co dziś zrobilam) a przecież dla niego to i tak wszystko jedno, ważne żebym podgoniła trochę roboty a czy dziś czy jutro to nieistotne a ja się denerwuje że coś sobie pomysliterka wrote:Miss biedna... Niby praca fajna a jednak coś... Ciekawe czemu tak to działa u Ciebie... A szkoda ze nie wiadomo bo ciężko cokolwiek robić wtedy...
Patulka-podziw! Ja takimi paznokciami nic absolutnie zrobić nie umiem
tak samo jak zawsze mnie stresuje wyjście na badania bo labo mam tuż przy pracy, otwarte od 6.30 a pracę zaczynam 7.15 i się boję że się nie wyrobie w te 45 minut
A przecież spokojnie mogę powiedzieć że przyjdę na 8 i będę do 16 ale nieeee trzeba się postresowac trochę bo "co szef sobie pomysli jak zacznę kombinować z godzinami"... następnym razem jak coś będzie mi potrzebne, w sensie dzień wolny albo że później przyjdę do pracy niż zawsze, to chyba powiem szefowi że choruje i dlatego taka "wybredna" jestem, że to nie moje widzimisie tylko konieczność leczenia/badań
-
Miss, ja czasem też tak mam i mocno reaguję na stres. Dzisiaj też już się schizuję, bo jutro mam to szkolenie i nie wiem, czy podołam nowej pracy... Pocieszeniem jest to, że ma mnie szkolić kolega, ale już będę jakieś zadania musiała wykonać i nie chcę się zbłaźnić przed nim

Patulka, piękne pazurki
Ale ja bym z takimi nie potrafiła żyć. Mialam takie długie na ślubie, żelowe. W poniedziałek po weselu leciałam do kosmetyczki je skracać
Bo mam soczewki do pracy i nie potrafiłam funkcjonowac. Teraz zapuszczam, udaje mi się nie obgryzać, więc może na wesele będę mogła sobie ładnie pomalować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 17:29
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyHej, powiedzcie jakie badania zrobic w 7dpo? Prog i co ewentualnie jeszcze? Nigdy nic nie sprawdzalam i pomyślałam, że w koncu warto. Dostane skierowanie od lekarza czy musze za wszystko placic?
A co do stresu to Miss widzę, że w tej kwestii jesteśmy chyba siostrami
potrafię się stresować jak zanoszę podanie o urlop. Do tego stopnia, że boli mnie brzuch, głowa i chce mi się wymiotować. Eh
-
Patulka super pazurki! Bardzo ładne. Sexy mama.
miss kochana bardzo stres Cię zzera ale z drugiej strony chcesz być fair w stosunku do pracodawcy i do siebie.. Rozumiem to ale mysle że musisz troszke na luz wrzucić bo to dla Ciebie takie aż niebezpieczne.

-
MissKathy92 wydaję mi się, że sama sobie nie poradzisz, musisz z kimś o tym porozmawiać, najlepiej z psychologiem, szkoda Twoich nerwów i stresu który też nie sprzyja staraniom więc może rozważ taką wizytę, dla dobra siebie i przyszłego potomka

alex0806 na pewno podołasz
Trzymam kciuki za jutrzejszy Twój dzień
Starania o drugie dziecko -
Hej kobietki,
Co do sytuacji z wczoraj, wszystko cacy gdyby tylko ktoś poparł moje zdanie teściowa trzyma stronę wnuczki i córki. Nie widzą problemu cóż może kiedyś przejrza na oczy. Ale żeby to jeszcze mnie nie dotyczyło, ech szkoda słów.
Byłam dziś u gin pęcherzyki rosną dominujący w prawym jajniki ginka powiedziała żeby się starać i wracać w ciąży ( żeby to było takie proste). Zmniejszyła bromka na pół tabletki i to na tyle. Byłam też u hematologa wyniki piękne i też mówi żeby być dobrej myśli.
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH