Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Domi rozumiem - moja siostra tak męża tez poznała tak-internet ma wielka moc
No dziewczyny za chwile szaleć będziecie i uroki starań będą pełna para aż tutaj będzie gorąco od was ja wracam do domciu i mezula, nic dzisiaj nie załatwiłam, ale dowiedziałam sie ze jak przyjadę jutro to załatwię to od ręki (myślałam ze będę musiała czekać co najmniej dwa tygodnie a tu niespodzianka jutro od ręki ) ale z rodzinka sie zobaczyłam, jutro tez chwile z nimi posiedzę... Az milo
Kaasiia prolaktyna moze byc podwyższona ale to weźmiesz poprawkę co robiliście dzień wczesniej
Oby Terka Bo już męża bierze na szaleństwa i go roznosi, a u mnie @ trwa w najlepsze i się rozkręca chyba dopiero, bo dziś znów ból brzucha... Właśnie czekam na mężulka z obiadem, a później lenistwa ciąg dalszy. Jeszcze 3 dni na wyzdrowienie, a na razie się na to nie zapowiada.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Kasia trzymam kciuki. Kochane @ juz sie skończyła i mam piękny śluz rozciagliwy jestem po prostu w szoku... Nigdy takiego nie miałam. Chyba zioła działają bo nic innego.☺
To do dzieła
Ja właśnie kończę pić ziółka. Jakoś nie zauważyłam różnicy u mnie w śluzie, ale wiecie co powiedział dziś mój mąż przy śniadaniu? Powiedziałam mu, że w tym cyklu zaczynam pić po miesiącu przerwy, a on do mnie, że dobrze, że faktycznie jest lepszy śluz. Śmiać mi się chciało no, ale skoro on widzi różnicę to się cieszę1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Myślę, że poczuł różnicę On jest taki, że nie owija w bawełnę. Poza tym wie jak ten temat jest dla nas ważny, więc spróbowałby mnie tu oszukiwać
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Myślę, że poczuł różnicę On jest taki, że nie owija w bawełnę. Poza tym wie jak ten temat jest dla nas ważny, więc spróbowałby mnie tu oszukiwać
Pewnie widział różnice bo może miał łatwiej się dostać do środka to od razu dostrzegł że jest inaczej i lepiej to będzie popierał takie działania dobrze ze nie owija w bawełnę tylko otwarty i szczery w rozmowach. Jak nie z żoną to z kim ma o tym rozmawiać?
Alex mnie sie wydaje ze jak tak sie doprawiłaś to pewnie dłużej będziesz w domciu niż myślałaś.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Oby nie... Nie mogę być dłużej na wolnym bo mnie z pracy wywalą... Już pewnie mają focha, bo nie ma kto pracować.
My z mężem podjęliśmy temat badania nasienia, zanim do tego szpitala na badania pójdę. I mnie wkurzył trochę. Bo w Opolu są 2 miejsca, w których można zrobić takie badanie, z tego co odnalazłam. I prawdopodobnie w naszym laboratorium gdzie zawsze chodzimy na badania, ale tam się nie dodzwoniliśmy już dzisiaj. Problemem mojego męża jest to, że on chce iść na badanie w sobotę - a te 2 kliniki, do których dzwoniliśmy, badanie nasienia robią od pon do pt, rano. A szanowny pan stwierdził, że on w tygodniu nie da rady, bo praca, bo już wolnego nie ma... Ja jakoś muszę się poświęcać i czasem w tygodniu też badania zrobić, czy pójść do lekarza.
Mówię wam, tak mnie wnerwił, że zaraz go pogonię...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex mój też problemy robi ale jak się uda to być może podczas mojej @ wydeleguje go na to badanie tyle że muszę mu wolne załatwić. Próbuj jeszcze rozmawiać a się uda
dziewczyny mam wyniki
progesteron 21,88 pokazuje że norm ale nie znalazłam żadnych Konkretnych norm
Prolaktyna 38,23 (1,20-29,93)
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Prolaktyna za wysoka, ale sama mówiłaś, że było po , więc pewnie wynik nie jest miarodajny... Ja w 5 dc miałam prolaktynę 9,55, a progesteron 0,3. A do proga jakie masz normy? Obok powinny być podane. Jakiś wysoki mi się wydaje, ale może inna jednostka.
Mój mąż mówi, że jasne, pójdzie na badanie. Ale w sobotę. A to jest ciężko załatwić, kliniki w Opolu w soboty tego badania nie robią. Będzie musiał wziąć wolne i tyle, albo do pracy na późniejszą godzinę pójść. To nie, szanowny pan już wie, że mu w pracy wolnego nie dadzą, a jak kilka godzin to będą marudzić... No błagam, zróbcie coś, żebym go dzisiaj nie zamordowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 18:20
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka, oczywiście, że z żoną i niech tak zostanie już na zawsze, amen
panipuchatkowa, i bardzo dobrze ja tam wole od razu powiedzieć co mi na sercu leży niż dąsać się 3 dni. Tak czy siak trzeba będzie sie pogodzić, więc lepiej
alex, może mąż ma zły dzień i dlatego tak marudzi? Ja to bym pewnie swojemu nagadała, że o dziecko staramy się we dwoje, więc słuchać nie chcę jego tłumaczenia. Praca nie zając nie ucieknie. A na dzidzię jest czas tu i teraz
Kasia, dziwne, że widełek nie podali, bo jak masz się teraz do tego odnieść.1cs z CLO
-
alex0806 wrote:od 7 do 10 robią badania, a on od 7 pracuje. No nic, jak nie chce po dobroci, to porozmawiamy inaczej...
A nie może pójść na 7:30-8 i zostać tą godzinkę dłużej?
1cs z CLO
-
alegzi wrote:A nie może pójść na 7:30-8 i zostać tą godzinkę dłużej?
Mówiłam, że staramy się oboje. Że ja do lekarza też chodzę, na badania. I cały czas coś w tym kierunku robię. A od niego wymagam jednego badania, które przecież będzie bardzo ważne. Bo co, jak mnie zdiagnozujemy od stóp do głów, a z nim będzie nierozpoznany problem??Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No dziwne dziwne pokazuje tylko że w normie i tyle. Jak mi się uda to pójdę jutro do nich i się dowiem może czegoś więcej.
Alex u nas od 6 już badają, dlatego myślałam że sie uda przed pracą22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex, no zawsze to jakieś wyjście. W końcu sam się ugnie i pójdzie na badanie jak zastosujesz takie metody Myślę, że sobie to na spokojnie ułoży w głowie i jutro lub za kilka dni sam do Ciebie podejdzie i powie, że idzie na badanie.1cs z CLO