Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślę że gin też może przepisać np bromergon czy jakiś inny lek na za wysoką prolaktyneDoooooorka16 wrote:A powiedzcie mi jeszcze czy gin mi ewentualnie przepisze coś na zbicie prolaktyny czy nie może i musi mnie wysłać do endokrynologa?
skoro może przepisać metformine to raczej tamto też
ale pewna nie jestem tylko tak drogą dedukcji
-
nick nieaktualny
-
Dorka tak jak dziewczyny piszą, gin na pewno jakiś lek na zbicie prolaktyny zapisze. A próg nieco niski i na pewno do suplementacji. Albo za szybko zrobiłaś.
Ja już po lekarzu. Mam l4 tak jak chciałam i skierowanie na badania
I jak jednak ciąża to mogę do niej po heparynę przyjść w każdej chwili
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej Dorka.
Z prolaktyną leć do gin, ewentualnie może zlecić powtórkę wyniku i powinien wypisać ci lek. Prolaktyna może zaburzyc ovu ale reguły nie ma u mnie prog był ponad 2022 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Dorka tak jak dziewczyny piszą, gin na pewno jakiś lek na zbicie prolaktyny zapisze. A próg nieco niski i na pewno do suplementacji. Albo za szybko zrobiłaś.
Ja już po lekarzu. Mam l4 tak jak chciałam i skierowanie na badania
I jak jednak ciąża to mogę do niej po heparynę przyjść w każdej chwili 
A co Ci powiedziała na ten Twój kark?
Super że masz możliwość szybko heparyne wdrożyć
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nick nieaktualny
-
Duphaston albo luteineDoooooorka16 wrote:Dzięki za rady. Tak zrobię
a na progesteron coś innego niż duphaston po owu się bierze? Bo mi przepisał owszem ale przed badaniem go nie brałam jeszcze.
mają takie samo działanie z tym że duphaston nie ma wpływu na wynik progesteronu we krwi ani na temperaturę
warto brać, nie zaszkodzi a może pomóc
-
Alex, a mówią że praca z dziećmi jest łatwa.. i nie tak ciężka jak inne zawody.. to właśnie widac.. ja to nie umiem się sama uczesać... Conajwyzej zrobię kucyka, ewentualnie rozpuszczone z opaska na głowie.. dlatego będę zmuszona udać się do znajomej fryzjerki na jakiś kurs czesania by moja córka wyglądała jak człowiek..

Ja już prawie obiad zrobiony
ziemniaki się gotują a pulpety zobaczymy co z nich wyszło...
-
Ja stwierdziłam że mama mi lekko podkręci, zrobi falę, tona lakieru, cyce do przodu i imprezka ;p już się doczekać nie mogę jak się pobawimy i potańczymy, byleby mnie nie zalało wtedy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 08:33
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyTo postanowione ide do gina w tym tygodniu, rzucę mu badania na biurko i niech myśli.. no chyba, że coś innego się okaze. Drugi dzień plamienia, @brak, nic się nie rozkręca. Nie wiem moze to ten duphaston tak działa?
Alex, masz racje najlepiej czesać się w domu. Czasem jak fryzjerka coś strzeli to nie wiadomo czy się smiac czy płakać, a cenią się konkretnie.
terka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm to dziwne, bo ja miałam brać dupka na wywołanie okresu przez 3 dni, a potem jak go odstawie to dopiero miał okres być. Fakt, że zaczęłam szybciej plamic i od razu przestałam go brać i okres się rozkręcil.Doooooorka16 wrote:Tak
Ale może się mylę - jak coś dziewczyny poprawcie mnie - ale dupka się bierze w danych dniach cyklu i jak odstawi to okres przychodzi.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH