Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, Terka, właśnie takie regularne "pikanie"
delikatne, nie jak kopniaki
ale dała czadu w nocy ogólnie 
Dziewczyny, ja się niestety nie znam na wykresach bo sama nie prowadzilam. I jak byłam u rodziców to znalazłam teczkę z nauk przedmalzenskich, tam taki zeszyt dostaliśmy do obserwacji, nawet o tym zapomniałam.. Znalazłam za to modlitwę dla matek oczekujących potomstwa i dolaczylam ja do naszego wspólnego wieczornego modlenia się.
panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ale ja już zaczynam w ten cykl mocno wątpić. Jeśli owu była tak późno to pewnie pęcherzyk jakiś słaby a poza tym było wtedy tylko 1
W okolicy.
Nastawiam się na kolejny cykl. Byleby mnie tylko nie zalało wprost na wesele bo mam zamiar się wybawic jak szalona
Magda to musi być super uczucie
Mari właśnie, jak tam i Ciebie samopoczucie? Wszystko gotowe na przyjęcie potomka?
rodzisz w Opolu tak?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kobietki.
U mnie weekend stresujące. Bratowa miała wypadek, straciła kontrolę na zakręcie i dachowala, cała drogę strach czy jechała z dziećmi czy sama.
Na szczęście dzieciaczki byli w domu, jechała że znajoma i bratem, na szczęście wszyscy cali i zdrowi.
Rany dziewczyny jakie to życie nieprzewidywalne i kruche. Wyjechała na chwilę kilka km od domu, drogę znała i nawet jechała wolno ale deszcz zrobił swoje nieszczęsny zakręt to nie pierwy taki wypadek, a nikt nic tam nie zrobił aby było lepiej nawet barierki nie wstaeili a rów głęboki22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex, jeszcze chwila niepewności przed tobą, takie cykle lubią zaskakiwać kciuki.
Andi głową do góry, kolejny cykl kolejna szansa, doczekamy się i my
Andii lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasia dobrze ze nikomu nic się nie stalo. Deszcz jest najgorszy.. Alex no właśnie jedno serduszko wystarczy więc glowa do góry a po drugie ja nie wierzę w słabe późne owulacje. Już tyle.wykresow widziałam z późna owulacja a ciąża była. Ja bym się nie sugerowała tym że była później.

-
Wiem wiem
wystarczy jedno, a ja durna oczywiście już spisalam cykl na straty bo się wnerwila od rana i wszystko na "nie". Mąż się napalił na majowe dziecko, bo sam ma urodziny 3. Jak się nie uda to kolejny cykl na moje czerwcowe urodziny
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kaassiia tylko to czekanie jest już nie na moją psychikę, nie chcę spędzić kolejnych miesięcy a nie daj Boże lat na walce o dziecko, to nie życie tylko jakaś cholerna wegetacja. Mam zamiar teraz porobić badania potrzebne do hsg ale u innego ginekologa, tylko najpierw musi mąż zbadać nasienie.Starania o drugie dziecko
-
alex0806 wrote:Wiem wiem
wystarczy jedno, a ja durna oczywiście już spisalam cykl na straty bo się wnerwila od rana i wszystko na "nie". Mąż się napalił na majowe dziecko, bo sam ma urodziny 3. Jak się nie uda to kolejny cykl na moje czerwcowe urodziny 
Ja też się napaliłam na majowe dziecko tym bardziej że w sierpniu mamy obydwoje urodziny i piękny byłby to prezent urodzinowy
U ciebie jeszcze nic straconego
Starania o drugie dziecko -
Andi wiem że czekanie jest nie do zniesienia i co cykl wypatrywanie a może jednak lecz musimy sobie jakoś radzić a nie da się usnąć i obudzić jak już będzie ten dzień że ujrzymy 2 kreseczki. Jest to ciężki wiem to doskonałe też miewam załamania ale co nam pozostaje czekać i działać oczywiście też
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Bardzo dobrze że nic się nie stało bo 3 dzieci w domu w tym jedno około 2 miesięcy. Więc maluszkowi mama potrzebna, na szczęście tego samego dnia była już w domu ale jeszcze obolała22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Witam się w poniedziałek

Alex, napewno będzie dobrze..
nowa praca= brak stresu więc sprzyja to ciąży.. poza tym właśnie zmiany lubią nas zaskakiwać, więc i okres Cię zaskoczy swoim brakiem 
Kasia, niesty pogoda jest nieprzewidywalna i nawet jak człowiek jest ostrożny to ona lubi zaskoczyc... Na szczęście nic nikomu się nie stało
mój tata kilkanaście lat temu też dachował samoxhodem- pogoda była idealna, droga prosta, leciutki łuk ale ta droga dość często jeździ bo prowadzi ona do babci na wieś. Tylko że miał samochód po zmianie opon i ich wywazeniu. Mówił że nie miał jakieś dużej prędkości na liczniku... I nagle stracił panowanie nad kierownicą i bach... Dobrze że tam gdzie dachował w pewnym momencie było takie bajorko to tam się zatrzymał... A mówił jeszcze że miał wziąć mnie w siostre ze sobą wtedy, ale nie miał już czasu jechać po nas do domu i postanowił sam pojechać... Jakby przeczuwał że coś może się stać..
A ja dziewczyny mam plan na dziś następujący, jechać do biedronki po jakieś zakupy. Zrobić jakoś obiad, jeszcze nie wiem co. I zrobić listę brakujących mi rzeczy dla malej. Bo wczoraj kuzynka się mnie pyta co mi potrzebne jest jeszcze, a ja mówię że nic bo wszystko jest.. a gdy zaczęła wymieniać to się okazało że połowy rzeczy nie mam
więc trzeba siąść naspokojnie i zrobić listę i ja odchaczac
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH