Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa 13 cykl stracony, zaczynam już 14. Muszę się badać dalej bo coś stoi na przeszkodzie bo to nie mozliwe żeby tyle się starać i nie być w ciąży tym bardziej, że wyniki w porządku, owulacje są, pozostaje mąż do przebadania i sprawdzenie drożności jajowodów.
Ja się jeszcze zastanawiałam czy możliwa byłaby ciążą biochemiczna? Ale to chyba raczej nie możliwe żeby test pokazał drugą kreskę co prawda była bladziusieńka ale widoczna a za kilka godzin okres.
Patulka to miłych zakupów życzęStarania o drugie dziecko -
Kasie dobrze, że nic nikomu się nie stało.
Alex myślałam o porodzie w Krapkowicach, ale im bliżej terminu to o Opolu myślę. A zobaczymy jak będzie
czuje się dobrze. Pachwiny mnie bolą, szyjka się skraca, brzuch coraz trwardszy. Gbs już zrobiony. Wizytę mam 3 września. I czekamy na małego
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa no tak, standardowy rok starań już upłynął.
Magdaa21 ja już mam serdecznie dość badań a tu dalej czekają kolejne badania. Czekalismy z nasieniem męża dość długo bo wiem, ze dla niego będzie to ciężkie badanie a i z czasem u niego kiepsko. W każdym bądź razie musi zrobić bo tak czy siak ginekolog wymaga przed zrobieniem drożności jajowodów, badanie nasienia.
Starania o drugie dziecko -
Panipuchatkowa, właśnie wróciłam i jem kanapkę
ale mi się mega nie chciało, zrobiłam zakupy i mam nadzieję że wystarczy na następne kilka dni i pojedziemy razem z M pod koniec tygodnia coś kupić.
Alex, nie wiem, co mogłabyś jeszcze zbadać
Andii, nie dziwię się, że masz dość
-
nick nieaktualnyHej,
Pomozcie. Prog 7dpo 9.67 ng/mol. Zakres:
Faza f. 0.057-0.893
Faza o. 0.121-12.0
Faza l. 1.83-23.9
Co sadzicie? Pomimo, ze po poronieniu lekarz nie zlecil mi zadnych badan to sama się zdecydowałam zbadac cokolwiek...
Prolaktyka 40.2 chyba zle to wyglada? -
Ja miałam taki sam prog w udanym cykluDoooooorka16 wrote:Hej,
Pomozcie. Prog 7dpo 9.67 ng/mol. Zakres:
Faza f. 0.057-0.893
Faza o. 0.121-12.0
Faza l. 1.83-23.9
Co sadzicie? Pomimo, ze po poronieniu lekarz nie zlecil mi zadnych badan to sama się zdecydowałam zbadac cokolwiek...
Prolaktyka 40.2 chyba zle to wyglada?
a co do prolaktyny to nie pomogę..
-
nick nieaktualny
-
Ja też już po zakupach
pojechałam po coś na obiad a jak zwykle 150 zostawiłam .. no cóż, będzie jedzenie na dwa tygodnie w sumie:D
Chwila odpoczynku i biorę się za obiad, dziś będą pulpety w sosie pomidorowym z ziemniakami.. zobacz co mi wyjdzie, bo nigdy nie robiłam
-
Dorka progesteron nie najgorszy
niby najlepiej mieć powyżej 10, ok 15 to wtedy jest ok ale to u każdej kobiety indywidualna sprawa
jedna zajdzie w ciąże z progiem 5 a inna z 15 nie może
A poza tym progesteron może się trochę wahać więc nie powiedziane że zbadalas wtedy kiedy było go najwięcej 
Co do prolaktyny mi się wydaje że jest za dużo
najlepiej idź do gina z tym wynikiem i zapytaj co on na to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH