Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze jakby się @ już skończyła, to będzie dobrze Działamy w tym miesiącu nadal, najwyżej do szpitala nie pójdę z okresem Bo mam od 3 grudnia brać dupka na wywołanie, przez 5 dni i odstawić. A jakbym zaszła w ciążę to wtedy nie odstawiać? Bo wątpię, że do tego 3 grudnia coś się zadzieje. Brałam Duphaston tylko raz na wywołanie. Miałam brać przez 5 dni po 2 tabletki i dostać @ po odstawieniu. A dostałam już 2 dnia brania tabletek. Więc sama nie wiem, będę musiała wtedy kontaktować się z lekarzem chyba... Nie chcę spisywać grudniowego cyklu na straty, szkoda czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 10:44
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Własny dom super sprawa, ja od dziecka mieszkam w domu i ciężko było by mi się przestawić raczej na mieszkanie. Ale na szczęście mam możliwość na dom co prawda jeszcze są teściowi ( z którymi da się żyć)
Alex taka szefowa to koszmar, no ale masz stała pracę więc korzystaj z tej sytuacji i szybciutko fasolkuj
U mnie dziś rześka na szczęście nie deszczowo, w pracy luz i tak czekam końca dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 11:19
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
U mnie też słoneczko. Wpadłam w szał sprzątania, ogarnęłam już większość, jeszcze tylko odkurzanie Lepiej się czuję, to korzystam
Maleńka 1592, jasne że możesz dołączyć Opowiedz nam coś o sobie
Swoją drogą, witamy jak na grupie AA chyba Ale w sumie jesteśmy taką swoistą grupą wsparcia dla siebie wzajemnie, więc chyba możemy tak sobie terapię wewnętrzną podjąćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2017, 11:59
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:U mnie też słoneczko. Wpadłam w szał sprzątania, ogarnęłam już większość, jeszcze tylko odkurzanie Lepiej się czuję, to korzystam
Maleńka 1592, jasne że możesz dołączyć Opowiedz nam coś o sobie
Swoją drogą, witamy jak na grupie AA chyba Ale w sumie jesteśmy taką swoistą grupą wsparcia dla siebie wzajemnie, więc chyba możemy tak sobie terapię wewnętrzną podjąć
alex, Ty Uparciuchu ;p Miałaś w łóżku leżeć i się wygrzewać, a Ty śmigasz i sprzątasz1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Lepiej się czuję, to korzystam Chyba po prostu antybiotyk jest słaby i działa dopiero po kilku dniach Albo jestem nienormalna i mam jakiś skok energii i szczęścia
Sprzątaniu towarzyszy oczywiście... Accantus! https://www.youtube.com/watch?v=v8DYWnh8LBI Polecam, poprawia humor lepiej niż jakaś używkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A więc tak ☺rocznik 92 oczywiście.Jestem po ślubie 3.5 roku mamy z mężem córeczkę o którą staraliśmy się 13 cykli ale się udało ☺ma 2 latka i 4 mce prawie .. teraz staramy się o rodzeństwo dla naszej królewny i będzie to już 3 cykl. Ja nie pracuje siedzę z małą w domku jak narazie ☺
-
Maleńka, gratuluję córeczki Mamy nadzieję, że szybko postaracie się o rodzeństwo dla małej. A jak się nazywa? Jakiś czas temu miałyśmy tutaj rozmowę o imieniach dla dzieci.1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:Powiedzcie mi wy też dziś nie widzicie temperatur na wykresach ?
Coś dzisiaj szwankuje ogólnie. Co do temperatur to akurat widzę ja, ale przez pewien czas mnie wylogowywało.
1cs z CLO