Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleńka1592 wrote:Kurze wasze temperatury widzę a swojej nie w ogóle zapomniałam juz jak się miniaturkę wykresu dodaje
Jak masz wykres to wchodzisz w udostepnij, kopiujesz linka, następniesz wchodzisz w ustawienia wybierasz społeczność i tam go wklejasz. Powinno wszystko być ok
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Witaj Maleńka, twoja córcia ma piękne imię ja też marzę o Lenie.
Faktycznie coś się dzieje dziś z ovu bo ja miałam problem z zalogowaniem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny! Jestem na forum nowa - z OF już trochę prZeszlam ale nigdy nie grzebałam na forach - nie wiem czemu! Ja tez 92 i nieco ponad dwa lata po ślubie - moja historia trochę inne niż Wasze - zaczęliśmy się starać w lutym tego roku i od strzała piękne dwie kreski na teście - niestety szczęście nie trwało długo 06.04 poronienie samoistne całkowite:/ dramat życiowy aż nie chce się gadać . Byłam u 3 ginekologów wszyscy ze będzie ok zdarza się itp - nie zaprzestaliśmy starań i do dziś nie zaszłam jeszcze w ciąże . Dopiero w październiku trafiłam na świetnego ginekologa który zlecił masę badań - w tym badania genetyczne gdyż twierdził ze po tak szybkim zajściu i równie szybkim poronieniu można śmiało stwierdzić ze co jest nie tak - morfologia krwi, tarczyca , badania hormonów , wymaz z pochwy - wszystkie wyniki fantastyczne! Zrobiłam wiec test DNA gdzie okazało się ze mam mutacje PAI 14g/5g . Kolejno konsultacja z genetykiem - który powiedział ze nie widzi podstaw do obaw - mutacje ta ma 40% Polaków i jest to mutacja heterozygotyczna tak wiec ma mały wpływ na to co dzieje się w organizmie (to tak po krotce ) i zaproponowała aspirynę do rozważenia ale nie widzi potrzeby jej brania póki co . Mój lekarz gin ma dać znać czy ja włączamy czy nie .... wiadomość trochę długa ale może komuś pomoże !!! Jest mnóstwo badań które mogą nam pomoc znaleźć przyczynę niepowodzeń a niektórzy lekarze twierdzą ze to suma przypadku ! Może powodem jest blokada psychiczna ? Nie wiem w sumie dalej bardzo to przeżywam
-
Maleńka1592 wrote:Coś naprawdę się dzieje bo dodało mi pół posta ☺
Gdzie dokładnie wkleić link ?
Pozytywna moja pierwsza ciąża tez zakończyła się aniolkiem
Ustawienia- społeczność- Twój podpis na forum
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Coś nam tu dzisiaj obrodziło w nowe staraczki Mam nadzieję, że nam dosłownie obrodzi Witam nowe dziewczyny
U mnie za oknem ponuro, a mimo to energia mnie nie opuszcza Coś czuję, że to wstęp do dni płodnych jak w poprzednim cyklu Czekam na męża z obiadkiem i liczę dzisiaj na wspólny wieczór lenistwaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Witajcie dziewczyny
Maleńka, pozytywna witajcie serdecznie wszystkie tutaj trzymamy kciuki aby żadna tragedia sie więcej już nie stała
Alex!!! Niech no ja Cię kiedys dorwę to za uszy wytargam! leż Ty w łóżku jak juz tak bardzo do pracy chcesz wracać w poniedziałek to chociaż w weekend wygrzej tyłek do porządku! chociaż ja i tak uważam ze będąc na antybiotyku iść do dzieci-nosicieli chorób wszelkich (w szczególności jak mówiłaś ze masz tam ostro chore dziecko) to szaleństwo totalne ale nie przywiąże Cię to grzejnika przecież bo i tak z nim na plecach byś poszła
Ale tez widzę ze tarczyca Ci ruszyła z kopyta skoro temperatura w gore i lepsze samopoczucie to akurat dobra wiadomośćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Witajcie dziewczyny
Maleńka, pozytywna witajcie serdecznie wszystkie tutaj trzymamy kciuki aby żadna tragedia sie więcej już nie stała
Alex!!! Niech no ja Cię kiedys dorwę to za uszy wytargam! leż Ty w łóżku jak juz tak bardzo do pracy chcesz wracać w poniedziałek to chociaż w weekend wygrzej tyłek do porządku! chociaż ja i tak uważam ze będąc na antybiotyku iść do dzieci-nosicieli chorób wszelkich (w szczególności jak mówiłaś ze masz tam ostro chore dziecko) to szaleństwo totalne ale nie przywiąże Cię to grzejnika przecież bo i tak z nim na plecach byś poszła
Ale tez widzę ze tarczyca Ci ruszyła z kopyta skoro temperatura w gore i lepsze samopoczucie to akurat dobra wiadomość
Haha Terka, może kiedyś będziesz miała okazję W domu mam cieplutko więc sobie spokojnie sprzątałam, dodatkowo relaksując się przy muzyce Dzisiaj już jest naprawdę lepiej. Co do tego chorego dziecka, to współpracownica podejrzewa, że może mieć ten krztusiec, ale miała dzisiaj z matką rozmawiać. Bo jakby się okazało, że ma, to musi lekarz to zgłosić. A matka z nią do lekarza nie chodzi w ogóle... To już moim zdaniem patologia, no ale...
Ja przed chwilą zagoniłam męża na długą wspólną kąpiel i teraz to już zupełnie odżyłam Przypomniała mi się nasza noc poślubna, bo mieliśmy jacuzzi w pokoju hotelowym Kurcze, już prawie 7 miesięcy od ślubu, leci jak szalone!Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Haha Terka, może kiedyś będziesz miała okazję W domu mam cieplutko więc sobie spokojnie sprzątałam, dodatkowo relaksując się przy muzyce Dzisiaj już jest naprawdę lepiej. Co do tego chorego dziecka, to współpracownica podejrzewa, że może mieć ten krztusiec, ale miała dzisiaj z matką rozmawiać. Bo jakby się okazało, że ma, to musi lekarz to zgłosić. A matka z nią do lekarza nie chodzi w ogóle... To już moim zdaniem patologia, no ale...
Ja przed chwilą zagoniłam męża na długą wspólną kąpiel i teraz to już zupełnie odżyłam Przypomniała mi się nasza noc poślubna, bo mieliśmy jacuzzi w pokoju hotelowym Kurcze, już prawie 7 miesięcy od ślubu, leci jak szalone!
O ja Cię takiej to dobrze z ta kąpielą... Fakt tak szybko to zleciało... Myśmy w hotelu mieli duża kabinę prysznicową... Ah na wspomnienia przez Ciebie mnie wzięło a teraz...mamy tak małą wannę ze w pojedynkę ledwo sie człowiek mieści (dobra ja mam łatwiej przy moim wzroście) ale we dwójkę byśmy sie chyba zaklinowali!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm