Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to może w powietrzu coś jest, że źle się czujecie. Nakazuje odpoczynek
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex, Lelek trzymajcie się dziewczyny...
Patulek-no to racja, byłoby łatwiej jakbyś miała porobione ale chwila na gotowcach nie będzie zła
Mała - ja tez spacerek dzisiaj zaliczyłam żeby wykorzystać pogodę bo kto wie ile jeszcze taka będzie
w końcu mamy 2 polowe września to może być wszystko już
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mnie głowa nie boli, tylko mi się strasznie kręci. Już nieco lepiej jak zjadłam rosól i odpoczęłam, ale nadal jak wstaję to mam fazę normalnie. Odpoczynek zarządzam, mąż poodkurzał więc mam z głowy
Kochany, każe mi siedzieć i on wszystko zrobi 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O jej Panipuchatkowa super !! Gratuluje córeczki
❤️ Jaka duża pannica Ci rośnie
)
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
hej kobietki
panipuchatkowa wielkie gratulacje, zdrówka dla was
Alex lelek, odpoczynek wskazany
u mnie chwila lenistwa, i bedzie trzeba spalic kilka kalori
tak mnie wzięło na słodkie że pochłonęłam prawie całą czekoladę 
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Jakoś przeżyje na gotowcach... Mówi się trudno.. na przyszłość będę wiedziała

Panipuchatkowa, gratuluję małej damy! Rosnijscie zdrowo
Kasia, sama bym zjadła czekoladę, a tutaj jak nazlosc nie mam
została tylko nutella.
-
Patulka ja miałam o tyle dobrze ze w drodze powrotnej z pracy byłam na zakupach i jeszcze przed dotarciem ja zjadłam
nutella też może być
21 wrzesień 2019 -
Panipuchatkowa super wiesci!
gratulacje 
Miss - slicznie Ci w tej sukience
Terka - Adrzejek sliczny i naprawde kochany jak tyle pozwala Ci spac
Andi - mi temperatury w II fazie ogolnie sie obnizyly na witaminach.. Mialam tez 37.0 czesto przed staraniami a teraz 36.8 srednio wiec moze owu jednak byla
Alex - oby szybko minelo zebys mogla dalej z mezem szalec
Lelek - ja nigdy nie bylam w ciazy a tez sie stresuje, ale daje rade wytrzymac z testem do miesiaczki. Chyba od poczatku wewnetrznie czulam, ze tak prosto nie bedzie pomimo pieknych wykresow i dobrego USG odkad pamietam..
MalaMi - ciesze sie, ze tak szybko Wam sie udalo ponownie i tamto to juz przeszlosc a za moment bedziecie juz z malym brzdacem
ominela mnie Twoja historia..
Patulka - ja jak mialam remont kuchni ktory sie przedluzyl (glownie przez brak kuchenki, bo zaplacilam a jej nie bylo) to sie oduczylam gotowac.. Z pol roku mi zeszlo zanim wrocilam do normalnego trybu. Ale mam nadzieje, ze Ty za dlugo na gotowcach nie bedziesz
Przepraszam jak kogos pominelam, ale to jest to co zapmietalam a czytalam troche w niedziele wieczorem, rano dzis w drodze do pracy i 2 h temu w drodze z. Musze zmienic taktyke czytania jak mam odpisywac, bo tak sie rozpisalyscie, ze dopiero po poludniu doszlam do konca
Wszystkim dziekuje za mile powitanie
Dzis mialam nadzieje, ze pamienia mi ustapily, ale po powrocie z pracy znow odrobina byla ;( a po poludniu przeszlo mi przez mysl, ze moze jednak sie udalo i byla to implantacja a nie to co poprzednio.. Ech, wg owu za 5 dni okres i pewnie kolejne proby
Milego dnia
11 cs -
Kasia, ja czekoladę pochłaniam w 5minut.. oczywiście jak mam dzień na to... Bo czasami mam tak że mam awersję do jedzenia

Aloes, u mnie remontów końca nie widać.. jak zaczął się po świętach wielkanocnych, czyli jakoś w kwietniu tak stwierdziłam że przez najbliższe 5 lat nie skończy się
a miało być zrobione tylko osobne wejście... To wejście już jest... Drobna kosmetyka tylko w tamtym pomieszczeniu by było skończone pod klucz
w salonie mój wymyślił ogrzewanie podłogowe, a ja chciałam tylko odświeżyć ściany.. i tak zrobił się gruntowny remont w sumie w salonie... Chciałam zostawić kuchnie na wiosnę, ale ze mamy już kupiony cement to musimy zrobić już wylewkę i będzie ona robiona w sobotę... Na szczęście rodzina budowniczych jest moja
wujek mi wybuduje dom bo murarz, tata wykończy wnętrze bo ma firmę z wykończeniem wnętrz, a mój zajmie się elektryka bo elektryk ale hydraulikę i w sumie remont wykończenia też zrobi
no ale domu mi nie trzeba budować, więc w sobotę przyjadą pomoc w tej wylewce.. no i w sumie na tym skończymy w kuchni, bo termin porodu nas goni, więc salon ważniejszy by go skończyć na cacy a kuchnia zająć się na wiosnę... No pomijając fakt że jeszcze trzeba zrobić pokój małej.. ale to już grubsza inwestycja
. -
Patulka życzę szybkiego końca remontu , ja aż się boję myśleć co to będzie jak u mnie się zacznie. Chwilowo zwlekamy ale kiedyś będzie trzeba zacząć.
21 wrzesień 2019 -
Patulka super, że masz tyle pomocników

Panipuchatkowa gratulacje córeczki
Aleos musisz nas na bieżąco czytać, inaczej trudno nas dogonić
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓