Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia ciężko tak wymyślać zajęcie to prawda
ale zapierdziel tez niefajny 
I prawda-pewnie kiedyś będę tęsknić za takim spiochem. No chyba ze takim zostanie-mojemu mężowi no nie przeszło
Widać tak jak pisze panipuchatkowa-taki urok niektórych ludzi
Mala-mi się udało dostać biustonosze za chyba 13zl sztuka chyba promocja była
. Ale widziałam ceny innych i dziekuje. Szaleństwo jakieś
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Widzę temat Ali ja jeszcze nie odwarzylam się tam kupować. Kiedyś przez allegro zamawiałam stanik samonośne miał być do sukienki ślubnej i właśnie z Chin miał przyjść odczekalam przewidziany czas przesyłki lecz nic nie nadeszło więc napisałam do sprzedawcy jaka sytuacja, odpisał że tak się zdarza że paczki gina i odesłał pieniądze a po kilku tyg paczka nadeszła he22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mała_Mii wrote:Terka ja bym się cieszyła na Twoim miejscu bo mały ma już prawie 2 miesiące i nic nie słyszę o żadnych kolejach ;p a powinny się po jakiś po 4 tyg ;p i niby trwają do 3/4 miesiąca wiec ciesz się ze masz takiego grzecznego śpiocha i nie daje Ci popalić ;p bo ja się nasłuchałam i widziałam na własne oczy ostatnio jak dzieci się męczą z kołkami to stroszene , koleżanka nie mogła sobie poradzić płakała razem z małym i depresji przez to dostawała ..
No ale po 3 miesiącu jak ręka odjął ... ale co się namęczyła to jej wiec mam nadzieje ze mój syna będzie podobnie jak Twój uwielbiał spać ;p hehe
Tak, kolki sa straszne i dla dzieci (najbardziej) i dla dorosłych również... Na szczęście nas póki co omijają... Nie mowie hop ale mam nadzieje ze będziemy jednymi z tych których to ominie
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej Dziewczyny,
Ja dziś ciężka noc miałam, nie mogłam zasnąc. Rano byłam na kontroli u internisty, jest lepiej. Potem szybkie zakupy.
Mari, trzymam kciuki
21.09. to bardzo ładna data, moje urodziny
możesz wtedy rodzic
mam nadzieję, że uda się naturalnie. Może idź na jakiś dłuższy spacer?
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Puchatkowa tu masz link ja zamówiłam taki sam tylko tańszy znalazłam o 19 centów

https://m.aliexpress.com/item/32803297234.html?pid=808_0000_0201&spm=a2g0n.search-amp.list.32803297234&aff_trace_key=6996575039bd42088a5021d8fd667adc-1537108414592-01315-VnYZvQVf&aff_short_key=VnYZvQVf&aff_platform=msite
Kolor szary i jest ładny
) co do rozmiaru To zamówiłam rozmiar większy niż mam teraz , racji ze wiadomo po porodzie pokarm swoje zrobi ;p i jest teraz ok ale jak jeszcze „spuchnąl” to tez będzie dobry bo mam miejsce ;p
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualnyTerka,
Ja mam przykazany 21 dc, natomiast zamowilam juz termometr i bede mniej wiecej probowala kontrolowac sytuacje i sprawdzac czy to juz ten moment. Teraz ten progesteron robie bardziej pod siebie i dla siebie, bo gin powiedziala zebym zrobila po kilku nieudanych cyklach po tej biochemicznej a jak narazie minal 1
na pewno zrobie w tym miesiacu, w kolejnym moze tez ciachne i w jeszcze kolejnym zeby miec juz potwierdzenie. Mam kolo domu laboratorium aLab a tam jak sie kupuje online to te badanie nie jest az takie kosztowne, odmowie sobie po prostu zjedzenia pizzy raz w miechu :p
-
Ale się dziś rozpisalyscie

Ja wygramolilam się z łóżka coś po 11 i żeby mojemu ukochanemu nie zabierać czasu, to pojechałam za niego po styropian.. niestety z racji tego że samochody mały (tak Opel Vectra jest mała
) miałam dwa kursy.. na szczęście dużego ruchu nie byli to szybko mi to poszło
oczywiście miałam przy załadunku pomoc, a raczej zrobiono to za mnie.. chociaż styropian nie jest ciężki i mogłabym sama to zrobić
Teraz poleżę jeszcze chwilkę i idę coś zrobić.. bo jestem już trochę głodna
Co do biustonosza do karmienia to mam jeden z allegro taki bez fiszbin chyba za 15zl był... Ale nie wiem czy będę go używać.. drugi do karmienia mam z Lidla, z fiszbinami bo jakoś lubię usztywnione chociaż od spodu.. i żałuję że wtedy nie wizielam dwóch sztuk bo chyba po 20zl... Planuję jeszcze zaopatrzyć się w taki jeden pożądany, na jakieś wyjścia..
Co do alli to lubię przeglądać tam rzeczy.. na razie zamówiłam tylko jedna sukieneczkę dla małej... To było jakoś w maju i na wakacje mysls że będzie na nią dobra
ogólnie jakbym chciała tam zamawiać to bym zbankrutowała.. bo jest tyle cudownych, albo praktycznych rzeczy.. napewno jak będę urządzać pokój dla niej, to kilka zamówień pójdzie.. 
Ta pogoda mnie dobija... Raz zimno, raz gorąco... Człowieka już nie wie jak się ubrać..teraz się gotuje... A męczy mnie jeszcze zgaga to już w ogóle umieram... Naprawdę, mam ja już dosłownie po wszystkim.. tylko mleko jeszcze bez tego skutku ubocznego mogę pić . Tak to wszystko co zjem i wypije kończy się 'paleniem' w gardle.. -
Mika92 wrote:Mari nie robiłam bety, bo dopiero dwa dni mi się spóźnia ale nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Nie wiem czy to możliwe żeby test nie wykrył ciąży ?
A regularne masz miesiączki? wiesz kiedy miałaś owulacje? Jesli owulka Ci wsie przesuneła to spokoj nie test mógł jeszcze nie wyjść
Starania o drugie dziecko -
Terka, zazdroszczę... Oby moja mała tak spala to byłabym w 7 niebie
a jeśli nie ma być duża, to będzie miała tyle miejsca do wędrówek po łóżeczku że szok
ale domyślam się że jest to duży strach jak się dziecko zbliża do szczrbelek...
Mika, na wynik bety się czeka max parę godzin... -
Mika92 wrote:Zazwyczaj mam regularne a jak coś się przesunie to raczej dostaje 2-3 dni wcześniej a nie później. Moze faktycznie zrobię betę. Orientujecie się jak jest z wynikami czy są od reki czy się czeka ?
Kochana w takim razie za Ciebie również zaciskam kciuki
Zrób bete
Starania o drugie dziecko