Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja póki co też nie stosuje ale jeśli trzebaby było czymś sie wspomagać to skusiłabym sie na nie w pierwszej kolejności -co natura to natura
Mokka wbijam do Ciebie! U mnie od 3 dni deszcz, deszcz i dla odmiany ulewakryha lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Podobno to delikatne zioła i nie czuć ich jak niektórych -moze kiedyś sie skuszę, zobaczymy
Ok to ja dziewczyny proponuje tak-ktora chce to mi pisze info kiedy testuje albo myśli ze będzie testować albo po prostu jaki czego termin chce, co i jak i umieszczę to na 1 stronie na 1 swoim wątku. Później będę aktualizować wg potrzeb
Zaczynam od siebie, skoro rzuciłam pomysłem info szukajcie na 1 stronie tematuhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka, przed ciążą miałam w miarę regularne co 38 dni
panipuchatkowa, wg mojej lekarki podczas karmienia to normalne i ustabilizuje się jak zakończę. Nawet tak mi radziła przy staraniach o kolejne, ale jakoś nie chcę jeszcze syna odstawiać.
Szczególnie, że w tym roku moja znajoma i bratowa zaszły mimo karmienia Więc się da.
Cykle ogólnie już mi się skracają, ten ostatni 58dniowy to anomalia, bo byłam w podroży: dużo zmęczenia, stresu, zmiana klimatu, jedzenia i syn non stop mi wisiał na piersi, bo musiał swoje odreagować...
Pocieszające jest też to, że w zasadzie od 3 cykli czuję, kiedy mam owulację Potwierdzone testami owu i po 2 tyg zawsze przychodziła @.
Jestem też za listą Ja ur. 23.01, 2 cykl starań, teraz 12dc. Testowanie możliwe gdzieś w październiku, ale to dopiero zobaczę, kiedy owu raczy się pojawić
Dziewczyny, jak dodajecie wykresy do podpisu pod postami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 15:29
-
Jasne kryha dopisałam Cię no to widzisz to dobry znak ze dzieje sie coraz lepiej. Czasem podczas karmienia potrafią byc nawet i po 120dni cykle normuje Ci sie i wcale nie trzeba odstawiac spokojnie, wiadomo łatwiej wtedy ale nie jest to obowiązkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 15:39
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Co do wykresu musisz wejść na wykres i zaraz pod nim pisze udostępnij. Jak skopiujesz link to wchodzisz na ustawienia po prawej stronie społeczność i w miniatura wklejasz. I jest przynajmniej powinien bychttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Zrobione fajna masz datę urodzenia planujesz jakieś testy robić czy bezterminowo?
Na razie bez testów. I tak jestem nastawiona na wizytę w lutym do poradni. Także te kilka miesięcy chcę na spokojnie się starać bez stresu i jak już pisałam bez mierzenia temp.
Szkoda, że nie widziałaś mojego PESELu to dopiero są fajne liczbyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 18:51
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
ale natrzaskałyście postów Mnie też możesz wpisać. Ur. 08.06, 9 cs
U mnie dzisiaj w miarę pozytywnie, humor dopisuje o dziwo, nawet deszcz mi nie przeszkadzał... Chyba coś jest ze mną dzisiaj nie tak Leje, zimno jest, ale jakoś nawet się trzymam. Katar już trochę puszcza i w miarę lepiej się czuję.
Wróciłam z pracy, pojechałam z mężem na zakupy, a teraz skończyłam szykować obiad na jutro. Jeszcze chwila i weekendzik Dzisiaj głupia zaspałam i zapomniałam zmierzyć o 6 temperaturę. Skapnęłam się po 7, więc mi skoczyła bardzoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No ja też się obudziłam, ale tak o 6.10, a mężowi zawsze rano śniadanko robię. On o 6.30 wychodzi z domu, więc się zerwałam z łóżka jak oszalala że zaspałam. I później się położyłam jeszcze, bo do pracy wstawałam po 7. I zapomniałam o mierzeniu, najpierw się zerwałam Dopiero zaczęłam od tego cyklu, więc jeszcze w nawyk chyba mi nie weszłoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, to Twój pierwszy cykl, który mierzysz także jeszcze trochę i wejdzie Ci to w krew
Czekacie na weenkend, a ja wręcz odwrotnie W pon. wracam po 2 tygodniowym urlopie. Pamiętam jak się na niego cieszyłam. Wszystko co dobre szybko się kończy... Już sobie wyobrażam ile będę miała pracy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2017, 20:40
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna