Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj miss .... wiem ze pokladalasnduzd nadzieje w tym cyklu , ale nie wolno się poddawać ! Zobaczysz uda się
trzymam kciuki
MissKathy92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja widząc dzisiejszą temperaturę też opadlam z sił bo myślałam że po tych bólach wczoraj owu mogło być. I śluz też był. Ale może znowu w 24 dc będzie jak ostatnio. Więc jeszcze jakaś mała nadzieja jest

My wracamy od znajomych. Posiedzielismy trochę I jedziemy do rodziców na obiad i trochę posiedzieć z nimi. Jakoś zleciał ten weekend.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyMiss, nie poddajemy sie
! Nie ma takiej opcji! Ja jestem w 6 dniu nowego cyklu, nie ma co sie poddawac
damy rade! W dziewczynach sila
ja w tym cyklu planuje zajac sie roznymi rzeczami, urzadzaniem domu , dekoracja domu - powoli zaczelam szukac swiatecznych dekoracji - poki sa jeszcze tansze niz w listopadzie i grudniu
Planuje w koncu kupic lustro do domu, ktorego nie kupilam przez rok jeszcze haha
Takze bede zajmowala sie przyziemnymi rzeczami, zeby nie myslec i nie skupiac sie na ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 13:04
-
Dziewczyny łatwo Wam powiedzieć jak macie swoje maleństwa w brzuszkach- ja nawet nigdy cienia cienia nie zobaczyłam na teście, nigdy żadnej nadziei nie miałam
jest mi tak cholernie smutno że wszystkie kobiety na około albo są w ciąży albo mają małe dzieci, i te grube i chude, no normalnie wszystkie a ja nie mogę
wiem że może one też miały taki problem jak ja a po prostu ja o tym nie wiem i myślę że to tylko mnie spotyka- wiem że tak nie jest ale to nie zmienia faktu że nadal boli
jest mi ciężko już z tym mimo że to dopiero 8 cykli za nami... zawsze myślałam że nie będzie z tym problemu, jejku jak bardzo się myliłam
wybaczcie że tak się żale, jutro mi przejdzie
-
Jutro już wrócę z nową siłą na kolejny cykl ale dziś muszę jakoś odreagowaćLelek wrote:Miss, nie poddajemy sie
! Nie ma takiej opcji! Ja jestem w 6 dniu nowego cyklu, nie ma co sie poddawac
damy rade! W dziewczynach sila
ja w tym cyklu planuje zajac sie roznymi rzeczami, urzadzaniem domu , dekoracja domu - powoli zaczelam szukac swiatecznych dekoracji - poki sa jeszcze tansze niz w listopadzie i grudniu
Planuje w koncu kupic lustro do domu, ktorego nie kupilam przez rok jeszcze haha
Takze bede zajmowala sie przyziemnymi rzeczami, zeby nie myslec i nie skupiac sie na ciazy 

Ja też już powoli szukam różności na święta, planujemy z koleżankami robić takie bombki przezroczyste z domkami w środku
i musimy zamówić małe choineczki na ali
więc moze też przestanę myśleć... dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane :*
-
Wczoraj pisałyście o spotkaniach klasowych i akurat do mnie koleżanki napisały, że fajnie byłoby się spotkać ze starej ekipy itd. I chcą w październiku się ugadać. Jak teraz mi ciąża nie pyknie to pewnie nie pójdę, bo one w większości już dzieciate i w ciąży
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex rozumiem Cię doskonale
też bym nie poszła bo byłoby mi przykro 
Ja wczoraj na spotkanie nie poszłam i bardzo dobrze, spędziłam sobie miły wieczór z mężem
Teraz u nas wielka afera się zrobiła że na te chrzciny nie idziemy... każdy mówi "to niech Jacek wolne bierze na żądanie"... tak pewnie, nie mam zamiaru brać udziału w tym cyrku (przepraszam że tak o chrzcinach pisze ale chodzi mi nie o sakrament tylko o tę całą szopkę) a tym bardziej żeby mąż brał specjalnie wolne na to
ja nie kumam dlaczego ludzie nie rozumieją że ktoś nie może i tyle... przecież swiat się nie zawali jak nie pójdziemy na te chrzciny
-
Miss czasami przychodzi gorszy czas , i potrzeba się wyżalić .. my tu jesteśmy po to żeby wysłuchać i pomoc , tak wiec jeśli tylko Ci to pomoże to żal się ile chcesz , tylko szybko wracać do żywych ;p szczęśliwa i pełna optymizmu na kolejny cykl
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja też bym nie szła. To są chrzciny, dalszej rodziny. Wg mnie to powinna być mała, kameralna uroczystość. A poza tym wy decydujecie! A nie cała rodzina za was. Mojego męża nawet na pogrzeb z pracy na UŻ nie puścili, więc możecie powiedzieć że mąż wolnego nie dostanie i tyle. A sama nie pojedziesz. Nie rozumiem takiego naciskania ze strony rodziny, ale zdarza się i czasem sama tego doświadczam ze strony rodziny męża.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 13:53
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mis my tu ściskamy kciuki i wysyłamy ciążowe wiruski dla tych co walczą o maleństwo

Musicie wierzyć, uda Wam się
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss pewnie nic na siłę bez przesady.. Dobrze zdecydowaliście. Dziewczyny ja Wam mogę powiedzieć że będzie dobrze i wcale nie jest łatwo bo też ciężką drogę przebylismy z mężem żeby to dzieciatko sie pojawilo. Codziennie myślę czy wszystko jest w porządku..także wiecie jak to jest. Mam nadzieję że będzie dobrze.

-
Albo mi się wydaje bo w koncubzaczrlam odczuwaj skurcze przepowiadające <myśli> Wczoraj wieczorem 2 razy bardzo delikatnie poczułam ból menstruacyjny chwilkę taki delikatny kilkusekundowy ... pomyślałam ze chyba mi się wydaje bo ostatnio właśnie zastanawiałam się czy mam już je
ale dzisiaj teraz ( wieczor) znów czuje to samo hmm bardzo subtelne i delikatne ale jednak ...
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mii, jeszcze trochę za wcześnie chyba, ale ja tam się nie orientuję co i jak
W sumie ty też jeszcze ze 3 tygodnie i możesz rodzić 
Idę przed chwilą do męża i mówię mu, że to chyba dziś
Śluz leje mi się po nogach i z białego od wczoraj jest przezroczysty. A szyjka się teraz już na 100% otworzyła
I cyce zaczynają boleć. A mąż "O matko, znowu? Skąd wiesz, że to dzisiaj? Wczoraj też tak mówiłaś"
A po chwili, "no dobra, ogarniemy temat"
On już biedny nie ma siły, a ja czuję że to dzisiaj i nie możemy odpuszczać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵

na Was zawsze można liczyć i to jest piękne