Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Puszek, gratulacje!
Ja też nie mam za bardzo kontaktu z ludźmi z liceum i nie chce. Unikam ich jak tylko mogę...
U nas jest wszystko w porządku, Mala przybiera ksiazkowo - 150g/tydzień. Waży 1350g
serce jak dzwon, żołądek pełny, łożysko pracuje i karmi. Nóżkami w dół obrocona, ale niby jeszcze ma czas.. Mam nadzieję, że się obroci
nie chce cesarki..
panipuchatkowa, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Magda to super ! Mój syna 1370 ważył w 29+3 wiec piekna wagę ma Twoja córa
a co do przewrócenia to faktyczniema jeszcze sporo czasu na fikołki wiec spokojnie
) mojego kuzyna dziewczyna w 32 tc usłyszała ze mały jeszcze nóżkami w dół ;p i powiedzieli ze teraz jak się nie obróci do następnego usg to już będzie ciężko wiec Twoja córa ma jakieszcze spokojnie miesiąc na fikołki
) bądź dobrej myśli
)
Myśmy z mężem byli dzisiaj na zakupach - tak mój mąż zabrał mnie na zakupy mimo ze nie nawidzi ich ;p a to dlatego ze w czwartek się popłakałam ze nie mam co na siebie teraz założyć a idzie zimno ;p I dzisiaj rano mówi do mnie „ to co jedziemy na zakupy „ a ja oczy
oczywiście skorzystałam ;p i kupiłam sobie kardigan taki cieplutki , jeszcze jedna narzutkę , i sweterek ;p i bluzeczkę z długim rękawem ;p i takie ciepłe legginsy ( bo jeansów nie ma co kupować bo moje są na mnie dobre tylko w brzuchu ciasno ( mam nadzieje ze po porodzie znów się zacne ) ;p no i mój kupił małemu takiego pluszaka większego który jest termoforkiem ( a w Holandii termofor dla niemowlaka jest must have , a ten pluszak to jakiś tam ktoś z toy story a mój mąż był za dziecka j jest dalej zagorzałym fanem tej bajki wiec jak zobaczył to musiał poprostu kupić
i jeszcze takie dwa misie inne tak wiec coś go dzisiaj wzięło na pluszaki ;p
Magdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magda nie wiem jak w pl ale tutaj jak coś to najpierw próbują ręcznie obrócić dziecko , dopiero jak to się nie uda to cesarska ;o ale mówię Ty bądź dobrej myśli

Nom chyba muszę ładnie później podziękować mężusiowi za te zakupy ;p ❤️
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Z tego co wiem to w Polsce już nie obracają przez brzuch, ponoć to takie super nie jest. Ale mogę zapytać koleżanki położnej;)
My gramy w spider Mana i zaraz zabieramy się za
;p wcześniej siostra mi robiła hybrydy i takie wyszły trochę amerykańskie;p tak mi się skojarzyło. Granatowo czerwone ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madzia w naszym szpitalu robi się obrót zewnętrzny, ale jeszcze dziecko ma czas się obrócić. My gramy w gry że znajomymi. Mam gina na 09.10 oby było wszystko dobrze
bardzo się stresuję, bo dwa tygodnie temu kolezanka straciła ciaze na tym etapie, miała nie uregulowane hormony, ale stres jest, wiem że mam wiedzę, ale jak o siebie chodzi to wiecie jak jest.

-
Witam się w niedzielę z łóżka jeszcze;) wczoraj podziałane ale tempka nadal nisko więc jeszcze pewnie przed. Ale będziemy kontynuować;p dzisiaj idziemy do znajomych na kawkę, a po południu do domu jedziemy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej,
Puszek, mam nadzieję że będzie u Ciebie ok
ja byłam u gina w 7tc,nie wiedziałam totalnie co z moimi hormonami itd. I było ok
więc trzymam kciuki za Ciebie!
My jeszcze w łóżku, taki leniwy dzień
mieliśmy iść do kościoła na 10 ale raczej pójdziemy później
-
nick nieaktualnyHej laski,
W Warszawie dzisiaj pochmurno i deszczowo. Nic sie nie chce dzialac... Leze sobie przed tv na kanapie i popijam herbatke jasminowa
U mnie 3 dzien mierzenia temperatury. Jestem zszokowana jaka mam temperature od razu po przebudzeniu :o nie myslalam, ze bedzie ponizej 36,6 a taka jest od tych 3 dni. Wrecz bylam przekonana ze u mnie to na bank bedzie ponad 36,6 bo jak mierzylam temperature zwyklym termimetrem pod pacha, kilka dni w poprzednim cyklu to osiagala 36,7 36,8 :p zobaczymy co to sie bedzie dzialo za kilka dni
Musialam ustawic sobie i w sobote i w niedziele budzik na 6ta bo o tej mierze w tygodniu, na szczescie udalo mi sie zasnac ponownie
Milej niedzieli, wypoczywajcie
-
Witajcie

Dobrze, że na urodzinki poszliśmy. Spotkaliśmy się ze znajomymi.
A dzisiaj rosół już wstawiony, na 11 do Kościółka i tak pewnie niedziela zleci
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam się i ja
lelek ja miałam niskie temperatury ;p u mnie 36,7 to było po owulacji ;p tak wiec każdy organizm jest inny
)ar mi zawsze zimno było ( niej mówię teraz w ciąży bo ciagle mi gorąco znowu hehe ) ale przed to zmarzłam taki ze hoho ;p
Magda barszczyk minami .... ❤️ Muszę w końcu i ja zrobić
U nas dzisiaj paskudna pogoda typowo do łóżka , 13 stopni i siompi deszcz i raczej nie zapowiada się na coś innego ;p także tem raczej dzień przed tv dzisiaj ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️

I nareszcie ktoś spełnił moja zachcianke i zrobił barszcz