Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej ja tam z niektórymi tylko mam kontakt z liceum .. do Holandii wyjechałam po maturze .. wiec wiecie jak to jest mało kto pamięta ...każdy ma swoje życie a ja się narzucać nie będę
jest grupka osób z która się mniejszy lub większy kontakt utrzymuje i już
ale wiecie co jak byłam w pl to mój tato w tym roku kończy 50 lat i właśnie dzwoniła do niego koleżanka ze szkoły ze robią spotkanie klasowe żeby wpadł
piękne normalnie ar oni co kilka lat sobie takie spotkania organizują ;p bo nie raz słyszałam jak tato mówił ze spotkanie klasowe maja ze mówię nie co roku a co kilka lat 
Mari ❤️Pokaźny brzuszek ! Mały ma duzo miejsca
) e spokojnie to już ostatnie dni
e wiedzę ze temat rozstępów Cię nie ominął ;( no cóż taki urok ciąży
)ja póki co nie mam jeszcze , ale co ma być to będzie
)
Alex późne owulacje się zdążają wiesz o tym doskonale ;p a ja teraz ❤️ Robiłabym już dla przyjemności nie myśląc czy jest ta owu czy była ;p mi testy owu wychodziły kilka dni pod rząd
wiec na początku był sex bo to już ( ale oczywiście żaden przymus chcica była jak to przy owu ja zawsze byłam pełna chęci ;p a później już nie myśląc śmialiśmy dorabiamy nosek ,uszka ;p no i jest brzuszek
)
Mari92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puchatkowamto fajnie
oj tak korzystajcie ;p póki jeszcze możecie ;p później będzie troszkę ciężej ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Tak ja wiem że może być fajnie ale ja się za bardzo z nimi nie trzymałam w liceum a co dopiero po liceumAndii wrote:Miss uwazam że jeśli nie masz ochoty to nic na siłę ale takie spotkania z reguły są fajne więc z drugiej strony czasem warto się przymusić
do tego na pewno będzie alkohol, ja nie pije więc zaraz będą pytania dlaczego... A ja nie chce znowu się żalic że biorę leki przy których nie mogę pić
jeszcze nie daj Boże ktoś mnie zapyta czy w ciąży nie jestem to wyjdę z siebie... no i jeszcze jeden problem- tam będzie mój były chłopak a jakoś nie mam ochoty się z nim widzieć
nie żeby była jakaś złość czy coś- po prostu nie chce
więc najlepiej będzie jak zostanę chyba w domu
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Mis jabym na twoim miejscu też nie szła. Bo po co. Jak się nie ma zgranej ekipy znajomych z liceum

My w technikum byliśmy zżyci, a mimo tego jak zrobili spotkanie to z 30 osób 10 było. Ale się lubimy i mamy kontakt
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
U nas na studiach bardziej się trzymalismy razem a też kontaktu teraz brak
każdy poszedł w swoją stronę... A z liceum to już w ogóle... że nie mam kontaktu z ludźmi ze studiów żałuję a z liceum- nie
ze studiów mam kontakt z jednym moim znajomym który teraz jest moim mężem
-
Dziewczyny właśnie kolega z technikum zaprosił nas dzisiaj na urodziny

Napisałam mu, że jak nie urodzę to wpadniemy. I pojedziemy, bo narazie na poród się nie zapowiada
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny:)
U mnie pogoda jest taka sobie... Rano padało a teraz jest tak orzeźwiająco
Miss, masz rację, nie chcesz nie idź. Ja z osobami z liceum w sumie to nie mam kontaktu.. z nikim. Czasem, raz na ruski rok z jedną dziewczyna popisze ale tak to kontakt zerowy.. nawet z kuzynka z którą chodziłam do klasy nie mam kontaktu a niby rodzina... A jak organizowali jakieś spotkania to mi nigdy termin nie odpowiadał bo w weekendy pracowałam.. na razie cisza, nikt nie pisze że jest jakieś spotkanie więc nie mam problemu... No a w klasie w sumie były 3 grupy... Ja byłam pomiędzy dwoma, bo w pewnym momencie przed studniówka osoby z którymi byłam blisko miały mnie gdzieś... Więc 'przeszlam' do innej paczki i z tamta jakiś było lepiej... Co do studiów, to też ludzie spoko, zgrana ekipa i w sumie 3 grupy ludzi, ale nie było tak bardzo tego widać.. ja jakoś zawsze starałam się nie należeć do żadnej tylko być gdzieś pośrodku... W ogóle denerwują mnie takie grupki... No ale widać takie 'prawo dżungli'... Wbrew pozorom chyba najlepiej czuje się wśród moich 'ludzi' z pracy.. niby niektórzy są sporo starsi od nas, ale mnie jakoś to nie przeszkadzał. Grunt to się dobrze dogadywać
-
Puszek, gratulacje!!! Mari, brzuchol pokaźny i nisko, więc poród lada dzień
Jedźcie na te urodziny, to się trochę rozerwiesz, endorfinki i na porodówkę 
Co do późnej owulki to dajecie mi nadzieję dziewczyny!
Dzisiaj płodny śluz mnie zalewa, w końcu z białawego zrobił się przezroczysty. I jajniki bolą, oba. Najgorsze jest to, że coś mnie piecze przy siusianiu - mam nadzieję, że nie zapalenie pęcherza. Może tylko otarte od intensywnych działań? Bo sikam normalnie. Ale w razie czego wzięłam furaginę.
A tymczasem, powitajcie nowego członka rodziny - oto Bezik! Nowy nabytek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/faa4bf714477.jpg
Andii, panipuchatkowa, Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ostatnio jak kupiliśmy rybki to zaszłam w ciążę
Ale akwarium nam się znudziło, rybki padały to jakiś czas temu się go pozbyliśmy. W Opolu jest za twarda woda chyba a nie było sensu kupować nie wiadomo ile specyfików, bawić się w mierzenie składu wody itd. Z chomikiem mniej zachodu
Dzisiaj poszliśmy po coś dla psa, wyszliśmy z Bezikiem
Słodki jest, biega po łóżku jak opętany
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha alex super ! Jak byłam dzieckiem zawsze miałam takie chomiczki one są fajne bo to te mini nie rosną takie wielkie ;p no to teraz nowy członek rodziny jest to pojawi się dziecko ;p
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️