Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Na weekend bym się nie pogniewala jak by dłużej potrwał

Tak piękna dziś pogoda że aż chce się iść na długi spacery, chyba będzie trzeba kumpele wyciągnąć i wyjść złapać trochę świeżego powietrza
Mari92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Puszek piękna krecha
gratulacje
Magda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, szczęśliwego rozwiązania i wszystkiego dobrego
A tym, że niektórym się zapomniało to się nie przejmuj. U mnie w tym roku było to samo, wszyscy tylko pytali jak się czujesz, a o urodzinach nic. Widać taki urok ciąży
Alex jak głowa
Kasia spokojnej pracy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magda duzo szczęścia i zdrowka ! I sprawnego i bezbolesnego rozwiązania ;p
Mari ja teraz zwróciłam uwagę ze Ty już o każdej sekundzie możesz rodzic ;p wow trzymam kciuki
Kasia to korzystaj jak jest pogoda i są chęci to ruch wskazany ;p
Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Moj mąż zaczyna weekend od wizyty u dentysty
mam nadzieje ze nie skończy się tak jak ostatnio-L4
to by były jaja wtedy... Ale może nieeee 
Wogole jakiś kiepski tydzień mezulo miał w pracy... Jakiś taki przybity...
A tu jeszcze dentysta
no cóż co zrobić. Mam nadzieje ze przez weekend mu się poprawi humor 
Co do sprzątania przez mojego meza-musze częściej ludzi zapraszać bo inaczej to do sprzątania się nie garnie za bardzo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MałaMi dzięki

A jeżeli chodzi o sprzątanie, to mój uwielbia auto sprzątać. W domu już taki chętny nie jest
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Madzia wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszych marzeń i szczęśliwego rozwiązania o terminie

Ja już wracam do domku. Jeszcze do apteki po zamówienie idę a później jedziemy do rodziców. Na szczęście ból głowy przeszedł po lekach. I mamy zaproszenie na niedzielę do znajomych których dawno nie widzieliśmy więc tym bardziej się cieszę z weekendu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari jakbym pisała o swoim mężu
auto sprzątać może co tydzień 
Chociaż dzisiaj mi napisał żebym nie sprzątała łazienki - on to zrobi
oczywiście nie posłuchałam, bo co ja bym robiła ?;p napisałam mu ze podłogę dla niego zostawię ;p
Mari92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Ja dojechalam do Nysy, odebrał mnie brat, byłam kupić fotelik dla Małej - używany roczny Maxi cosi cabriofix za 140zl! Gdzie kilkuletnie sprzedają za średnio 250-300. Więc się cieszę, że nam się udało. A do tego jeszcze dostałam dwie reklamówki ubrań od mojej dalszej kuzynki - 3 pary spodni ciążowych, 2 koszule do karmienia (widać że noszone, ale do szpitala nie ma sensu nowych, a już chciałam kupować na allegro, kasa w kieszeni
), jedna taka koszula khaki ciążowa, stanik do karmienia. I to z hm prawie wszystko więc super
a w drugiej torbie dla Małej dostałam, kuzynka ma synka, ale znalazła jakieś białe i żółte rzeczy - kombinezony na zimę, body, koszulki. Najbardziej się cieszę z czapeczek bo nigdzie nie mogłam dostać dla noworodka.
-
Magda to super ! Popatrz taki urodzinowy prezencik hehe
a sprawa fotelików ehh wiem droga sprawa ... a my niestety robimy bardzo bardzo duzo km .. olej musimy co 3 /4 miesiące wymieniać bo 10 tys przejechane .. ale w Holandii rusińskie jeździ wszędzie autostrady .. wiec w fotelik to jest must have ... my kupiliśmy z cybexa z basa isofixa nowy i to w pl udało nam się zaoszczędzić !! Bo tutaj fotelik ten z baza znaleźliśmy w jednym sklepie internetowym za 360e ... w innych więcej . A w Polsce jak byliśmy kupiliśmy w sklepie za 940 zł
wiec no
jest trochę różnica 
A co do ubranek wiecie ze mi mama mówiła ze jak my byłyśmy małe to moda była inna ;p dziewczynki na niebiesko a chłopaki na różowo ;p swoją droga ja jakoś odbiegam od tego ze dziewczynka musi być różowa a chłopak niebieski
w pokoju bardzo mało jest niebieskich rzeczy ;p pokój jest w kolorze mięta z popielatym i białym ;p i dodatki tez
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
A co do czapeczek Magda to faktycznie masz szczęście z tymi czapeczkami ;p ja mam kilka ale mi się one duże wydają .. i dalej ciagle szukam mniejszych
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Mała - żeby potem się za małe nie okazały
ja jedna czapeczkę kupiłam to już jej nie założę
miał na sobie ja RAZ
przy wyjściu ze szpitala...
teraz mam większą, zakładam mu żeby mu słońce glacy nie przygrzało (chodzimy w chuście 90% spacerow
)
Magda- widzisz super! Bardzo przydatne rzeczy dostałaś
My fotelika nie mamy wcale. Nie mamy auta to i fotelika nie kupowałam
drogie to a używane by nie było. No może jakby ktoś chciał gdzies podwiesc czy coś ale to ciężko bo nie do każdego auta by pasował. I tak oto nie mamy wcale bo po co 
Alex-u nas tez bardzo ciepło było dzisiaj. Wiadomo teraz troszkę chłodniej...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja się pozale, poskarżę i wogole wszystko beeee...
Właśnie skończyłam jeść obiad... tak obiad
Od popołudnia ciągle wszystko be, cyc cacy nie odklejamy się a jak odklejamy to po to żeby się przykleić znów... Chce spac ale nie śpi i tak do teraz. Teraz padł, usnął w miejscu normalnie
nigdy nie zmieniałam tyle razy cyca podczas jednego karmienia. I nie wiem czy kiedykolwiek tak długo karmiłam. Z przerwami małymi i próbami odłożenia ale to max 15 minut i znów ryk bo cyc. Szaleństwo...
Mam nadzieje ze jak już w nocy pójdzie spac to odpocznę... Bo teraz to taka drzemka do 20-20.30 będzie. I potem karmienie nocne już. O ile to jeszcze wytrzymam i nie wyjdę z domu
Pomyśleć ze myślałam na weekend jechać do siostry... Nie ma mowy, oboje musimy odpocząć, oboje mieliśmy ciężki dzień, a mąż nawet cały tydzień... Wiec przełożymy pewnie wizytę, tak mi się zdajehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magda wszystkiego dobrego

Terka mały chyba pierwszy skok rozwojowy osiąga
Wiecie co okazało się, że w laboratorium jedna maszyna jest zepsuta i części wyników nie zrobili, oczywiscie w tej grupie były też moje, jutro mają być, więc jak coś dostanę to dam znać
Jestem dobrej myśli, gdyby nie było to by test nie wyszedł przecież
mam takie uderzenia gorąca tak od kilku dni ;p

-
Mała, my też bazę do kupimy do tego - isofix to jednak isofix, z pasami się męczyć gorzej. A też dużo jeździmy, może nie tak dużo jak Wy, ale sporo

Terka, biedna
ale cóż, są i takie strony macierzyństwa 
Puszek, trudno, poczekasz chwilę, ale to tylko formalność! Przypomnij, który to cs?
Mika, przykro mi
-
Andii wrote:Terka jak wy bez samochodu sobie radzicie z niemowlakiem?
Mieszkamy w centrum dużego miasta
to chyba jest nasz sposób na sukces
ale nie będziemy tu wiecznie mieszkać, zobaczymy z czasem gdzie będziemy później i jak to będzie zorganizowane 
W dużo miejsc mamy teraz na tyle blisko ze idziemy tam w ramach spaceru
urzędy, przychodnię mamy w takiej właśnie odległości
dworzec tez mamy stosunkowo niedaleko
wiec dajemy rade
Andii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nick nieaktualnyMika,
Nie poddajemy sie! Staramy sie dalej !
Dziewczyny, musimy byc optymistkami ! Ja w tym cyklu jestem pozytywnie nastawiona, mam 4 dzien okresu wiec niedlugo na nowo zaczynamy dzialac 
Dzisiaj dla uczczenia piateczki pije sobie Reddsika Bianco, tak mnie naszla ochotka. Za Was, za Wasze fasolki, za pozoytywne testy ciazowe w nastepnych cyklach, za Wasze dzidzie w brzuszkach piję!
terka, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość