Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Było było ;p całkiem intensywne
, współczuję moim sąsiadom;p
Laski my tu się skupiamy na staraniach i w ogóle, wyliczamy, mierzymy i planujemy... A przecież seks jest taki cudowny! Musimy się chyba na takie tematy przerzucić i starania będą przyjemniejsze! ;p
Mari ja tam myślę że uda Ci się naturalnie
teraz może już się zablokowałaś psychicznie bo chciałabyś naturalnie a się boisz cesarki. Może mąż dla rozluźnienia się Tobą zajmie? :p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari a co może być spowodowane taka duża waga ? Czy Ty czasem cukrzycy nie masz ? Hmm pamiętaj o tym ze jest blad pomiaru
wiec dzidzia może być duzo mniejsza
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Puszek dzięki za info

Mała nie mam cukrzycy. To raczej geny po tatusiu. Teściowa mówiła, że też miał ponad 4 kg. A co do błędu pomiaru, to w dwie strony działa, może być mniej, ale też i więcej.
Alex pewnie, że się stresuje, ale co robić.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
To mnie trochę Puszek uspokoiłaś

Dobrze, że na forum mamy położną
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Oh i znowu szara rzeczywistosc. Witam się w poniedziałek przed pracą, zaspana masakrycznie. Chyba mam ochotę zapaść w zimowy sen ;p leje, zimno, wieje a trzeba wyjść do pracy. Jak wrócę to kocyk, herbatka, książka i nie ma mnie;)
Jakie macie plany na dziś dziewczyny? Mari może poród?
mówię, teraz możesz stosować te 3 x S jak masz trochę siły to szybciej pójdzie;)
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój o dziwo dzisiaj bez marudzenia wstał i poszedł do pracy. Pewnie ode mnie ucieka ;p bo już biedny siły nie ma.
Ja jeszcze muszę iść z psem na ten wiatr i deszcz, masakra jak o tym pomyśle. Tak zmarzłam w nocy, że czuje wewnątrz chłód normalnie. Zaczyna się, pół godziny ubierania zanim się z domu wyjdzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny. Przez weekend nie mogłam pisać - wywalalo mnie z ovu.
Pogoda brr siedzę pod kołdrą
Mari ja mam do Ciebie prośbę - nie stresuj się cesarka bo oxy potrzebna do porodu jest wstrzymana stresem...
Pamiętaj że ja też miałam mieć klocka i co? Okruszek się urodził
tylko stresują tymi usg (już wiem czemu nie robił mi mój na koniec ciąży pomiarów już).
Wystarczy że dłuższa kruszy ka jak u mnie i już ze klocek
Lekarz podał Ci też inne wymiary czy tylko wagę? Bo mi babeczka w szpitalu podała zawyzona wagę ale tez powiedziała że może być mniej bo wygląda na długiego chłopaka (i jest faktycznie z tych dłuższych cały czas
)
Alex bezik super
miałam kiedyś chomika co mi chodził po szczebelkach klatki do góry nogami
taki chomik-nietoperz 
Miss bardzo mi przykro... Mam nadzieję że już lepiej się czujesz
w kciuki zacisniete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 07:11
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja też nie przepadam za jesienią. W ogóle mało zimnolubna jestem, wolę ciepełko:) Terka zazdroszczę kołderki. Ja za chwilę do pracy wychodzę. Byłam z psem i zmarzłam, zmokłam i w ogóle bleee. Później naprawdę nie wyjdę spod koca. Chyba żeby się tylko przenieść pod kołdrę
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny

U mnie już dziś lepiej
i powiem wam że przemyslalam sobie wszystko i już niczego się nie boję - ani nowego cyklu ani biopsji (no moze trochę wyniku się boję)- będzie dobrze 
Jutro mam wolne i tak pomyślałam żeby iść na badania i zrobić sobie lh, fsh, testosteron i prolaktyne
co Wy o tym sądzicie? W następny wtorek mam odbiór biopsji więc wizyta u endokrynologa więc jakby coś w wynikach było źle to można by było działać
nie wiem czy dobrze myślę czy sama się nakręcam na kolejne badania... pomóżcie 
I życzę Wam udanego poniedziałku
-
Hej dziewczyny:)
Rozpisalyscie się przez niedzielę
a ja nie miałam natchnienia by cokolwiek zrobić.. i ledwo z łóżka wczoraj wstałam i pojechaliśmy na chwilę do moich rodziców..
No wieje masakrycznie. O 3 w nocy obudził mnie taki silny wiatr i brak prądu w domu.. aż zaczęłam się bać o zamrażarkę by nie się tam nic nie rozmrozilo... Na szczęście po 30 minutach włączyli..
Nie chcę jesieni! Nie może być jeszcze ciepło przez 3tygodnie?
nie opłaca mi się już kupować żadnych ciuchów ciążowych, a prawie 97% rzeczy już jest na mnie za małe.. ratuje się obecnie dwoma sukienkami... Muszę przejechać się do Lidla, to może wygrzebie gdzieś jakieś legginsy ciążowe..
Puszek, gratuluję! Ja na pierwszej wizycie byłam coś w 4tc, bo też mi głównie chodziło o L4 bo też pracowałam na nocki.. jednak lekarz stwierdził że on tam nic nie widzi i nie ma podstaw by mi dać zwolnienie.. no 3 testy pozytywne go nie przekonały... 2 dni później (po pierwszej nocce w sumie) wylądowałam z przeziębieniem na IP, i tam miła pani doktor jak tylko usłyszała że jestem w ciąży bez słowa wystawiła L4 mówiąc że kategorycznie nie mogę pracować na nocki... Ale ze ja wtedy nie chciałam jeszcze by ktoś wiedział o ciąży to ten tydzień byłam na zwolnieniu 80% płatnym, a po tygodniu u ginekologa dostałam już 100% płatne bo inny lekarz, to i już coś widział
chociaż o zwolnienie i tak musiałam się prosić.. bo tak naprawdę u mojej pani doktor prowadzącej byłam dopiero w 10tc bo takie terminy do niej długie jak ktoś pierwszy raz idzie do niej.. a teraz już za chwilę końcówka 
Mari, duży dzieciak:) no geny to napewno będzie miał po tatusiu
ale to też zależy od lekarzy jak będziesz rodziła... Moja mama siostrę 4,8kg urodziła po długich męczarniach naturalnie, bo lekarze wtedy źle jak wymierzyli, a jak dowiedzieli się że to 4 poród to 'mialo pójść szybko'.. mam nadzieję że ciebie tak nie potraktują, bo nie zyczylabym czegoś tą nawet największemu wrogowi...