Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alegzi wrote:Terka, wracając jeszcze do Hiszpanów to Ci powiem, że aż wstyd. Kraj turystyczny, a u nas przedszkolaki lepiej rozmawiają po angielsku. Oni się tutaj nie przejmują dosłownie niczym. Dużo by opowiadać. Chciałabym się tym nieprzejmowaniem od nich zarazić
Co do badań to tragedia… Nie narzekałam, aż tak na naszą służbę zdrowia, ale po takim czymś czuję normalnie niesmak. Człowiek co miesiąc płaci te składki z myślą, że jak będzie potrzebował to porobi jakieś badania itp. A jak teraz patrzę w przeszłość to nie dość, że płaciłam składki to jeszcze za badania musiałam wykładać, czyli wyszło najgorzej z możliwych scenariuszy.
Na tyle na ile zorientowałam sie w ich kulturze to faktycznie chyba maja wszystko w nosie są zdania ze ktoś do nich przyjeżdża -niech sie języka chociaż trochę nauczy a nie oni maja sie uczyć bo ktoś przyjeżdża tak ten luz mógłby na Polaków przejść
Tak badania i składki... Szkoda gadać...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka, dokładnie My Polacy dajemy się niestety wykorzystywać i pracujemy za 2 jak i nie 3 podczas gdy Hiszpanie mają sjesty, co 5 minut przerwy i niczym się nie przejmują. Ech szkoda gadać.
A jak tam prezenty świąteczne, już coś zaczęłaś kupować?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alegzi wrote:Terka, dokładnie My Polacy dajemy się niestety wykorzystywać i pracujemy za 2 jak i nie 3 podczas gdy Hiszpanie mają sjesty, co 5 minut przerwy i niczym się nie przejmują. Ech szkoda gadać.
A jak tam prezenty świąteczne, już coś zaczęłaś kupować?
Wczoraj byłam pochłonięta... Oglądaniem oglądałam oglądałam i nic nie kupiliśmy pewnie w weekend jakos czegoś poszukamy ale wciąż i nadal pomysłów troche brak...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Jak dla mnie tego za dużo w sklepach jest Niby mam w głowie co kupić bratu czy mężowi, ale jak wejdę do sklepu to od razu się zastanawiam czy może bym czegoś innego nie kupiła. Ja się przejdę na leniwe oglądanie w sobotę. Może coś mi wpadnie w oko1cs z CLO
-
alegzi wrote:Jak dla mnie tego za dużo w sklepach jest Niby mam w głowie co kupić bratu czy mężowi, ale jak wejdę do sklepu to od razu się zastanawiam czy może bym czegoś innego nie kupiła. Ja się przejdę na leniwe oglądanie w sobotę. Może coś mi wpadnie w oko
Widzisz to Ty masz problem mając pomysły a co dopiero ja biedna mam zrobić? Zabija mnie tymi wystawami kiedys chociaż wiem ze i tak największy prezent (największy 1cm ) juz mezulo ma ale cos myślałam mu kupichttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Widzisz to Ty masz problem mając pomysły a co dopiero ja biedna mam zrobić? Zabija mnie tymi wystawami kiedys chociaż wiem ze i tak największy prezent (największy 1cm ) juz mezulo ma ale cos myślałam mu kupic
Już mówiłam o tym, ale się powtórzę, Twojego prezentu nikt nie pobije
Ja bym tego swojego chociaż raz w życiu chciała zaskoczyć prezentem, więc mam nadzieję coś znaleźć fajnego w sobotę. Zwłaszcza, że w piątek black friday i warto się porozglądać za czymś.
1cs z CLO
-
alegzi wrote:Już mówiłam o tym, ale się powtórzę, Twojego prezentu nikt nie pobije
Ja bym tego swojego chociaż raz w życiu chciała zaskoczyć prezentem, więc mam nadzieję coś znaleźć fajnego w sobotę. Zwłaszcza, że w piątek black friday i warto się porozglądać za czymś.
Porozglądać i nie dać sie zabić (ciekawe czy z racji większego zagrożenia przez zdeptanie itd nazwali go black friday )https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Porozglądać i nie dać sie zabić (ciekawe czy z racji większego zagrożenia przez zdeptanie itd nazwali go black friday )
Hehe dobre
W niektórych centrach to nawet w zwykły dzień można być zdeptanym, a co dopiero przy takiej akcji.1cs z CLO
-
Cześć dziewczyny!
Co do hiszpanów to powiem Wam, że czasem im zazdroszczę tego podejścia do życia- luzu, nie przejmowania się niczym. Mniej stresu, uśmiech od ucha do ucha. U nas jak się do kogoś uśmiechniesz na ulicy to od razu się patrzy jak na głupka
Terka nie przebijesz niczym tego 1 centymetrowego prezentu
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży i już mam taki całkiem spory brzuszek. Termin miałam na koniec września. Najpiękniejszy sen! Mam nadzieję, że się spełni -
Anete wrote:Cześć dziewczyny!
Co do hiszpanów to powiem Wam, że czasem im zazdroszczę tego podejścia do życia- luzu, nie przejmowania się niczym. Mniej stresu, uśmiech od ucha do ucha. U nas jak się do kogoś uśmiechniesz na ulicy to od razu się patrzy jak na głupka
Terka nie przebijesz niczym tego 1 centymetrowego prezentu
Śniło mi się dzisiaj, że jestem w ciąży i już mam taki całkiem spory brzuszek. Termin miałam na koniec września. Najpiękniejszy sen! Mam nadzieję, że się spełni
Piękny sen miałaś a który pewnie się spełni jak koniec września to masz jeszcze chwilkęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 12:53
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
W kurza mnie to ucinanie postów terka dajcie o siebie. Kasią zrób test w sobotę . Wiem coś na temat obiecujących wykresów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 13:01
-
Anete, zgadzam się. U nas jak się do kogoś na ulicy uśmiechniesz to pomyśli, że jakaś nienormalna, a tutaj to coś naturalnego. Co do snu to mam nadzieję, że był proroczy
Maleńka, może podniosłaś coś ciężkiego i w krzyżu łupnęło?
1cs z CLO
-
Maleńka1592 wrote:I po moim sprzątaniu coś mi w plecy wlazło ze ból jak nie wiem.. nie mogę się ruszyc
Połóż się najlepiej albo usiądź w zależności jak Ci wygodniej bedzie... Miejmy nadzieje ze niedługo minie...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
No i połowa dnia za mną, już bym chciała do domku.
Terka zazdroszczę że mogłaś usłyszeć bicie serduszka, mi jak nic łezka w oku by się zakrecila. Niech maleństwo pięknie rośnie i pokaże mamusi czy chłopiec czy dziewczynka pewnie jesteś ciekawaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 13:40
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
terka wrote:Przeszłam przeszłam cos tam czasem skrobnę nawet ale i tak głównie z wami siedzę jakos mi tu raźniej
A no pewnie odwiedzaj nas ile wlezie
Oby i nam wszystkim tu dane było korzystać z tej fioletowej strony Pewnie jest tam cudownie.
1cs z CLO