Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek może, że nie na cito? Tak w naszym języku są dwa rodzaje badań na cito, które np robią na miejscu-niektóre lab maja maszyny w pkt pobrań większych, a reszta zwozi te badania do centrali i tam są robione, tylko czy nie zrobią ich też w pon? Masz te sama sytuację jak ja przy pierwszej becie :p będzie dobrze
-
nick nieaktualnyPuszek, napisane tylko ze w niedziele wykonywane sa tylko rutynowe badania- odbior tego samego dnia;) zatem nie wiem jak mam to rozumiec? Ze np robia tylko morfologie , mocz a takiego bhcg nie zrobia? Nie mam pojecia, zadzwonie tam jutro jak szisiaj wyniki badan nie przyjda
Co ma byc to bedzie, jak nie przyjdzie okres to spoko, jak przyjdzie okres to przynajmniej nie bede juz tak oczekiwala na wynik jak ma przyjsc w poniedzialek. Chociaz dla mnie by to bylo bez sensu, po co wtedy pobierac krew w sobote skoro wyniko bylyby w poniedzialek po poludniu ?
A jak wymik bedzie w ponoedzialek po poludniu, to druga bete zrobie we wtorek - minie wtedy prawie 72h od 1szej. -
nick nieaktualnyHehe robilam test zeby wiedziec czy moge dzis sie napic alko, a nadal nic nie wiem :p oczywiscie niczego nie bede pila
najgorsze, ze zuzylam juz wszystkie testy i nie mam jak jutro spr czy np krecha jest ciemniejsza czy nadal taka sama :p alw bede widziala po temperaturze chyba czy cos sie dzieje
-
nick nieaktualnyByla o 18... BHCG 44,3 :oooooo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ccdc013227e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 18:54
puszek369, terka, panipuchatkowa, Butterfly92, kryha, MissKathy92, Mała_Mii, Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBoze, nie wierze... Mam jeszcze 3dni do @ a tutaj takie cos ... Bylam w sklepie, bylam w rossmanniw , kupilam sobie 2 testy ciazowe tak na zapas zeby zrobic jutro jak wynik nie przyjdziec i Zywca 0% chociaz uwielbiam Bavarie 0%...:p
Dziewczyny co mam zrobic, nie mowilam nic swoimu M.ma niedlugo urodziny i zastanawiam siw czy nie poczekac te kilkanascie dni i powiedziec mu dopiero w jego ur.? Bo jak powiem teraz, a w pon okaze sie , ze mi beta maleje czy cos...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471bd2ddb150.jpg
Tak na szybko to w piątek zostałam przyjęta na oddział. Wszystko było ok. Ok 2.30 zaczely mi odchodzić wody, chociaż położna uważała że to nie są wody... No nic. Od 3 miałam silne skurcze co 30 minut. Po 12 wylądowałam na porodówce że skurczami co 5/10 minut.. i byłam przygotowywana do porodu naturalnego jednak na zapisie ktg wyszło że małej skacze tętno. Szybko na blok i CC. Ściągali kobietę już z tego bloku co miała mieć cięcie bo byłam priorytetem. Szybko znieczulenie w kręgosłup i zaczęli ciąć zanim w pełni zaczęło działać. Na szczęście nic nie czułam już wtedy:) rączką małej była owiniętą pępowina dlatego było takie tętno na ktg.
O 12:55 się urodziła. 52cm i 2700gLelek, puszek369, Doooooorka16, terka, panipuchatkowa, Butterfly92, kryha, Mała_Mii, MissKathy92, Mari92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Ja uważam, że on powinien Cię wspierać, więc warto powiedziec już, nie możesz się sama martwić
Nie chce go te stresowac, juz raz cieszyl sie na ciaze.. a po 5 dniach zabralam mu to szczescieDzisiaj na pewno nie powiem... chyba w poniedzialek zrobie kolejny raz bete i jak ladnie przyrosnie to mu powiem .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalek gratulacje
mówiłam że beta ładna będzie;) mam nadzieję że niedługo dołączę i w poniedziałek tylko to potwierdzę
jak widać Patulka zwolniła ci brzuszek
Patulka gratulacje! Cudowna malutka, dobrze że pojechałaś do tego szpitala bo by się zaczęło w domu I byś się mocniej stresowala
Lalek co do męża, ja bym powiedziała. On Cię będzie wspierał. I wszystko będzie dobrze więc nic złego nie wyrokuj:)Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNie wiem czy dziekowac czy nie
jestem taka, ze wole niczego nie zapeszac
na wszelki wyp nie-dziekuje:) Tak by wychodzilo, ze akurat Pati by zwolnila
ale Tobie zwolnila jeszcze wczesniej Mari !!
Ja w tym cyklu wszystko dokladnie zapisywalam, kazdy bol, kazde uklucie- tak zeby miec na przyszly cykl... Wychodzi na to, ze ten moj spadek w 19 dc z 36,67 na 36,47 to mogl byc ten moment ... -
Ja miałam spadek 2 dni temu. Więc akurat na implantację w 11 dpo mniej więcej (nadal nie jestem pewna kiedy była owulka), a dzisiaj zaczęła beta rosnąć dopiero
I mam nadzieję że rośnie! Przybieram taktykę - myślę pozytywnie. Bo dziwny to wynik. Inaczej jakby było np równe 2, albo 2,5. A tutaj 2,56. Skąd niby taki wynik, jeśli nie z rosnącej bety!
Lelek, terka, puszek369 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny