Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek wrote:U mnie jeszcze nie ma wynikow, wiec czekam
ale raczej na spokojnie, ja nie mam przeczucia, ze jestem w ciazy a Alex od poczatku to przeczucie ma
Mi wydaje sie wrecz, ze okresu dostane szybciej niz wyniki :p
ach ja też już bym chciała, ale jeszcze nie ten czas najwyraźniejWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 15:44
Lelek lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
terka wrote:Az no oczywiście
mój mąż z tamtych okolic pochodzi - Al. Korfantego
Na sokolskiej kojarzę parafie Dominikanska
można by się kiedyś na jakąś kawcię umówić :pterka lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Alex moim zdaniem beta rośnie ! Moja koleżanka ostatnio robiła bhcg i miała 2 coś ... za dwa dni było już więcej ;p przecież jak beta podwaja swoją wartość ;p to z tego 0 musi buc najpierw 2 ;p później 4 ;p 8 itd ;p czy ja złe myśle
Lelek czekamy teraz na Ciebie ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex ja właśnie pamiętałam że Seli miała pierwszą bete 2.3 właśnie więc u Ciebie to też bardzo wczesna ciąża
bądź dobrej myśli
Lelek ja nie z południa- PodlasieLelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlex, ale ja mam niestety to doswiadczenie z poprzedniej ciazy... moja gin mowila mi, zebym nie robila testow przed spodziewana &, bo 50% ciaz konczy sie samoistnym poronieniem
Ja sie nie posluchalam i zrobilam ten test... Moze beta byc dodatnia, moze test byc wadliwy, ale na pewno sie nie napalam na ciaze... Moj M. nawet o tym nie wie, ze robilam test i ze bylam na badaniach... tym razem trzymam to wszystko dla siebie i dla swojej informacji
nawet jak beta bedzie dodatnia to mu nie powiem:p
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:MissKathy! Ja pochodze z Podlasia
mieszkam w Wawie ale caly czas jestem swojska dziewczyna z Podlasia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Aaa to Ty to wysokie podlasie, ja poludniowe - Drohiczyn
Lelek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butterfly92 wrote:oo no to niedaleko, ale super
można by się kiedyś na jakąś kawcię umówić :p
Haha nie spodziewałam się kogoś aż z tak bliskich okolicja w Katowicach obecnie rzadko jestem
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chyba sobie poczekam na te wyniki
) nigdy nie robilam badan w sobote w alabie, infolinia juz nie dziala bo nie pracuja w soboty o tej porze
cos czuje, ze wyniki bede miala w poniedzialek a nie dzisiaj
czyli Alex, siwieje razem z Toba :p
Mowilam, ze szybciej dostane okresu niz wyniki
Kiedys kiedys robilam w Synevo w sobote, to z tego co kojarze wyniki byly o 18.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 17:02
-
nick nieaktualnyDzisiaj bylo pozno, nie dalabym rady pojechac gdzies dalej, wiec pojechalam do najblizszego laboratorium:( no i masz babo placek. Mam jeszcze jedno labolatorium otwarte jutro , ale napisane jest ze w niedziele wykonywane sa tylko badania rutynowe... czy bhcg jest badaniem rutynowym ?