Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka-gratulacje! Cieszcie się wspólnymi chwilami
Lelek-gratulacje! Ty nie złowróż tylko ciesz się z maleńkiej istotki w brzuszku
Alex-oczywiście że taki wynik to tylko kwestia czasu żeby w tysiącach byłoLelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Byla o 18... BHCG 44,3 :oooooo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ccdc013227e.jpg
Tak się cieszę, że Ci się udało
Aż się wzruszyłam
Patulka wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/471bd2ddb150.jpg
Tak na szybko to w piątek zostałam przyjęta na oddział. Wszystko było ok. Ok 2.30 zaczely mi odchodzić wody, chociaż położna uważała że to nie są wody... No nic. Od 3 miałam silne skurcze co 30 minut. Po 12 wylądowałam na porodówce że skurczami co 5/10 minut.. i byłam przygotowywana do porodu naturalnego jednak na zapisie ktg wyszło że małej skacze tętno. Szybko na blok i CC. Ściągali kobietę już z tego bloku co miała mieć cięcie bo byłam priorytetem. Szybko znieczulenie w kręgosłup i zaczęli ciąć zanim w pełni zaczęło działać. Na szczęście nic nie czułam już wtedy:) rączką małej była owiniętą pępowina dlatego było takie tętno na ktg.
O 12:55 się urodziła. 52cm i 2700gWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 19:33
Lelek lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Jutro moja kreska powinna być bardziej widoczna, nie? Bo jak beta rośnie ze 100 to wiadomo, że np. za 2 dni na te 200 to musi tych "jedynek" się namnożyć. Ale teoretycznie w poniedziałek nie będzie przy mojej becie 5, tylko więcej, prawda?
Jutro koło 10 przewiduję. Nie wiem z jaką częstotliwością rośnie taka beta
Ale coś w tym jest - czuję zapach herbaty, która stoi w kuchni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2018, 19:32
Butterfly92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Jutro moja kreska powinna być bardziej widoczna, nie? Bo jak beta rośnie ze 100 to wiadomo, że np. za 2 dni na te 200 to musi tych "jedynek" się namnożyć. Ale teoretycznie w poniedziałek nie będzie przy mojej becie 5, tylko więcej, prawda?
Jutro koło 10 przewiduję. Nie wiem z jaką częstotliwością rośnie taka beta
Ale coś w tym jest - czuję zapach herbaty, która stoi w kuchni
Walka z endometriozą.
nick nieaktualnyButterfly92 wrote:Lelek gratulacje !!!
Tak się cieszę, że Ci się udało
Aż się wzruszyłam
Dziekuje Kochana za dobre mysli i za kciuki :*Pamietaj, ze Twoja ciaza to tylko kwestia czasu:)
Kurcze, to jest moj pierwszy cykl z tym zelem conceive- nie wiem czy to placebo, czy jakOkaze sie jak wszystko bedzie dobrze i pokde do lekarza i zobacZe serduszko
do tego czasu jednak jestem chlodna
Alex, ja kupilam sobie dwa testy- jeden czulosc 10 drugi taki sam jak dzisiaj zrobilam - sikne rano i porownam krechyButterfly92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Dziekuje Kochana za dobre mysli i za kciuki :*
Pamietaj, ze Twoja ciaza to tylko kwestia czasu:)
Kurcze, to jest moj pierwszy cykl z tym zelem conceive- nie wiem czy to placebo, czy jakOkaze sie jak wszystko bedzie dobrze i pokde do lekarza i zobacZe serduszko
do tego czasu jednak jestem chlodna
Żel conceive? Kurcze pierwsze słyszę
Mogłabyś więcej informacji udzielić na temat tego żelu ?Lelek lubi tę wiadomość
Walka z endometriozą.
nick nieaktualnyMilego wieczoru Dziewczynki
pije za wszystkie tutaj!
zeby wszystkie z nas byly szczesliwe i zeby spelnialy sie nasze marzenia
ja mialam urodziny w tym tygodniu - dostalam prezent
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc575d357b8b.jpgButterfly92, terka, puszek369 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyButterfly92 wrote:Lelek dziękuję również za dobre myśli i trzymanie kciuków
Żel conceive? Kurcze pierwsze słyszę
Mogłabyś więcej informacji udzielić na temat tego żelu ?
Zel poznalam przez dziewczyny na tym forumTez zaciekawilo mnie to
Puszek chyba Ty tez zaszlas w ciaze z tym zelem ?
Butterfly- to zel conceive plus- poczytaj o nimW skrocie, zwieksza ruchliwosc i wydluza zywotnosc plemnikow:)
-
nick nieaktualny
-
Laski, a ja żelu nie stosowałam, ale ciążę też zamawiam
Przed chwilą zjadłam kilka chrupków i miałam cofkę. W mojej głowie ta ciąża jest bardziej chyba zaawansowana
Albo emocje wychodzą.
Matko, taka niska beta, nie potwierdzona ciąża a ja już mówię, jakbym byłaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵