Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Każda miała niepowtarzalny ślub i wesele A co najważniejsze urządzony tak jak chciała.
Oficjalnie rozpoczynam weekend Wiecie, że mam ochotę na piwo... nie pijam nigdy, a dziś mnie wzięło. Ale walczę ze sobą jeszcze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2017, 17:55
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ale się rozpisałyście! Nadrabiałam chyba z pół godziny
Piękne są Wasze historie my z mężem z do ślubu nie doczekaliśmy, ale jest moim pierwszym i ja jego pierwszą zaczeliśmy z sobą chodzić jak miałam 17 lat (ile to już czasu minęło...) ślub był długo planowany, bo w moich rodzinnych stronach na salę się czeka nawet 2 lata a chcieliśmy, żeby to było w lato. Wyszło tak jak sobie wymarzyłam -
Ten jedyny dzień zawsze jest najpiękniejszy, i taki powinien być chyba każdy rozmyśla wcześniej jak chciał by żeby to wyglądało i się do tego dąży rozmarzyć się można
A ja niestety jutro do pracy ale na szczęście tylko na 4 h i później pozostaje lenistwo i strojenie się na imprezkę22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
My planowaliśmy ślub 9 miesięcy; ) miało być 140 osób, ale wypadły nam 2 pogrzeby bliskich osób w trakcie i kilka osób z rodziny przez to sie wysypalo. Ostatecznie było 88 osób: ) i to była liczba idealną, wszyscy się super bawili i do tej pory wspominają jak było świetnie: ) my zalatwilismy na początku Kościół i salę, zespół. A resztę w trakcie na spokojnie. W dniu ślubu maz miał odebrać mój bukiet i mu sie przypomniało ok 10 a miał być o 8 :p ja siedziałam wtedy niczego nie świadoma u fryzjera, on wpada zziajany i do mnie "taki miał być? " ;p a ja na głowie siwe włosy bo mi płukanie robiła praktykantka i przesadziła musiała ściągać trochę z koloru, ślub o 14 a ja do 11 siedziałam u fryzjera; )Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha ja z piwkiem wczoraj zaszalałam. Dawno nie piłam to jedno o 8% mnie pozamiatało
Jakie plany na weekend macie? Ja juz do rodziców przyjechałam. Może jutro z mężem na basen pójdę ale się zastanawiam czy z intencją można...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja za alko ogólnie też nie przepadam, jeśli mi mój kupi piwko na wieczór owocowe bo jedynie takie przechodzi u mnie to ciężko mi 250 ml wypić
Alex co do basenu, może lepiej odpuścić przy infekcji22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
To mąż będzie musiał chyba sam pójść... Na szczęście drugi dzień używam Clotrimazol i objawy ustąpiły, więc to początek infekcji zduszony w zarodku chyba Myślę, że przyczyniły się do tego te plamienia. Najdziwniejsze jest to, że mam je po południu, tak jakby jedno wypłynięcie i tyle. Dziwne to strasznie, rozważam pójście w tygodniu do innego gina, prywatnie żeby na moim pakiecie nie czekać, żeby sprawdził przed szpitalem czy wszystko jest ok.
Ja wczoraj piwko z soczkiem piłam, polecam Od razu człowiek inaczej się czuje. Już długo się powstrzymywałam, na wszelki wypadek. Ale stwierdziłam, że nie warto. Czekam już tak długo, że wszelka nadzieja na razie się stliła i ukryła. Czekamy na grudzień... Od nowego roku może starania znowu będą miały sensLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, przyszedł mi dzisiaj żel Conceive. Wzięłam w aplikatorach
Gdzieś po Mikołajkach przyjdzie owu i w Wigilię możliwe testowanie. Byłby to wspaniały prezent na święta... Wiem, że nie powinnam tak wybiegać, ale jakoś mnie naszło.
W niedzielę bardzo możliwe, że pojadę odwiedzić koleżankę i uderzymy na galerię.
Mam mega ochotę pójść na piwo i pograć w bilarda w takie fajne miejsce... Może się uda -
Alex, basen odradzam.
Co do piwa to jednak się nie skusiłam Otworzyłabym i nie wypiła znając życie. Jakbym miała sok to co innego, a bez soku to nie to samo.
Kryha, to teraz czekamy na opinię o żelu Czytałam o nim, ale sama nie wiem czy go kupić.
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Dzień dobry dziewczyny . Ja już w pracy, niestety dzisiaj 12 godzin na portierni na zastępstwie za koleżankę
Pracującym spokojnego dnia. A tym co mają wolne życzę leniwego dnia ❤<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej wszystkim ja też dziś do pracy ale na krótko
Dziś u mnie już lepsze samopoczucie i oby nie odchodziło:) miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia to my narazie 2 pracujące , a humor niech cię nie opuszcza a reszta naszych koleżanek pewnie śpi. I dobrze niech korzystają z wolnego<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej!ja też dziś pracująca też 12h...
Terka gratulacje olbrzyma! Nawet nie wyobrażam sobie jaka szczęśliwa byłaś słysząc serduszko:-)
U nas ślub byl planowany z rocznym wyprzedzeniem, głównie ze wzgledu na termin zespołu...
A u mnie koniec cyklu sie zbliża i nadszedł PMS, do cyckow dotknąć sie nie mogę, a humor taki że nie podchódź...
Miłego dnia! :-*