Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaże Wam foto, świeżutkie właśnie przed chwilką robiłam fotę :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a8caa0ac872.jpg

panipuchatkowa, Mari92, Magdaa21, terka lubią tę wiadomość

Starania o drugie dziecko
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super:D

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byliście pierwszymi osobami, które go zobaczyły przed premierowo a teraz dresik poszedł w świat :) Napis mnie powalił tym bardziej, że kolor czarny sprzedaje się marnie, mamy nie lubią ubierać Swoich dzieci na czarno :D :P

Co dzisiaj na obiad gotujecie? Brak pomysłu

Wysłany: 29 października 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam jedzcze barszcz. A dzisiaj jeszcze dodatkowo będę gotowała rosół. Drugiego dania nie ma bo też nie mam weny.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa dwie zupy? :)
    Dwa dania to u mnie mama gotuję a ja to z reguły jedno danie preferuje :) :)

• terka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wyjaśnij mi w takim razie, bardzo Cię proszę, dlaczego producenci robią tak śmieszna rozmiarówke że Andrzejek mając spodnie ma je już za krótkie a jeszcze za szerokie? :D mam do odłożenia 9 par spodni, przewaga 62, z 2 sztuki 56 jak się okazało :) i one wszystkie za krótkie już a jedynie te 56 w pasie za małe, wszystkie 62 za krótkie i za szerokie :P XD

Ja dzisiaj na obiad będę miała zupke niespodziankę :D tzn mąż z pracy przywiezie a jaka to się dowiem najwcześniej jak będzie jechać do domu :P
    Rozleniwilam się przez te jego zupy z pracy, skoro są gotowe, cieplutki i dobre to po co gotować :P
    Robię drugie danie (nie zawsze :P) ale dzisiaj brak pomysłu...

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)

Wysłany: 29 października 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii niee dzisiaj goruje rosół na jutro bo barszcz dzisiaj zjemy już cały. :P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Andii wyjaśnij mi w takim razie, bardzo Cię proszę, dlaczego producenci robią tak śmieszna rozmiarówke że Andrzejek mając spodnie ma je już za krótkie a jeszcze za szerokie? :D mam do odłożenia 9 par spodni, przewaga 62, z 2 sztuki 56 jak się okazało :) i one wszystkie za krótkie już a jedynie te 56 w pasie za małe, wszystkie 62 za krótkie i za szerokie :P XD

Ja dzisiaj na obiad będę miała zupke niespodziankę :D tzn mąż z pracy przywiezie a jaka to się dowiem najwcześniej jak będzie jechać do domu :P
    Rozleniwilam się przez te jego zupy z pracy, skoro są gotowe, cieplutki i dobre to po co gotować :P
    Robię drugie danie (nie zawsze :P) ale dzisiaj brak pomysłu...

To prawda, z reguły producenci robią szerokie spodnie i to nie tylko dla niemowlaków ale i starszych dzieci żeby było im wygodnie i żeby rodzicom było dobrze zakładać ale czasem do przesady, ostatnio jak przyszły legginsy mojej córce to potrafiła wsadzić dwie nogi do jednej nogawki, takie były szerokie :D :D ja walczę z tym ale nie jest łatwo, mam teraz Swoje krawcowe ale ciągle udoskonalają wykroje bo też nie łatwo dopasować wykrój do standardowego dziecka a przecież dzieci są chudsze, grubsze, mniej lub bardziej zbudowane.

• Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Andii niee dzisiaj goruje rosół na jutro bo barszcz dzisiaj zjemy już cały. :P

Aaa :)

Zdecydowałam na pomidorową, potrzebuje na szybkiego ugotować :)

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś będę miała lazanki :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Ja dziś będę miała lazanki :)

Sama robisz łazanki czy kupujesz gotowe ciasto? :)

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku ja tu na diecie a wy o jedzeniu piszecie :P

Ja od dziś nie biorę metformaxu, w piątek idę zrobić te krzywe :) W końcu się zdecydowałam ;) ponadto chyba też zrobię te testy na nietolerancje pokarmowe :) więc zostawię w labie ponad 500zl :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dziewczyny, ja dzisiaj miałam krew pobierana, wyniki ok :) miłego dnia wszystkim, a na obiad coś z kurczaka :p

terka, Mari92 lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss no to troszeczkę... Ale wiele Ci to wyjaśni-taka inwestycja w zdrowie na przyszłosc ;)

Andii lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    To prawda, z reguły producenci robią szerokie spodnie i to nie tylko dla niemowlaków ale i starszych dzieci żeby było im wygodnie i żeby rodzicom było dobrze zakładać ale czasem do przesady, ostatnio jak przyszły legginsy mojej córce to potrafiła wsadzić dwie nogi do jednej nogawki, takie były szerokie :D :D ja walczę z tym ale nie jest łatwo, mam teraz Swoje krawcowe ale ciągle udoskonalają wykroje bo też nie łatwo dopasować wykrój do standardowego dziecka a przecież dzieci są chudsze, grubsze, mniej lub bardziej zbudowane.

Hahahaha no dokładnie o to mi chodzi ;D mojemu może 2 nogi nie, ale 1.5 na pewno i to przy za krótkich nogawkach :P bo on z tych chudszych raczej a dłuższych (tak jak maz :P) ;D
    Powinno być rozmiar np 62 od S do XL :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:25

• terka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puszek369 wrote:
    Hej ja dziewczyny, ja dzisiaj miałam krew pobierana, wyniki ok :) miłego dnia wszystkim, a na obiad coś z kurczaka :p

Kurczaczek ;D
    A mnie na klopsy w sosie naszlo... To mam pomysł na jutro :P bo dzisiaj już rozmrazac mi się nie chce ;)
    Propo diet i jedzenia - wczoraj kumpel do nas przyszedł (chudy jak mój mąż o ile nie chudszy :P) przyniósł ciasto i takie deserki...super :D tylko że był u nas chwilę przed 20 :P i jak ja mam wrzucić kg po ciąży? :P

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss no to troszeczkę... Ale wiele Ci to wyjaśni-taka inwestycja w zdrowie na przyszłosc ;)
    Terka mów mi tak to może będzie mniej boleć :p
    Na szczęście mam trochę zawsze odłożone pieniążków z jakiś urodzin, imienin lub nadgodzin w pracy więc nie muszę z wypłaty tego płacić :) no ale fakt- to inwestycja :) szczególnie się cieszę że się zdecydowałam na ten test obciążenia glukozą bo w sumie to ja nie wiem czy potrzebnie ten metformax biorę :/ niby to też na pcos ale jakos zmiany przy braniu nie zauważyłam

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka moja teściowa pracuje w cukierni to co ja mam powiedzieć? :D jak ciągle pokusa jest haha

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak mdli od 4 dni, ze nie mam sily niczego zjesc... Na co nie popatrze to mdli mnie- moge jesc tylko kanapki z bulka maslem i jakas szynka... na obiad jem ziemniaki gotowane :( mam obrzydzenie do wiekszosci rzeczy- uwielbiam slodycze i chipsy a teraz? Jakby mi podstawili pod nos to bym chyba zwymiotowala na sama mysl ....
    jutro wizyta, mam nerwa i stresa :(

• terka Autorytet

Wysłany: 29 października 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss ale to naprawdę jest inwestycja.
    Jesli krzywa wyjdzie dobrze to prawdopodobnie będziesz mogła zrezygnować z leku-czyli na dłuższą metę oszczędność (nie pamiętam ile kosztuje).
    Jak zrobisz test na tolerancję to odstawisz to czego jeść nie możesz i odzyskasz siły i wigor ;) do tego oszczędzasz organizm i na lekach przeciwbólowych ewentualnie wizytach u lekarzy ;)

Co do teściowej cukiernika-łatwo pewnie nie masz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:35

‹‹ 1749 1750 1751 1752 1753 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ