Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Byliście pierwszymi osobami, które go zobaczyły przed premierowo a teraz dresik poszedł w świat
Napis mnie powalił tym bardziej, że kolor czarny sprzedaje się marnie, mamy nie lubią ubierać Swoich dzieci na czarno
Co dzisiaj na obiad gotujecie? Brak pomysłu
Starania o drugie dziecko -
Andii wyjaśnij mi w takim razie, bardzo Cię proszę, dlaczego producenci robią tak śmieszna rozmiarówke że Andrzejek mając spodnie ma je już za krótkie a jeszcze za szerokie?
mam do odłożenia 9 par spodni, przewaga 62, z 2 sztuki 56 jak się okazało
i one wszystkie za krótkie już a jedynie te 56 w pasie za małe, wszystkie 62 za krótkie i za szerokie
Ja dzisiaj na obiad będę miała zupke niespodziankętzn mąż z pracy przywiezie a jaka to się dowiem najwcześniej jak będzie jechać do domu
Rozleniwilam się przez te jego zupy z pracy, skoro są gotowe, cieplutki i dobre to po co gotować
Robię drugie danie (nie zawsze) ale dzisiaj brak pomysłu...
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Andii wyjaśnij mi w takim razie, bardzo Cię proszę, dlaczego producenci robią tak śmieszna rozmiarówke że Andrzejek mając spodnie ma je już za krótkie a jeszcze za szerokie?
mam do odłożenia 9 par spodni, przewaga 62, z 2 sztuki 56 jak się okazało
i one wszystkie za krótkie już a jedynie te 56 w pasie za małe, wszystkie 62 za krótkie i za szerokie
Ja dzisiaj na obiad będę miała zupke niespodziankętzn mąż z pracy przywiezie a jaka to się dowiem najwcześniej jak będzie jechać do domu
Rozleniwilam się przez te jego zupy z pracy, skoro są gotowe, cieplutki i dobre to po co gotować
Robię drugie danie (nie zawsze) ale dzisiaj brak pomysłu...
To prawda, z reguły producenci robią szerokie spodnie i to nie tylko dla niemowlaków ale i starszych dzieci żeby było im wygodnie i żeby rodzicom było dobrze zakładać ale czasem do przesady, ostatnio jak przyszły legginsy mojej córce to potrafiła wsadzić dwie nogi do jednej nogawki, takie były szerokieja walczę z tym ale nie jest łatwo, mam teraz Swoje krawcowe ale ciągle udoskonalają wykroje bo też nie łatwo dopasować wykrój do standardowego dziecka a przecież dzieci są chudsze, grubsze, mniej lub bardziej zbudowane.
Starania o drugie dziecko -
Jejku ja tu na diecie a wy o jedzeniu piszecie
Ja od dziś nie biorę metformaxu, w piątek idę zrobić te krzyweW końcu się zdecydowałam
ponadto chyba też zrobię te testy na nietolerancje pokarmowe
więc zostawię w labie ponad 500zl
-
Andii wrote:To prawda, z reguły producenci robią szerokie spodnie i to nie tylko dla niemowlaków ale i starszych dzieci żeby było im wygodnie i żeby rodzicom było dobrze zakładać ale czasem do przesady, ostatnio jak przyszły legginsy mojej córce to potrafiła wsadzić dwie nogi do jednej nogawki, takie były szerokie
ja walczę z tym ale nie jest łatwo, mam teraz Swoje krawcowe ale ciągle udoskonalają wykroje bo też nie łatwo dopasować wykrój do standardowego dziecka a przecież dzieci są chudsze, grubsze, mniej lub bardziej zbudowane.
Hahahaha no dokładnie o to mi chodzimojemu może 2 nogi nie, ale 1.5 na pewno i to przy za krótkich nogawkach
bo on z tych chudszych raczej a dłuższych (tak jak maz
)
Powinno być rozmiar np 62 od S do XLWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:25
21.01 69cm -
puszek369 wrote:Hej ja dziewczyny, ja dzisiaj miałam krew pobierana, wyniki ok
miłego dnia wszystkim, a na obiad coś z kurczaka :p
Kurczaczek
A mnie na klopsy w sosie naszlo... To mam pomysł na jutrobo dzisiaj już rozmrazac mi się nie chce
Propo diet i jedzenia - wczoraj kumpel do nas przyszedł (chudy jak mój mąż o ile nie chudszy) przyniósł ciasto i takie deserki...super
tylko że był u nas chwilę przed 20
i jak ja mam wrzucić kg po ciąży?
21.01 69cm -
terka wrote:Miss no to troszeczkę... Ale wiele Ci to wyjaśni-taka inwestycja w zdrowie na przyszłosc
Na szczęście mam trochę zawsze odłożone pieniążków z jakiś urodzin, imienin lub nadgodzin w pracy więc nie muszę z wypłaty tego płacićno ale fakt- to inwestycja
szczególnie się cieszę że się zdecydowałam na ten test obciążenia glukozą bo w sumie to ja nie wiem czy potrzebnie ten metformax biorę
niby to też na pcos ale jakos zmiany przy braniu nie zauważyłam
-
nick nieaktualnyA mnie tak mdli od 4 dni, ze nie mam sily niczego zjesc... Na co nie popatrze to mdli mnie- moge jesc tylko kanapki z bulka maslem i jakas szynka... na obiad jem ziemniaki gotowane
mam obrzydzenie do wiekszosci rzeczy- uwielbiam slodycze i chipsy a teraz? Jakby mi podstawili pod nos to bym chyba zwymiotowala na sama mysl ....
jutro wizyta, mam nerwa i stresa -
Miss ale to naprawdę jest inwestycja.
Jesli krzywa wyjdzie dobrze to prawdopodobnie będziesz mogła zrezygnować z leku-czyli na dłuższą metę oszczędność (nie pamiętam ile kosztuje).
Jak zrobisz test na tolerancję to odstawisz to czego jeść nie możesz i odzyskasz siły i wigordo tego oszczędzasz organizm i na lekach przeciwbólowych ewentualnie wizytach u lekarzy
Co do teściowej cukiernika-łatwo pewnie nie maszWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 12:35
21.01 69cm