X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex - to super że siły do walki masz. Wojowniczka z Ciebie! :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to bardzo dobrze że tak szybko doszłas do siebie :)

Moja mama miała 31lat jak mnie urodziła- jestem najmłodsza, mam starszą siostrę i brata :) I dodam że już wszystkie moje ciotki i wujki mają wnuki tylko moi rodzice nie, więc nacisk jest niestety :( ostatnio powiedziałam mamie że może w ogóle się wnuków nie doczekać (jak narazie tylko z mojej strony jest taka "opcja")to bardzo się zasmucila :/ i powiedziała no jak to tak? To odpowiedzialam: że po prostu niektórzy nie mogą mieć dzieci :( az mj samej smutno sie zrobilo wtedy :( ale wiem że i tak się uda :D no kuźwa musi no :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 20:04

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, Alex super, że macie nowe siły i spojrzenie :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, walczymy dalej :) Ja szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać seksu, bo nie kochaliśmy się... miesiąc? Tożto jakaś masakra, dawno się tak nie wypościliśmy w tych staraniach. Może w weekend się uda, jak tylko przestanę krwawić. Niestety w gumce ;/

Ja właśnie sobie zrobiłam kąpiel, wypachniłam się i czekam na męża. Jutro pewnie cały dzień w trasie, pojedziemy do dziadków, na groby. Ale jakoś cieszę się na ten weekend, z mężem czas spędzę. W tym tygodniu to na półśpiocha z nim rozmawiałam tylko jak wracał z pracy.

Terka jak tam Andrzejek? :)

Miss, super że się z tą dietetyczką dobrze dogadujesz. Może faktycznie taka dieta pomoże :) Będziesz się czuła lepiej sama ze sobą to i fasolka zaskoczy. Ja też muszę się coś poruszać, więc wezmę przykład trochę. Bo za biurkiem dupa rośnie :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Andii Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 Twoja mama na pewno doczeka się wnuka a Ty dziecka :) :)

alex to bardzo dobrze, jesteś silną kobietą :)

Dziewczyny dostałam zaproszenie na 30ste urodziny, kurka staro się czuje bo 18stki juz minęły a teraz to moja już druga 30stka :) Ale te 30stki to takie wystawne, mini wesela, dj, lokal, nawet kierowcę organizują, tanecznie i w ogóle na bogato.

Starania o drugie dziecko
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andi to nieźle, wybawisz się ;) Ja właśnie planuję mamie taką 50-tkę zrobić. Z siostrą i tatą chcemy coś ogarnąć. Ostatnio to organizowaliśmy 25 rocznicę ślubu rodziców, później nasze wesele a teraz już 50-tka :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O dziewczyny to imprezki się szykują :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss i Alex walczcie! W końcu się uda.:) andii noo niezłe imprezki.:P

3i49krhm19wid3ce.png
  • Jackie Daniels Przyjaciółka

Wysłany: 31 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss 3mam kciuki :) !

Alex będzie bal :)
    Ja mam siostrę 27 lat moi rodzice tata 49 mama 52:)
    Siostra spodziewa się dzidziula i będę matka chrzestną <3 Im się udało w 3 Msc :)

Kinga26
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 31 października 2018, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ale pozytywna energia z Ciebie płynie! Super :)

Moja mama miała 19 jak wyszła za mąż, a dwa lata później pojawiłam się ja :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 31 października 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Alex to bardzo dobrze że tak szybko doszłas do siebie :)

Moja mama miała 31lat jak mnie urodziła- jestem najmłodsza, mam starszą siostrę i brata :) I dodam że już wszystkie moje ciotki i wujki mają wnuki tylko moi rodzice nie, więc nacisk jest niestety :( ostatnio powiedziałam mamie że może w ogóle się wnuków nie doczekać (jak narazie tylko z mojej strony jest taka "opcja")to bardzo się zasmucila :/ i powiedziała no jak to tak? To odpowiedzialam: że po prostu niektórzy nie mogą mieć dzieci :( az mj samej smutno sie zrobilo wtedy :( ale wiem że i tak się uda :D no kuźwa musi no :D

Mówię Ci 2018 r. Będzie nasz:)

Kinga26

Wysłany: 31 października 2018, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Miss, ale pozytywna energia z Ciebie płynie! Super :)

Moja mama miała 19 jak wyszła za mąż, a dwa lata później pojawiłam się ja :)
    Zazdroszczę czasami tego wszystkiego jak było kiedyś. Teraz to wyścig szczurów, praca, brak czasu, wyniki, firmy i zawsze jest coś. Ja prawie nie mam czasu wolnego jak koleżanki w moim wieku. Oni mieli po 19 lat i dali radę moja babcia miała 16 jak urodziła i dała radę z 4 dzieci. A teraz od razu żłobki, przedszkola, klubiki bo nawet dziadkowie muszą pracować i nie mogą pomóc za bardzo. Chory ten wyścig szczurów wiele z nas nie może zajść przy takim trybie życia

Kinga26
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam ciężka srode, dobrze że się skończył.. chociaż czwartek zaczął się też niefajnie...

Cała środę przeleżał w łóżku z małą.. ja byłam ledwo żywa, zmiana pogody źle na mnie wpłynęła.. Jagoda też od wtorku wieczór była niespokojna.. mało spala i w ogóle... Więc w środę w południe już odpuściłam i zrobiłam jej butelkę. Moment się uspokoiła i zasnęła .. jednak chyba nie toleruje tego mleka co mamy bo mi wymiotowała po nim... Niby przespała mi 4h w sumie, ale tyle nerwów się najadłam... Teraz w nocy od 24 do 3.30 mi walczyła zanim zasnęła. Tatuś nauczył zasypiać na rękach a ja walczyłam z nią by zasnęła na łóżku... Po 3,5h odpuściłam i odpłynęła w minutę na rękach...

Miss, powodzenia z dietą:)

Co do wieku w ciąży, moja mama miała 19 jak urodziła najstarszego brata i 37 jak urodziła najmłodsza siostrę:) mnie i druga siostrę miała w wieku 26/27 lat:)

Jackie, to prawda, teraz ludzie najpierw robią karierę, a potem za późno biorą się za dzieci . Dlatego ja powiedziałam 'co ma być to będzie'.. praca nie jest najważniejsza..bo jak nie ta to inna będzie, a z dzieckiem już tak nie da się powiedzieć

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie Co? Z tego szczęścia wczoraj się ululalam dwiema lampkami wina :P wczoraj z mężem podzialalismy tak spontanicznie i zasnelam zaraz po haha więc plemniczki zostały ze mną do rana :D pierwszy raz w życiu, może podziała? Tempki dziś nie mierzylam bo zapomniałam położyć przy łóżku termometr :/ ale przecież od tego świat się nie zawali ;)
    Zaraz się zbieram do kościoła, chyba sama pójdę bo mąż jeszcze smacznie śpi :)
    Życzę Wam udanego dnia kochane :* potem lecimy na groby i na maminy obiadek

panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) my zaraz śniadanie i na 10 do kościoła. Może porobimy dziś jakieś zdjęcia ciążowe :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeej. Miss takie spontany są najlepsze! Magda ooo ale super:) ma być ladna pogoda to dzislajcie. My mamy miec sesje brzuszkową w grudniu. :) co do wieku to moja mmama rodzila dzieci mając 20, 22 i 32 lata. Ja jestem najmłodsza i mam dwóch starszych braci.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my sobie odpoczywamy, w weekend na cmentarz się pojedzie, bo korki straszne :)
    Moja mama mnie rodziła jak miała lat 18 mam jeszcze 8 lat młodszego brata:)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) My jedziemy dzisiaj na groby, a później do mojej babci. Ale tak dopiero koło 12 ruszamy. Dobrze, że dzisiaj w miarę ciepło i nie pada.

Szybciutko wasze mamy rodziły :) Widzicie, a teraz mamy wszystkie większe lub mniejsze problemy. Kiedyś tego nie było.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 1 listopada 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. My w weekend jedziemy na Cmentarz bo przecież powrót do Warszawy będzie masakrą. Ja jutro pracuje normalnie :) Wieczorem pójdziemy z mężem na Powązki na Cmentarz Wojskowy :)

Kinga26
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam dziewczyny i udanego dnia życzę :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
‹‹ 1761 1762 1763 1764 1765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ