Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex to bardzo dobrze że tak szybko doszłas do siebie
Moja mama miała 31lat jak mnie urodziła- jestem najmłodsza, mam starszą siostrę i brataI dodam że już wszystkie moje ciotki i wujki mają wnuki tylko moi rodzice nie, więc nacisk jest niestety
ostatnio powiedziałam mamie że może w ogóle się wnuków nie doczekać (jak narazie tylko z mojej strony jest taka "opcja")to bardzo się zasmucila
i powiedziała no jak to tak? To odpowiedzialam: że po prostu niektórzy nie mogą mieć dzieci
az mj samej smutno sie zrobilo wtedy
ale wiem że i tak się uda
no kuźwa musi no
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 20:04
-
Miss, walczymy dalej
Ja szczerze mówiąc to już się nie mogę doczekać seksu, bo nie kochaliśmy się... miesiąc? Tożto jakaś masakra, dawno się tak nie wypościliśmy w tych staraniach. Może w weekend się uda, jak tylko przestanę krwawić. Niestety w gumce ;/
Ja właśnie sobie zrobiłam kąpiel, wypachniłam się i czekam na męża. Jutro pewnie cały dzień w trasie, pojedziemy do dziadków, na groby. Ale jakoś cieszę się na ten weekend, z mężem czas spędzę. W tym tygodniu to na półśpiocha z nim rozmawiałam tylko jak wracał z pracy.
Terka jak tam Andrzejek?
Miss, super że się z tą dietetyczką dobrze dogadujesz. Może faktycznie taka dieta pomożeBędziesz się czuła lepiej sama ze sobą to i fasolka zaskoczy. Ja też muszę się coś poruszać, więc wezmę przykład trochę. Bo za biurkiem dupa rośnie
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 Twoja mama na pewno doczeka się wnuka a Ty dziecka
alex to bardzo dobrze, jesteś silną kobietą
Dziewczyny dostałam zaproszenie na 30ste urodziny, kurka staro się czuje bo 18stki juz minęły a teraz to moja już druga 30stkaAle te 30stki to takie wystawne, mini wesela, dj, lokal, nawet kierowcę organizują, tanecznie i w ogóle na bogato.
Starania o drugie dziecko -
Andi to nieźle, wybawisz się
Ja właśnie planuję mamie taką 50-tkę zrobić. Z siostrą i tatą chcemy coś ogarnąć. Ostatnio to organizowaliśmy 25 rocznicę ślubu rodziców, później nasze wesele a teraz już 50-tka
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
O dziewczyny to imprezki się szykują<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MissKathy92 wrote:Alex to bardzo dobrze że tak szybko doszłas do siebie
Moja mama miała 31lat jak mnie urodziła- jestem najmłodsza, mam starszą siostrę i brataI dodam że już wszystkie moje ciotki i wujki mają wnuki tylko moi rodzice nie, więc nacisk jest niestety
ostatnio powiedziałam mamie że może w ogóle się wnuków nie doczekać (jak narazie tylko z mojej strony jest taka "opcja")to bardzo się zasmucila
i powiedziała no jak to tak? To odpowiedzialam: że po prostu niektórzy nie mogą mieć dzieci
az mj samej smutno sie zrobilo wtedy
ale wiem że i tak się uda
no kuźwa musi no
Mówię Ci 2018 r. Będzie nasz:)MissKathy92 lubi tę wiadomość
Kinga26 -
Magdaa21 wrote:Miss, ale pozytywna energia z Ciebie płynie! Super
Moja mama miała 19 jak wyszła za mąż, a dwa lata później pojawiłam się jaKinga26 -
Ale miałam ciężka srode, dobrze że się skończył.. chociaż czwartek zaczął się też niefajnie...
Cała środę przeleżał w łóżku z małą.. ja byłam ledwo żywa, zmiana pogody źle na mnie wpłynęła.. Jagoda też od wtorku wieczór była niespokojna.. mało spala i w ogóle... Więc w środę w południe już odpuściłam i zrobiłam jej butelkę. Moment się uspokoiła i zasnęła .. jednak chyba nie toleruje tego mleka co mamy bo mi wymiotowała po nim... Niby przespała mi 4h w sumie, ale tyle nerwów się najadłam... Teraz w nocy od 24 do 3.30 mi walczyła zanim zasnęła. Tatuś nauczył zasypiać na rękach a ja walczyłam z nią by zasnęła na łóżku... Po 3,5h odpuściłam i odpłynęła w minutę na rękach...
Miss, powodzenia z dietą
Co do wieku w ciąży, moja mama miała 19 jak urodziła najstarszego brata i 37 jak urodziła najmłodsza siostręmnie i druga siostrę miała w wieku 26/27 lat:)
Jackie, to prawda, teraz ludzie najpierw robią karierę, a potem za późno biorą się za dzieci . Dlatego ja powiedziałam 'co ma być to będzie'.. praca nie jest najważniejsza..bo jak nie ta to inna będzie, a z dzieckiem już tak nie da się powiedzieć -
Wiecie Co? Z tego szczęścia wczoraj się ululalam dwiema lampkami wina
wczoraj z mężem podzialalismy tak spontanicznie i zasnelam zaraz po haha więc plemniczki zostały ze mną do rana
pierwszy raz w życiu, może podziała? Tempki dziś nie mierzylam bo zapomniałam położyć przy łóżku termometr
ale przecież od tego świat się nie zawali
Zaraz się zbieram do kościoła, chyba sama pójdę bo mąż jeszcze smacznie śpi
Życzę Wam udanego dnia kochane :* potem lecimy na groby i na maminy obiadekpanipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
-
Jeeej. Miss takie spontany są najlepsze! Magda ooo ale super:) ma być ladna pogoda to dzislajcie. My mamy miec sesje brzuszkową w grudniu.
co do wieku to moja mmama rodzila dzieci mając 20, 22 i 32 lata. Ja jestem najmłodsza i mam dwóch starszych braci.
-
Hej dziewczyny
My jedziemy dzisiaj na groby, a później do mojej babci. Ale tak dopiero koło 12 ruszamy. Dobrze, że dzisiaj w miarę ciepło i nie pada.
Szybciutko wasze mamy rodziłyWidzicie, a teraz mamy wszystkie większe lub mniejsze problemy. Kiedyś tego nie było.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
I ja się witam dziewczyny i udanego dnia życzę<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓