Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim!
Miałam dużo do nadrobienia
JACKIE, witam serdecznie
Lelek tak strasznie się cieszę, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo
Alex, jest mi strasznie przykro, że Twoja ciąża nie przetrwała, ale cieszę się że tak szybko się otrząsnęłaś i postanowiłaś zapisać się do kliniki
U mnie dziś 20 dzień cyklu, @ powinna pojawić się za 8 dni
Żel zakupiłam przed owulacją i uzywalismy z moim ile się dało
Jedynie co to od wczoraj zaczęły mnie boleć piersi, ale niczego sobie nie wmawiam bo mnie już właśnie 8 bądź 9 dni przed zaczynają boleć w związku z zbliżającą się @..
Życzę wam spokojnego dnia4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
A ja spakowałam torbę do szpitala. Masakra jakaś, chciałam ograniczyć wszystko, ale się nie da
jeszcze na końcu sobie przypomniałam o papierze toaletowym i ręczniki papierowym i już jest tak wypchana, że masakra..
Zdj na etapie pakowania..
I tak wyjelam jedno opakowanie podkładów, jak coś M mi dowiezie. Mam mało ubranek, 2 pajace, 3 czapeczki i skarpetki, kocyk, otulacz, 2 pieluchy tetrowe, pampersy, chusteczki, 3 ręczniki, 2 koszule, majtki poporodowe, mala butelkę wody, majtki zwykle 2 pary, skarpetki, japonki. Bluzę i więcej wody do ręki wezmę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 13:32
Butterfly92, MissKathy92, Mari92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:A ja spakowałam torbę do szpitala. Masakra jakaś, chciałam ograniczyć wszystko, ale się nie da
jeszcze na końcu sobie przypomniałam o papierze toaletowym i ręczniki papierowym i już jest tak wypchana, że masakra..
Zdj na etapie pakowania..
Bardzo piękny czas przed Wami!
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Kinga26 -
Butterfly92 wrote:Cześć wszystkim!
Miałam dużo do nadrobienia
JACKIE, witam serdecznie
Lelek tak strasznie się cieszę, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo
Alex, jest mi strasznie przykro, że Twoja ciąża nie przetrwała, ale cieszę się że tak szybko się otrząsnęłaś i postanowiłaś zapisać się do kliniki
U mnie dziś 20 dzień cyklu, @ powinna pojawić się za 8 dni
Żel zakupiłam przed owulacją i uzywalismy z moim ile się dało
Jedynie co to od wczoraj zaczęły mnie boleć piersi, ale niczego sobie nie wmawiam bo mnie już właśnie 8 bądź 9 dni przed zaczynają boleć w związku z zbliżającą się @..
Życzę wam spokojnego dnia
Witam i ja CiebieKinga26 -
Witam się
My byliśmy jednak na cmentarzu dzisiaj (myślałam nie iść ale jednak pojechalismy). Mam tutaj brata mamy-jedyny z rodziny na Śląsku na dodatek właśnie w Gliwicach.
Alex dziękuję że pytasz
Andrzejek rośnie i rośnie. Wychodzimy z rozmiaru 62, myślałam że bodziaki jeszcze chwila ale na siłę mu zakładać nie będę więc zrezygnowałam i dzisiaj już 68 na sobie ma
Zmierzyłam go wczoraj (przeciągal się to i nogi pięknie rozprostowal) bo mamy przewijak w kropki to łatwo go zmierzyć od kropki do kropkii ma już 64cm!
Urodzil się 55. Czyli już prawie 10cm urosl...
Ogarnia już ze zabawki można chwytać i nie muszę ich podawać tylko jak chce to sobie sięgano i próbuje się powoli obracac z pleców na boki, roznie wychodzi, ale probuje
Butterfly92, Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Andrzejek rośnie i rośnie. Wychodzimy z rozmiaru 62, myślałam że bodziaki jeszcze chwila ale na siłę mu zakładać nie będę więc zrezygnowałam i dzisiaj już 68 na sobie ma
Zmierzyłam go wczoraj (przeciągal się to i nogi pięknie rozprostowal) bo mamy przewijak w kropki to łatwo go zmierzyć od kropki do kropkii ma już 64cm!
Urodzil się 55. Czyli już prawie 10cm urosl...
Ogarnia już ze zabawki można chwytać i nie muszę ich podawać tylko jak chce to sobie sięgano i próbuje się powoli obracac z pleców na boki, roznie wychodzi, ale probuje
Terka nie obrocisz się A Twój synus do szkoły zacznie chodzić4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Ach te dzieciaczki rosną
Terka nie obrocisz się A Twój synus do szkoły zacznie chodzić
Ja się nie obroce a on mi pannę przyprowadzi jakąśMagdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
O Magda to jesteś gotowa na poród
Terka Andrzejek jest coraz większyi kochany.
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magdaa21 wrote:Terka, właśnie nie chce wyjść na marude, bo przecież to najpiękniejsze co mnie spotkało, ale kurcze siedzieć się nie da, stać się nie da, niedobrze często, słabo często
Każda na końcu jest maruda, spokojnie
Poza tym pozwól sobie na emocje i odczucia, dlaczego miałabys sobie to odbierać. Tak to piękny czas ale i trudny. Dlatego warto przepracowywac emocje i te dobre i te złehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Każda na końcu jest maruda, spokojnie
Poza tym pozwól sobie na emocje i odczucia, dlaczego miałabys sobie to odbierać. Tak to piękny czas ale i trudny. Dlatego warto przepracowywac emocje i te dobre i te złe -
Jackie Daniels wrote:Dziewczyny jak Wam wieczór mija? Wracając z cmentarza patrząc na mamy, wózki itd i wracając na ovufriend zaczynam znowu ten etap, że pragnę bardzo dziecka.4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.