Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:No pewnie tylko trochę cierpliwości i zobaczysz jak sutuacja się rozwinie.
Bardzo bym się ucieszyła, tylko miałabym jeden problem odnośnie pracy - jestem na okresie próbnym do końca rokunie przemyślałam tego poprostu.. Ehh
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Hej dziewczyny
Ja siedzę w labie na obciążeniu glukoząo 7.50 mam 2 pobranie
myślałam że będzie gorzej z wypiciem glukozy ale było spoko
teraz nawet się lepiej czuje bo nie ssie w żołądku tak jak rano
Robię też testy na nietolerancje pokarmowefajnie że się udało wszystko za jednym zamachem
Co do cyklu: dziś mam 14dc i tempka już w górzenie wiem czy dziś wybiło czy wczoraj bo wczoraj nie mierzylam
ale powiem jeszcze że wczoraj miałam super seks i to dwa razy
jejku tak nam się chciało że nie szło wytrzymać
Po labie idę na zakupy, muszę coś kupić dla szwagierki bo jednak pójdziemy na te urodzinyod jutra dieta więc muszę się zaopatrzec w produkty z listy
już się nie mogę doczekać
-
MissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Ja siedzę w labie na obciążeniu glukoząo 7.50 mam 2 pobranie
myślałam że będzie gorzej z wypiciem glukozy ale było spoko
teraz nawet się lepiej czuje bo nie ssie w żołądku tak jak rano
Robię też testy na nietolerancje pokarmowefajnie że się udało wszystko za jednym zamachem
Co do cyklu: dziś mam 14dc i tempka już w górzenie wiem czy dziś wybiło czy wczoraj bo wczoraj nie mierzylam
ale powiem jeszcze że wczoraj miałam super seks i to dwa razy
jejku tak nam się chciało że nie szło wytrzymać
Po labie idę na zakupy, muszę coś kupić dla szwagierki bo jednak pójdziemy na te urodzinyod jutra dieta więc muszę się zaopatrzec w produkty z listy
już się nie mogę doczekać
Udanej zabawy
A co do seksu to przyjemna rzecz i to bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 07:15
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Walka z endometriozą.
Miss tez jak robiłam krzywą to nie było źle -pewnie dlatego że bardzo negatywnie się nastawilam.
korzystajcie miło się czyta takie wpisy.
co kupujesz szwagierce? Ja właśnie jutro jadę po prezent dla siostry męża bo spędzamy w sumie jej urodziny we dwie. Tak sobie wymarzyla.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 07:20
-
panipuchatkowa wrote:Miss tez jak robiłam krzywą to nie było źle -pewnie dlatego że bardzo negatywnie się nastawilam.
korzystajcie miło się czyta takie wpisy.
co kupujesz szwagierce? Ja właśnie jutro jadę po prezent dla siostry męża bo spędzamy w sumie jej urodziny we dwie. Tak sobie wymarzyla.
ale u mnie na pewno była cytryna w środku bo teraz taki posmak w ustach został
A co do prezentu to nie mam pojęciapewnie coś drobnego kupię, pytałam jej czy czegoś nie chce konkretnego to mówiła że nie i kazała nie szaleć
po labie zajde do pepco i może tam coś znajdę
A jak nie to nie wiem
nie mam pomysłu żadnego
-
panipuchatkowa wrote:Miss kocyk to spoko sprawa.
grudzień to taki piękny miesiąc! Butterfly którego mama ma urodziny? Ja też mam w grudniu.
A Ty?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
panipuchatkowa wrote:Butterfly ooo dzień przed wigilią - super: ) ja mam 1 grudnia.
A jeszcze mój kolega z lat szkolnych ma urodziny w wigilię
1 grudnia - też superpanipuchatkowa lubi tę wiadomość
Walka z endometriozą.
Panipuchatkowa babcia męż ma tak jak ty urodziny 1 grudnia, a jego prababka 4<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓