Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Isia to jak od kwietnia to nawet krócej niż my
ja narazie nawet o tym nie myślę bo u mnie dużo problemów wynikło z hormonami i przede wszystkim najpierw muszę wyjść z nadwagi... dlatego dajemy sobie jeszcze następny rok na starania
Ale w Twoim przypadku to dobrze że od razu zajelas się tym tematem skoro ta drożność nie do końca była prawidłowateraz już będzie z górki i na pewno w ciągu tego pół roku się uda zobaczysz
-
Miss, jak kolorowo teraz u ciebie na stole
ja dziś mam w planie szybki obiad, bo muszę posprzątać w domu, gdyż jutro mamy gości i zdałoby się coś ogarnąć... Ale marzy mi się taki wypasny obiad, że w przyszłym tygodniu będę musiała coś zrobić
o albo w sobotę zrobię mojemu kotlety mielone smażone, a sobie takie same tylko upiekę w piekarniku:D do tego ziemniaczki i jakaś sałatka:)
Isia, to dobrze że już znasz przyczynę niepowodzeń.. podobno po hsg szybko zachodzi się w ciążę, więc nic tylko działać
Alex, no trochę do ogarnięcia przed zimą jest na działce... Mój też musi u nas coś na ogródku podziałać przed zimą -
A ja w ogóle nie gotuję bo jestem cały weekend u rodziców
Żyć nie umierać. Wróciliśmy z działki i padłam, muszę chwilę odpocząć.
Chyba mnie infekcja dopadłaBo mnie swędzi. Albo ewentualnie podrażnienie po goleniu, ale na wszelki wypadek smaruję clotrimazolem od wczoraj. Jak nie urok, to... A już myślałam, że coś podziałamy dzisiaj.
Isia, wy się krótko staracie. Po tym HSG dajcie sobie czas. Ja miałam HSg w lutym, zaskoczyło pierwszy raz w kwietniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 13:21
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Isia najważniejsze, że masz to już za sobą. A teraz będzie tylko lepiej
Mis to jesteś na dietkę gotowa
Alex szybko działałaś na infekcję to powinno ci przejść raz dwa
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyA ja jestem nie do zycia... Co zjem to od razu mi niedobrze, boli mnie zoladek normalnie, nie wiem czy wssystko ok
Juz przez to mam takie mysli, ze ja nie dam rady
W ogole chyba hormony mi dzialaja, bo zaczynam sie bac ... Boje die jak sobie poradze z tym wszytkim, ze przeciez nic juz nie bedzie takie samo
-
Panipuchatkowa,czy mam energię? Ciężko powiedzieć, ale sobota jest dniem gdzie mój jest w domu i jak coś to w razie potrzeby zajmie się mała:) choć podejrzewa że sama też bym dała sobie radę
Chciałam iść z Jagódka na spacer, bo spala w łóżeczku to chyba wyczuła to, bo wstała i od dobrych 30 minut wisi mi na cycku i je:D -
MissKathy92 ale pięknie i kolorowo
Co do hsg to ja zwątpiłam czytając opis isii i potwierdzenie alex. Ja chciałam prywatnie zrobić sono hsg ale ja już sama nie wiem. Strach jest ogromny, zreszta każde badania mnie stresują i czasem się zastanawiam czy ja za wszelka cenę chce to drugie dziecko, mam chwilę zwątpienia ale mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.Starania o drugie dziecko -
Lelek oczywiście że sobie poradzisz
grunt to nie wpasc w poczucie że wszystko musisz sama i że musi być wszystko zrobione bez względu na wszystko
Moim zdaniem sukcesem jest mieć wyrabane na pewne rzeczy i cieszyć się tym co jest w danej chwili bo minie tak szybko że potem tylko wspomnienia będąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny ja mimo bólu na HSG twierdzę, że warto to wszystko znieść, jeśli naprawdę chce się mieć dziecko. O bólu się zapomina. W końcu poród też nieziemsko boli, a kobiety rodzą i będą rodziły. Głowy do góry
Mi się chce seksu... Matko, normalnie mnie roznosi. Pewnie bum hormonalny. Jeszcze mam lekkie plamienie więc muszę zaczekać.
Miss rzeczywiście kolorowoZdrowo przede wszystkim. Ja mam dzisiaj na obiad dorsza, mama robi
Uwielbiam przyjeżdżać do rodziców bo zwykle to mam odpoczynek od robienia obiadów. Moja mama tak dobrze gotuje, że powinna catering otworzyć
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kobitki mam wyniki glukozy po obciążeniu:
- naczczo 99.6
- po godzinie 133.9
- po dwóch godzinach 119.2
Co sądzicie? Naczczo mam zaznaczone na czerwono aż bije po oczachale chyba nie jest najgorzej co?
-
Miss, chyba jest ok? Bo spada po 2 h a nie wzrasta. Z tego co się orientuję są na necie jakieś kalkulatory chyba?
Ja w poniedziałek albo wtorek idę na badania, muszę zrobić tarczycowe, kwas foliowy, b12 i homocysteinę. Bo w czwartek mam endokrynologa.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Miss wynik na czczo masz zawyzony o cale 0.6 jednostki
Dlatego czerwone. Nawet jakbyś miała przekroczone o 0.001 to i tak wykazałoby Ci czerwone
Reszta o ile dobrze pamiętam dobre masz
Alex takiej to dobrze, pyszne obiadki na wyciągnięcie ręki
A za mną chodzi twaróg. No chodzi i spokoju nie daje.
Więc kupiłam dzisiaj bo krzyczał do mnie "weź mnie weź, jestem taki dobry, przygarnij mnie". No to wzięłam zlitowalam się żeby samotny się nie czułhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm