Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUu Alex, ja slub nadrobilam juz rano- bo nie noglam spac- bedzie drama! No nie wiem czy jest czego zazdroscic w tych moich dolegliwosciach, juz powoli trace sily
Butterfly, nie wiem coz moge poradzic... nigdy nie mialam problemu z dlugoscia cykli, bo zawsze trwaly 27,28 dni. Ale tak jak pisze Magda- zaczelabym nad unormowaniem swojej wagi - nawet dla samej siebie. Czesto wlasnie takie niby proste rzeczy, a moga blokowac sytuacje. Mierzysz temp przez caly cykl? Uzywacie tego zelu zawsze? Jak czesto dzialacie?
Ja zaczynam sie martwic ciut o siebie, bo ja przy wzroscie 162 waze 50kg- przez ten moj tydzien mdlosci, jelitowki, a teraz jeszcze rzygaczki chyba zmarnieje... i tak na wieczor wygladam slabo- wieczorem zawsze wywala mi brzuch, wiec tutaj zebra wystaja u gory a na dole brzuchal- za przeproszeniem jak z Afryki:( jeszcze piersi zaczynaja nabrzmiewac, bo juz czuje bol pod pachami , tych laczen wiazadel z cyckami... i w ogole mam dola -
Lelek wrote:Butterfly, nie wiem coz moge poradzic... nigdy nie mialam problemu z dlugoscia cykli, bo zawsze trwaly 27,28 dni. Ale tak jak pisze Magda- zaczelabym nad unormowaniem swojej wagi - nawet dla samej siebie. Czesto wlasnie takie niby proste rzeczy, a moga blokowac sytuacje. Mierzysz temp przez caly cykl? Uzywacie tego zelu zawsze? Jak czesto dzialacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 18:47
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Fakt nadwaga często powoduje problemy z zajściem w ciąże.. U mnie to dość skomplikowane jeśli chodzi o nadwagę, cierpię na kompulsywne objadanie się... Lecze się u psychoterapeuty z tego powodu.. Nie mierze temperatury cały cykl, żelu zaczęliśmy używać dopiero od tego cyklu.. Codziennie się kochamy z wyjątkiem miesiączki
Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzaleni! Mi by sie nawet codziennie nie chcialo :p zawsze podziwialam takie pary, ktore potrafia i po prpstu chce im sie codziennie i przez caly cykl
Ja raczej z tych drugich jestem, co czesto nie potrzebuja
Zgadzam sie z Puszkiem- lekarze twierdza, ze lepiej to robic co dwa dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 18:56
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
puszek369 wrote:Może spróbujcie co dwa dni, na zajęciach często nam powtarzali, że daje to lepszy efekt, bo pojemniki się zregeneruja4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Lelek zazdroszczę objawów pod tym względem, że dzięki temu wiesz że w ciąży jesteś i dziecko się rozwija. Chciałabym rzygać z takiego powodu, serio.
My kochamy się co 2 dzień (a przynajmniej się staramy), ale czasem się zdarzało codziennie. Np. w tym cyklu było codziennie, po 24 dc opadliśmy trochę z sił, 3 dni przerwy i w 28 dc było i wtedy zaszłam. Także czasem wystarczy raz a porządnie. W kolejnym cyklu, tym z letrozolem, zamierzamy kochać się wtedy kiedy nam się będzie chciało, a nie z musu. I przede wszystkim spędzać miło czas razemLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Ale super Puszek!!! Gratulacje!
butterfly a moze nie przyjdzie? My właśnie kupiliśmy wózek.
była jasno różowa krew z domieszką śluzu i już jej nie ma..
Wcześniej mieliśmy ostry stosunek i tak podejrzewam czy to akurat nie przez to..4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
My w szczęśliwym cyklu co 2 dni
ogólnie polecam post u mamyginekolog - co zrobić żeby to zrobić
Butterfly, może chęć dziecka zmobilizuje Cię do lepszego dbania o siebie?
Lelek, ja startowała w ciąży z 176cm i 58 kg, a schudłam kilka na początku. Dzidzia da radę, wyciągnie z Ciebie co najlepsze
Panipuchatkowa, jaki wózek?pochwal się
-
Ja już obejrzałam, wykąpałam się i zaraz łóżko, mąż i serial
Wkręciliśmy się w Sabrinę na Netflixie i nam ostatni odcinek został
Dzisiaj niestety bez
bo jutro idę na badania, a nie chcę żeby TSH skoczyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 19:47
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek ja przy wzroście 162 ważyłam w ciąży 45kg, na początku chudłam w oczach a mimo to córka urodziła się z wagą 4500g, dorodna i największa na oddziale. Pamiętam jak mi na siłę wtykali jedzenie a ja do południa na jedzenie patrzeć nie mogłam dopiero na wieczór mi wracał apetyt
Lelek lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Hej dziewczyny
Ja właśnie kładę się spaćniedawno wyszli od nas goście, zrobiłam na jutro pudełeczka i lulu
Mogę się pochwalić że nic słodkiego nie zjadłamchoć serniczek i cukiereczki kusily :p dziś miałam słaby dzień z jedzeniem, pewnie nawet 1000kcal nie wyszło bo miałam taki jadlowstret w pracy
kolacji też nie zjadłam
i ogólnie dziś się rozryczalam bo mi trochę ciezko znowu się przyzwyczaić do metformaxu
od wszystkiego dziś odrzucalo i tylko chwilami miałam przebłyski że mogłam coś zjeść... Ale słodyczy bym wsunela tone ale zawzieta bestia jestem i nie uległam pokusie
Magdaa21, terka, terka lubią tę wiadomość