Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati już dawno się nie odzywa. I An. Ciekawe co u nich. Dużo nas opuściło a większość już z was to szczęśliwe mamusie
Ja na razie jestem szczęśliwą żoną i to musi mi wystarczyćno i matką naszego dziecka które ma łapy i chrapie słodko obok mnie;) zajął mężowi miejsce w łóżku
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Spokojnie, ja jeszcze w dwupaku i jakoś się nie zanosi na rodzenie.
Póki co twardnienia brzucha i tyle
Synu mój znowu postanowił chorować i kiśniemy w domu. Odkąd chodzi do przedszkola, to niestety co 2 tygodnie coś łapie
Mam jeszcze sporo niepozamykanych spraw, które chciałam ogarnąć przed porodem. Jak mnie zaskoczy, to będę w ciemnej D... -
Ja też myślałam, że Kryha urodziła
, ale pewnie niedługo to nastąpi
Za nami intensywny dzień.
Mis ja też za bardzo na wynikach się nie znam, ale myślę, że dobrą stronę obrałaś. Dietka i zmiana przyzwyczajeń
Magda z porodem to różnie bywa, więc może być niedługo, albo jeszcze trochę<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miałam dzisiaj iść na badanie ale z rozpędu wzięłam rano euthyrox. Pójdę jutro
bo w czwartek mam endokrynologa. Normalnie automat z rana, działam jak maszyna i dopiero jak się obudziłam to się zorientowałam. Teraz szybkie śniadanko, spacer z psem i do pracy
A u was jakie plany na dziś?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex no to faktycznie na automacie poszłaś
może odłóż gdzies dalej żeby nie brać odruchowo jutro
My dzisiaj idziemy na to szczepienie na 13. Dobrze ze chociaż pogoda dopisuje u nas. Ładnie słonecznie.
Po widzimy się z koleżankąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Haha Alex ja też już tak mam że z rozpędu biorę lek
A tak w ogóle to się witam
Wczoraj się pochwalilam Wam że tak super się czuje, tempka tak rośnie a biegunki ustały... A dziś wstałam znowu z mdlosciami, tempka spadła mimo że dziś teoretycznie 5dpo (pierwszy raz mam wątpliwości czy wgl byla), nie mogłam zjeść śniadania nawet, o kawie nie wspomnęwcisnelam tylko trochę jogurtu z kiwi a powinnam jeszcze kanapkę
no ale przynajmniej teraz już jest ok
no i teraz wiem że to na bank od metformaxu te biegunki i złe samopoczucie... nie brałam tydzień i znowu muszę się przyzwyczajać
jak dalej tak będzie mimo mniejszej dawki to poproszę endo o zmianę leku...
A plany na dziś to mamy gości bo przyjdzie do nas siostra męża z chłopakiem bo przyjechali na kilka dni z Gdańska to mąż zaprosilmiałam wczoraj coś upiec ale nie zdążyłam
-
Hej wszystkim
A mnie biedna chyba coś łamie albo już nie wiem. Mierzył dziś tempke 37.3 a jest 12-13 dpo. Gardło lekko drapie i ta głową taka dziwna. Co ma być to będzie herbatka z imbirem w pracy i oby było dobrze22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Cześć wam
Wczoraj miałam urwanie głowy, wprost po pracy postanowiłam że kupię mojemu facetowi rower, bo samej nie chce mi się jeździć po parku i odrazu po zakupie pojechaliśmy na przejażdżkę
Radość faceta - bezcenna
A co do cyklu to wczoraj z rana tuż po przebudzeniu miałam 37 stopni, a dziś tylko 36.6... Czyli 0.4 stopnia mniej..
2 razy tylko miałam bóle jakby miała nadejść @ i w sumie nic poza tym...
Ehh te wyczekiwanie jest najgorsze...
Ściskam was mocno i przyjemnego dnia życzę!!! :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 09:54
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
panipuchatkowa wrote:Butterfly -konkretny prezent!
Przynajmniej teraz mam towarzysza i się wzajemnie będziemy wspierać w walce o utratę kilogramówpanipuchatkowa lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.