Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha Alex no i chyba tam zrobię
uuuu serniczka bym i ja zjadła
ale będę twarda i nie tkne słodyczy na diecie
cały czas mam w głowie myśl że robie to żeby zostać mamą i to mnie motywuje
-
I mogę napisać więcej- zaczynam żyć
tak naprawdę żyć a nie tylko z myślą o dziecku
jak się uda zajść w ciąże za kilka cykli- fajnie, jak trzeba będzie poczekać kilkadziesiąt- poczekam i będę szczęśliwie żyć
bo mam w życiu bardzo duzo- kochanego męża, rodzinę, przyjaciół więc życie nie może tylko i wyłącznie opierać się na staraniach
będę szczęśliwa, szczupła i zdrowa- ot takie postanowienie na Nowy rok
Magdaa21, terka, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Miss super podejście;) ja też na razie skłaniam się mu temu żeby po prostu żyć ale czeka mnie teraz kilka wizyt u lekarzy to tak się nie da "nie myslec". A później zobaczymy. Na razie jakoś przetrawiam niepowodzenia i staram się coś planować przyszlosciowo żeby było na co czekać.
I aktualnie przysypiam w pracy ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex wiadomo przy wizytach nie da się nie myśleć niestety
Mnie już zaczyna męczyć życie tylko ze świadomością że trzeba w ciąże zachodzićtyle że ja jestem w o tyle dobrej sytuacji że nie mam w bliskiej rodzinie dzieci, znajomi też bezdzietni narazie więc tak nie odczuwam presji... dlatego na spokojnie dajemy sobie ten przyszły rok na starania, co będzie to będzie
może Bozia się zlituje i w końcu da nam to szczęście, wymodlimy je
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Hejka u mnie wszystko Oki dzisiaj była wizyta tu mój ufoludek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d906fe459d5.jpg
Sorki, że mało pisze, ale mamy remont kuchni, masakra :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 17:03
Lelek, Magdaa21, Butterfly92, panipuchatkowa, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Butterfly92 wrote:Chyba znów mi przyjdzie @.. Mam smaki jak przed @, eh nie mam siły na to wszystko.
korzystacie z żelu conceive plus? Tu kilka dziewczyn zaszło w 1.cyklu z użyciem go.
-
Butterfly92 wrote:Chyba znów mi przyjdzie @.. Mam smaki jak przed @, eh nie mam siły na to wszystko.
Hej! Póki nie ma @ to nie ma
A to że coś jest podobnego co zawsze to nie znaczy że będzie jak zawszehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdaa21 wrote:Głowa do góry, w końcu wyjrzy słońce. Mam nadzieję że się nie obrazisz, ale pisałaś, że masz nadwagę - może warto coś zacząć zmieniać, może to blokuje?
korzystacie z żelu conceive plus? Tu kilka dziewczyn zaszło w 1.cyklu z użyciem go.
Pierwszy raz w tym cyklu uzylismy tego żelu, o którym napisałaś wyżejMagdaa21 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Puszek cudny ufoludek
Lelek zazdroszczę tych dolegliwości... mnie tylko cyce bolą i chyba owulacja jakaś zbłądzona naturalna się pojawi. Aż dziwne że mam takie objawy bez wspomagaczy. Śluz, ból piersi, jajników.
Ja po pracy odpoczywam. Zrobiłam dorsza na obiad i teraz ślub oglądamLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lelek wrote:Butterfly, ale z tego co kojarze to dzis jest Twoj 12 dpo? Masz regularne cykle ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 18:14
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.