Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly bardzo bym chciała żeby to fasolka była ale nie mam już nadziei na ten cykl jak tempka w dole
więc już szykuje się na nowy cykl
znowu dużo dobrego seksu będzie haha
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana
My po ciężkiej nocy (najcięższej dla mnie bo chłopaki całkiem nieźle). Wczoraj scielo mnie jak jajeczniczke. Leżę i kwicze. Chorobsko mnie dorwalo...
W nocy oddychać nie mogłam bo nos zatkany to i się budzilam. A rano jak już wstałam to temperatura 37.7.
Z tego mojego chorowanie to przynajmniej pożytek że mały trochę przeciwciał skubnie. Ale nie lubie być chora...
Miss widzę potrafisz znaleźć pozytywy sytuacji
Alex-myślę że dodatkowa godzina szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:34
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Butterfly bardzo bym chciała żeby to fasolka była ale nie mam już nadziei na ten cykl jak tempka w dole
więc już szykuje się na nowy cykl
znowu dużo dobrego seksu będzie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:36
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Terka w każdej sytuacji trzeba znaleźć jakieś pozytywy bo idzie oszalec
A Ty zdrowiej nam
Butterfly dobrze że poszaleliscie wcześniej tak na zapasi fajnie że chłopak ma obiady w pracy, przynajmniej nie musisz się martwić że będzie głodny chodził
odpoczywaj jak najwięcej
-
Butterfly92 wrote:Kurde ja to jak ostatnio z chłopakiem 3 razy w ciągu dnia to od 2 dni kompletnie siły nie mam.. Po pracy od razu idę leżeć do łóżka, nawet nie mam siły sobie obiadu ugotować, bo chłopak ma taką specjalną kartę obiadowa i miesiecznie ma doładowanie za 200 zł z czego dodatkowe 40 zł dostaje w prezencie w związku z czym je obiadki w pracy i nie muszę gotować dla nas 2
To u nas też mąż ma dofinansowanie do posiłków. I idzie zazwyczaj o krok dalej i bierze zupy na wynos do domuMega ułatwienie sprawy obiadowej
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:Butterfly dobrze że poszaleliscie wcześniej tak na zapas
i fajnie że chłopak ma obiady w pracy, przynajmniej nie musisz się martwić że będzie głodny chodził
odpoczywaj jak najwięcej
MissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
terka wrote:To u nas też mąż ma dofinansowanie do posiłków. I idzie zazwyczaj o krok dalej i bierze zupy na wynos do domu
Mega ułatwienie sprawy obiadowej
A przy okazji dużo zdrówka :* :* :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Terka to zdrowiej
Buterflu to super, że mężuś najedzony w pracy
Mis nowy cykl, nowa nadziejabędzie git.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyHej laski,
Ja wczoraj padlam jak osa po pracy. Przedwczoraj spalam 4h przez cala noc, zasnelam o 23 a obudzilam sie o 3 i koniec spania. Wczoraj jak wrocilam z pracy to nie mialam na nic sily, strasznie bolala mnie glowa - a odtatmio cieszylam sie, ze w ciazy w ogole. nie boli i o 20 juz sie polozylam spac- wstalam o 6 rano z budzikiem... ledwo co... Jeszcze bym spala- wstalam z 10godzinnego snu a od rana zmeczona jestem jak nie wiem coNajchetniej polozylabym sie na klawiaturze i zasnela:p
Bylam dzisiaj na badaniach krwi przeciwcial o takich tam, troche kasy wydalam niestety ale czego sie nie robiPierwszy rqz bylam w Diagnostyce - o ktorej dodaja wyniki? Alex, Ty do diagnostyki chodzisz ?
Zostalo mi jeszcze zrobienie hiv i kily, ale na to dostalam skierowanie w medicover wiec zaraz sie zbiore i pojde bo mam przy pracy. Przed sama wizyta zrobie reszte badan, bo wizyta 27mego i jesli chodzi o tsh morfologie i mocz to wolalabym miec jak najswiezsze wyniki.
Obym przetrwala dzisiejszy dzien jakos! Milego dnia dziewczyny -
Lelek w diagnostyce to zależy czy masz na miejscu laboratorium czy tylko punkt pobrań
u mnie w mieście są dwa punkty pobrań i wiozą później próbki gdzie indziej- wyniki podstawowe mam zawsze kolo 16 a inne na drugi dzień
A ja się witam z 11cs... już plamie więc do wieczora się rozkręciwczoraj już nie brałam dupka mimo że ostatni dzień ale zapomniałam rano to i wieczorem nie brałam
mi dupek blokuje okres bo zawsze po ostatniej wieczornej tabletce mam dzień i na następny dzień okres
-
nick nieaktualny
-
Magdaa21 wrote:Terka, gdzie Cię tak zlapalo? Może w tej Łodzi przez to zmarzniecie?
Innego pomysłu nie mam. Pogoda totalnie mnie zaskoczyła i potwornie zmarzlam tam. A jeszcze okazuje się że moja siostrzenica tez podziebiona. I siostra. Tylko chłopy się trzymająhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczynki. Terka wspolczuje choroby...mnie ostatnio dziewczyny też łamie spanie. Jestem zmęczona i w ogóle taka detka. Dopiero co się obudzilam. Jeszcze sie dowiedzialam że mąż ma jechać na jakies szkolenie od poniedzialku niby tylko na 3 dni ale już mi smutno.
-
panipuchatkowa wrote:Hej dziewczynki. Terka wspolczuje choroby...mnie ostatnio dziewczyny też łamie spanie. Jestem zmęczona i w ogóle taka detka. Dopiero co się obudzilam. Jeszcze sie dowiedzialam że mąż ma jechać na jakies szkolenie od poniedzialku niby tylko na 3 dni ale już mi smutno.
Znajdź sobie na ten czas jakiś serial albo dobra książkęi jakoś zleci
21.01 69cm -
Witam
Kobietki nie mówcie mi nic o chorobach, ostatnio się wykaraskalam bo tylko dzień tempke podwyższona miałam ale chyba zatoki mnie trzymają, ech wyszło szaleństwo nie noszenia czapki, zachciało się
Jak fajnie ze juz środa
Miss życie udanego 11 cyklu kciuki
Tera zdrowiej
A co do diagnostyki u mnie zawsze hormony tego samego dnia po 16, inne badania jeśli dłuższe oczekiwanie ( pytam w labku) to jeśli np z dwa tyg to często są z 2 dni wcześniej
Wszystkim dziewczynom miłego dnia22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019