X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly bardzo bym chciała żeby to fasolka była ale nie mam już nadziei na ten cykl jak tempka w dole :( więc już szykuje się na nowy cykl :) znowu dużo dobrego seksu będzie haha

Butterfly92 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana ;)
    My po ciężkiej nocy (najcięższej dla mnie bo chłopaki całkiem nieźle). Wczoraj scielo mnie jak jajeczniczke. Leżę i kwicze. Chorobsko mnie dorwalo...
    W nocy oddychać nie mogłam bo nos zatkany to i się budzilam. A rano jak już wstałam to temperatura 37.7.
    Z tego mojego chorowanie to przynajmniej pożytek że mały trochę przeciwciał skubnie. Ale nie lubie być chora...

Miss widzę potrafisz znaleźć pozytywy sytuacji ;)

Alex-myślę że dodatkowa godzina szybko zleci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:34

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Butterfly bardzo bym chciała żeby to fasolka była ale nie mam już nadziei na ten cykl jak tempka w dole :( więc już szykuje się na nowy cykl :) znowu dużo dobrego seksu będzie haha
    Kurde ja to jak ostatnio z chłopakiem 3 razy w ciągu dnia to od 2 dni kompletnie siły nie mam.. Po pracy od razu idę leżeć do łóżka, nawet nie mam siły sobie obiadu ugotować, bo chłopak ma taką specjalną kartę obiadowa i miesiecznie ma doładowanie za 200 zł z czego dodatkowe 40 zł dostaje w prezencie w związku z czym je obiadki w pracy i nie muszę gotować dla nas 2 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2018, 07:36

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka w każdej sytuacji trzeba znaleźć jakieś pozytywy bo idzie oszalec ;) A Ty zdrowiej nam ;)

Butterfly dobrze że poszaleliscie wcześniej tak na zapas :) i fajnie że chłopak ma obiady w pracy, przynajmniej nie musisz się martwić że będzie głodny chodził :) odpoczywaj jak najwięcej

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Kurde ja to jak ostatnio z chłopakiem 3 razy w ciągu dnia to od 2 dni kompletnie siły nie mam.. Po pracy od razu idę leżeć do łóżka, nawet nie mam siły sobie obiadu ugotować, bo chłopak ma taką specjalną kartę obiadowa i miesiecznie ma doładowanie za 200 zł z czego dodatkowe 40 zł dostaje w prezencie w związku z czym je obiadki w pracy i nie muszę gotować dla nas 2 :D

To u nas też mąż ma dofinansowanie do posiłków. I idzie zazwyczaj o krok dalej i bierze zupy na wynos do domu ;D Mega ułatwienie sprawy obiadowej ;D

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Butterfly dobrze że poszaleliscie wcześniej tak na zapas :) i fajnie że chłopak ma obiady w pracy, przynajmniej nie musisz się martwić że będzie głodny chodził :) odpoczywaj jak najwięcej
    Dziękuję za miłe słowa i troskę ;***

MissKathy92 lubi tę wiadomość

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    To u nas też mąż ma dofinansowanie do posiłków. I idzie zazwyczaj o krok dalej i bierze zupy na wynos do domu ;D Mega ułatwienie sprawy obiadowej ;D
    Oo to super sprawa :)

A przy okazji dużo zdrówka :* :* :*

Walka z endometriozą.
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka to zdrowiej :-)
    Buterflu to super, że mężuś najedzony w pracy :-)
    Mis nowy cykl, nowa nadzieja :-) będzie git.

MissKathy92 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski,
    Ja wczoraj padlam jak osa po pracy. Przedwczoraj spalam 4h przez cala noc, zasnelam o 23 a obudzilam sie o 3 i koniec spania. Wczoraj jak wrocilam z pracy to nie mialam na nic sily, strasznie bolala mnie glowa - a odtatmio cieszylam sie, ze w ciazy w ogole. nie boli i o 20 juz sie polozylam spac- wstalam o 6 rano z budzikiem... ledwo co... Jeszcze bym spala- wstalam z 10godzinnego snu a od rana zmeczona jestem jak nie wiem co :( Najchetniej polozylabym sie na klawiaturze i zasnela:p
    Bylam dzisiaj na badaniach krwi przeciwcial o takich tam, troche kasy wydalam niestety ale czego sie nie robi :) Pierwszy rqz bylam w Diagnostyce - o ktorej dodaja wyniki? Alex, Ty do diagnostyki chodzisz ?
    Zostalo mi jeszcze zrobienie hiv i kily, ale na to dostalam skierowanie w medicover wiec zaraz sie zbiore i pojde bo mam przy pracy. Przed sama wizyta zrobie reszte badan, bo wizyta 27mego i jesli chodzi o tsh morfologie i mocz to wolalabym miec jak najswiezsze wyniki.
    Obym przetrwala dzisiejszy dzien jakos! Milego dnia dziewczyny :)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, gdzie Cię tak zlapalo? Może w tej Łodzi przez to zmarzniecie?

Lelek, też mam diagnostyke, u mnie czas oczekiwania zależy od typu badania - przeciwciała miałam po 1 dniu. Ale HIV chyba do 5 dni.
    Na początku ciąży też tak dużo spałam :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek w diagnostyce to zależy czy masz na miejscu laboratorium czy tylko punkt pobrań :) u mnie w mieście są dwa punkty pobrań i wiozą później próbki gdzie indziej- wyniki podstawowe mam zawsze kolo 16 a inne na drugi dzień :)

A ja się witam z 11cs... już plamie więc do wieczora się rozkręci :/ wczoraj już nie brałam dupka mimo że ostatni dzień ale zapomniałam rano to i wieczorem nie brałam :) mi dupek blokuje okres bo zawsze po ostatniej wieczornej tabletce mam dzień i na następny dzień okres

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tam byl tylko punkt pobran, zatem pewnie wyniki beda jutro ;) mam nadzieje, ze niczego zlego z tych przeciwcial sie nie dowiem...
    HIV zrobie dzisiaj ale pozniej, niech sie rozluzni kolejka w medicoverze ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Terka, gdzie Cię tak zlapalo? Może w tej Łodzi przez to zmarzniecie?

Innego pomysłu nie mam. Pogoda totalnie mnie zaskoczyła i potwornie zmarzlam tam. A jeszcze okazuje się że moja siostrzenica tez podziebiona. I siostra. Tylko chłopy się trzymają :P

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki. Terka wspolczuje choroby...mnie ostatnio dziewczyny też łamie spanie. Jestem zmęczona i w ogóle taka detka. Dopiero co się obudzilam. Jeszcze sie dowiedzialam że mąż ma jechać na jakies szkolenie od poniedzialku niby tylko na 3 dni ale już mi smutno.:(

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Hej dziewczynki. Terka wspolczuje choroby...mnie ostatnio dziewczyny też łamie spanie. Jestem zmęczona i w ogóle taka detka. Dopiero co się obudzilam. Jeszcze sie dowiedzialam że mąż ma jechać na jakies szkolenie od poniedzialku niby tylko na 3 dni ale już mi smutno.:(

Znajdź sobie na ten czas jakiś serial albo dobra książkę ;) i jakoś zleci ;)

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma wyjścia.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Kobietki nie mówcie mi nic o chorobach, ostatnio się wykaraskalam bo tylko dzień tempke podwyższona miałam ale chyba zatoki mnie trzymają, ech wyszło szaleństwo nie noszenia czapki, zachciało się :D
    Jak fajnie ze juz środa

Miss życie udanego 11 cyklu kciuki
    Tera zdrowiej :)
    A co do diagnostyki u mnie zawsze hormony tego samego dnia po 16, inne badania jeśli dłuższe oczekiwanie ( pytam w labku) to jeśli np z dwa tyg to często są z 2 dni wcześniej
    Wszystkim dziewczynom miłego dnia

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia czapkę się nosi!:D miłego dnia.:*

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puchatkowa czapka to mój przyjaciel he tyle że ten rok jakoś sprzyjał gubioniu, ale mam już nową i pilnuje :D

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019

Wysłany: 14 listopada 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilnuj koniecznie, ja też z czapką się nie rozstaję:D

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 1808 1809 1810 1811 1812 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ