Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, brzmi to wszystko skomplikowanie, ale dasz radę.
W ogóle.. W sobotę byłam w Tk maxxie i znalazłam przecenione te butki które mam na miniaturze. Mega mi się spodobały. I potem je wygooglowałam żeby zobaczyć ile normalnie kosztują i one się nazywają Charlotte xD czyli Karolinacudny przypadek ♥️
terka lubi tę wiadomość
-
Strasznie się zapowiada, naprawdę. Nie dieta sama w sobie, ale przeraża mnie fakt, że będę musiała znowu długo wszystko ogarniać. Nie wiem, czy nie wstrzymać się ze staraniami. Zobaczę, co mi gin powie jutro. Bo w sumie mam do zbicia homocysteinę plus dieta żeby to się wszystko unormowało i funkcjonowało prawidłowo. Lekarka mi tłumaczyła coś o przekształcaniu pewnych substancji w organizmie, hormonów itd. ale wam nie powtórzę, bo to trochę czarna magia jak się tego słuchało.
Wstępnie jestem przerażona. Dobrze, że tego dietetyka tak szybko ogarnęłam. Jutro idę do gina po pracy, a w czwartek do dietetyka.
Jakby tego było mało to mam chyba naturalną owulację. Dzisiaj 18/19 dc. Temperatury nie mierzę, ale od wczoraj zalewa mnie płodny śluz, a dzisiaj to już w ogóle powódź. I strasznie boli mnie prawy jajnik. Powiem ginowi jutro żeby mi USG zrobił i sprawdził...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Właśnie Alex może nie będzie aż tak źle
wiadomo na początku to wszystko przeraża ale w praktyce może się okazać lepiej
czekamy na relacje z rozmowy z ginem
Andii na pewno się doczekamytrzeba w to mocno wierzyć- wiara czyni cuda i tego się trzymajmy
Andii lubi tę wiadomość
-
Magda cóż za zbieg okoliczności ;p a buciki prze słodkie
Alex najważniejsze ze pierwsze kroki zostały zrobione , plan działania jest , teraz żeby tylko wszytko unormować . Dobrze ze tak działać chce , baa bardzo dobrze ze kariotypy zrobicie jeszcz egajniej ze na NFZ bo to koszty spore;p myśmy z mężem tez badali je i nie powiem łatwiej się żyje z wiedza ze wsYtko dobrzeMagdaa21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja się Mii boję w drugą stronę, że nam powiedzą, że nie będziemy mieć zdrowego dziecka... Ogólnie skoro mam choroby immunologiczne to może być też tak, jak to lekarka nazwała "uczulenie na męża". Że mój organizm może odrzucać zapłodnioną komórkę i geny męża. Zapisała mi jakieś 3 badania, ale je się robi prywatnie w Łodzi tylko... Także to już ostateczność. Mam nadzieję, że zbiję homocysteinę i dzięki diecie usprawnię wszystkie funkcje organizmu, a przez to ciąża i dziecko będą zdrowe.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex widzę konkretny plan działania, oj tak czasami niektóre rzeczy to czarna magia ale jeśli lekarz poprowadzi dasz radę i przez to przejdziecie. Czasami trzeba troszkę więcej czasu poświęcić ale dla zdrowia dziecka warto, wytrwałości22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex kariotyp można zrobić, lecz nie obawiaj się, słyszałam że to jest loteria i nawet para z jakimiś problemami może mieć zdrowe dziecko a para z kariotypem ok mogą mieć chore. Immunologia zawila sprawa też się jej troszkę obawiam ale dopiero będę o tym myśleć po nowym roku22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Prawda my przy prawidłowym kariotypie mieliśmy chore dziecko ;(
Alex zróbcie sobie kryzowki , myśmy tu robili , skrzyżowali nasze geny żeby sprawdzić właśnie czy nie ma żadnych zgrzytów czy tez uczulenia o którym mówisz ;p[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex nie ma co zamartwiać się na zapas. Będzie dobrze.
Dobranoc kobietki<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Haha faktycznie cicho tu z rana
zawsze rano największe pogaduchy
Witam się i ja
Właśnie jadę do pracydziś 26dc, czekam na @, mam nadzieję że do piątku się pojawi i wtedy z radością wkrocze w 11cs
pisze z radością bo wczoraj miałam mały kryzysik jak zobaczyłam że tempka spadła ale już się pozbieralam do kupy i jest ok
Dziś całe 10h pracywczoraj szef jakiś nie w sosie był, mam nadzieję że dziś będzie miał lepszy humor
A o 17 powrót do domku i do mezusiawczoraj siedziałam sama bo miał na popołudnie, ale dziś już nie ma
Życzę Wam udanego dnia kochane :* -
Cześć wam kobitki!
Kurde tak mnie wczoraj wzięło na spanie, że o 18 słodko spałam i obudziłam się o 4 rano
Kurcze tak mnie nóżki bolą przy dłuższym chodzeniu że to jakaś masakra
Miss mam nadzieję że to jednak nie @ tylko fasolina
Wczoraj nie byłam na becie, strasznie źle się czułam, może dziś pójdę
Miłego dnia kochane!!! :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Hej dziewczyny;) ja dzisiaj też już w drodze do pracy żeby odrobić wczorajsza godzinkę. W piątek byłam pół h dłużej więc tylko godzina do odrobienia.
Coś się słabo czuje dzisiaj, jakieś mdłości mam i głowa mnie boli. Pewnie z niewyspana bo polozylismy się po 23 po kinie. Ciekawe co mi dzisiaj gin powie... czy się stymuluje czy jeszcze nie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵