Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
MissKathy92 wrote:Lelek w diagnostyce to zależy czy masz na miejscu laboratorium czy tylko punkt pobrań
u mnie w mieście są dwa punkty pobrań i wiozą później próbki gdzie indziej- wyniki podstawowe mam zawsze kolo 16 a inne na drugi dzień
A ja się witam z 11cs... już plamie więc do wieczora się rozkręciwczoraj już nie brałam dupka mimo że ostatni dzień ale zapomniałam rano to i wieczorem nie brałam
mi dupek blokuje okres bo zawsze po ostatniej wieczornej tabletce mam dzień i na następny dzień okres
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Miss a może to plamienie zwiastujace fasolinkę??
gdyby jeszcze ta temperatura się trzymała to bym miała jakiś cień wątpliwości ale tak to już nie ma nadziei na pomyślność w tym cyklu
no ale nic, nowy cykl nowe staranka i nadzieję
mam już plan więc jest ok
i jakoś mi lepiej
-
Lelek to ciężka noc za tobą.
Dasz radę w pracy, a po sobie odpoczniesz
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny:)
Mam chwilkę bo Jagoda śpi... Albo i nie mam tej chwili, bo jest masa rzeczy do zrobienia ale co tam, nam jeszcze dwa dniczęść rzeczy już wyprasowalam, jak do końca pisania tego postu dziecko się nie obudzi to idę dalej prasować.
Powiem wam że u mnie miś szumis robi robotęmoże nie uspokaja mi córki, ale usypia ja i mam spokój bo nie muszę ją szumieć
a żadne YT, aplikacje nie działały na nią..
Wczoraj miałam ciężkie przedpołudnie... Zdenerwowałam się i już byłam w drodze do lekarza, bo Jagoda mi nie sikała od 2.30 w nocy jak ja przebierałam do 13. Przestraszyłam się i wsiadłam w samochód i dawaj do lekarza. Wcześniej dostała jeszcze butelkę i wpycham w nią herbatkę ta rumiankowo-koperkowa... Ostatnia szansę by nie iść do lekarza dostała u rodziców moich w domu, bo stwierdziłam że najpierw ja przebiorę... I na szczęście było siku to odpuściłam lekarza. Dziś też już jest ładnie .. niestety coraz bardziej zaczyna mnie martwić to że nie robi kupę... Od ostatniej minęły już jakieś 4 dni a w tym czasie zjadła 4 butelki po 60ml.. no a tak to ma cycka na zawołanie...
Miss, pozytywne podejście to już połowa sukcesua przypomnij mi kiedy idziesz do dietetyka na kontrolę?
jestem ciekawa efektów
Magda, no ubranka z Lidla są dobreja narazie wstrzymuje się od kupowania bo podostawalam tyle tego że mi niepotrzebne... Ale w Pepco i w Tesco widziałam śliczne kolekcje świąteczne
ale wstrzymuje się od kupna bo nie wiem jaki rozmiar będzie nosić w grudniu... Bo mamy już miesiąc, a dopiero dorastamy do rozmiaru 56. Jeden pajac mamy właśnie z Pepco na 56 i jest idealny, bo te że smyka czy Tesco są niestety troszkę za duże.
Terka, no są plusy i minusy przeziębieniakuruj się, i szybko wracaj do pełni sił
Mari, powiedz mi, po jakim czasie rozpuściły ci się szwy? Bo wciąż się zastanawiam czy się rozpuściły czy nie, bo kiedyś właśnie czułam ból w okolicy cięcia... I jeszcze jedno, bo nie wiem czy tylko tak ja mam, ale mam wrażenie że dół brzucha mam taki jakby 'martwy'.. tzn nie mam takiego pełnego czucia... Też tak masz? Chyba że to tłuszcz jest i dlatego tak mam:D:D -
Patulka, podziwiam, ze chce Ci się prasowac
Ja też mam dużo ubranek, wczoraj jeszcze poszłam odkupić trochę od babki ulice obok, sprzedawała za grosze a dobrej jakości,czesc nowa.
Moja szwagierka rodziła 2 miesiące temu i jeszcze jej się cześć szwów nie rozpuscila.. -
Patulka dobrze że mała już sika normalnie
też bym się wystraszyła... Bo kupa to ok (ogólnie myślałam że takie małe dzidzie to robią kupę na okrągło
) ale jak siku brak to już nie dobrze
Co do ciuszków to faktycznie już sezon na te świąteczne, teraz dużo ludzi robi sesję świąteczne u fotografow to i ciuszki się przydają
A ja mam kontrolę u dietetyka 22.11 czyli za tydzień praktycznieteż jestem ciekawa efektów
-
panipuchatkowa wrote:Miss a ważysz się np. rano przed śniadaniem?
A tak kontrolnie to jak popadnie, jak nie zapomnę z rana to sie waże codziennie
ale dietetyczka ma lepszą wagę i ciekawi mnie czy choć troszkę tluszczyku ubylo
-
Dziewczyny mamy kumulacje wizyt 22.11 ja mam umówionego giną.
Patulka oj nie dziwię się że miałaś stres, ale dobrze ze juz się unormowalo. Co do kupki to może być przez mm moja bratowa musiała zmienić bo mała miała zaparcia tyle że ja brzuszek bolał twardnial22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Mam mega dylemat staramy się o dziecko a tu możliwość przejęcia działalności, i wes człowieku bądź mądry. Mam umowę do końca roku i albo mam szukać innej pracy albo być szefowa dla samej siebie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019