Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Butterfly92 wrote:Wiecie co, dzwonię do mojej mamy a ona mi wyjeżdża z tekstem że mamy XXI wiek na to aby się zabezpieczac i że nawet mieszkania własnego nie mamy...
Boże jaką ja mam głupia matkę...
Kochana my Cię tu możemy pocieszyć :* musisz uwierzyć w swoją fasolinkę, że wszystko u niej w porządkucierpliwie poczekaj na dalsze badania i konsultacje z lekarzem- dobrze że zostajesz w szpitalu, tam teraz będzie Wam najlepiej
i proszę się nie zamartwiać bo to maleństwu nie pomoże w niczym... Nie wiem czy jesteś wierząca ale ja ze swojej strony mogę obiecać Ci że wspomnę o Tobie i Twoim maleństwie w swojej modlitwie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.
panipuchatkowa, Lelek, MissKathy92, Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Julka myślę że teraz każda taka wiadomość dla Butterfly będzie dla niej jakimś uspokojeniem.
więc dobrze że napisałaś.
i nie ma za co przepraszać
-
nick nieaktualny
-
Buterflu czekaj na spokojnie na rozwój sytuacji. Wierze, że będzie dobrze<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss dziękuję za modlitwę :*
Lelek - martwi mnie tylko skąd te plamienie połączone z krwawieniem
Panipuchatkowa dziękuję za miłe słowaMissKathy92 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyButterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:28
-
Lelek wrote:Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo?4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Julka28 wrote:Przepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.
Nie masz za co przepraszać bo przynajmniej jestem spokojniejsza :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Lelek wrote:Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
Andii wrote:Krwawisz dalej czy już nie?
A lekarze to zawsze straszą pozamaciczna, powinni wrócić na studia i u uczyć się jak rozmawiać z pacjentem bo leczyć może i umieją ale jeszcze lepiej im wychodzi dobijanie pacjentaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:35
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.