X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tego co mi mowila moja gin, to widac dopiero jak bhcg przekroczy 1000 a u niektorych nawet 1500

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Wiecie co, dzwonię do mojej mamy a ona mi wyjeżdża z tekstem że mamy XXI wiek na to aby się zabezpieczac i że nawet mieszkania własnego nie mamy...

Boże jaką ja mam głupia matkę...
    Mniemam że mama nie wiedziała że się staracie... ale w takiej chwili powinna wesprzeć a nie zwymyślać :/
    Kochana my Cię tu możemy pocieszyć :* musisz uwierzyć w swoją fasolinkę, że wszystko u niej w porządku :) cierpliwie poczekaj na dalsze badania i konsultacje z lekarzem- dobrze że zostajesz w szpitalu, tam teraz będzie Wam najlepiej :) i proszę się nie zamartwiać bo to maleństwu nie pomoże w niczym... Nie wiem czy jesteś wierząca ale ja ze swojej strony mogę obiecać Ci że wspomnę o Tobie i Twoim maleństwie w swojej modlitwie <3

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, jesteś pod opieką, powinno być dobrze. Na dniach wszystko się okaże.

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, teraz to najlepsze co mozesz zrobic to sie po prostu nie martwic. Wiem, ze latwo mowic- ale na tym etapie i tak juz nic nie mozesz zrobic. Musisz czekac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.

panipuchatkowa, Lelek, MissKathy92, Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka myślę że teraz każda taka wiadomość dla Butterfly będzie dla niej jakimś uspokojeniem. :) więc dobrze że napisałaś. :)

Lelek lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Julka myślę że teraz każda taka wiadomość dla Butterfly będzie dla niej jakimś uspokojeniem. :) więc dobrze że napisałaś. :)
    Dokładnie zgadzam się z Puchatkową :) i nie ma za co przepraszać :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazam ze lekarz mowia glupoty ja sama nie ufam lekarzom bo mialam przykra sytuacje i dziekuje Bogu ze corka zyje.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buterflu czekaj na spokojnie na rozwój sytuacji. Wierze, że będzie dobrze :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Twierdzą że powinno być coś widać z jamie macicy a dosłownie niczego nie widać

Powinno i nie powinno, czemu Ci lekarze zawsze straszą. A jak krwawienie ustało?

Starania o drugie dziecko
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss dziękuję za modlitwę :*
    Lelek - martwi mnie tylko skąd te plamienie połączone z krwawieniem
    Panipuchatkowa dziękuję za miłe słowa :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:28

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly jeszcze nic nie jest przesądzone, wierzę, że będzie dobrze :) pewnie zostawili Cię w, szpitalu bo takie procedury, mama się nie przejmuj to Wasze życie :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo?
    Lelek jak byłam wcześniej to było już bardzo malutko, jedynie co to skurcze tak jakby miała nadejść @ :)

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka28 wrote:
    Przepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.
    Dziękuję za miłe słowa i uspokojenie mojej osoby :*
    Nie masz za co przepraszać bo przynajmniej jestem spokojniejsza :*

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*
    Ginekolog mówiła że bardzo skąpe było to krwawienie :*

Walka z endometriozą.
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawisz dalej czy już nie?

A lekarze to zawsze straszą pozamaciczna, powinni wrócić na studia i u uczyć się jak rozmawiać z pacjentem bo leczyć może i umieją ale jeszcze lepiej im wychodzi dobijanie pacjenta

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Krwawisz dalej czy już nie?

A lekarze to zawsze straszą pozamaciczna, powinni wrócić na studia i u uczyć się jak rozmawiać z pacjentem bo leczyć może i umieją ale jeszcze lepiej im wychodzi dobijanie pacjenta
    Nie krwawie ale są plamienia o kolorze ciemno czerwonej krwi i Mnie boli brzuch jak na okres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:35

Walka z endometriozą.
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Nie krwawie ale są plamienia o kolorze ciemno czerwonej krwi i Mnie boli brzuch jak na okres

ojej, oby było wszystko w porządku.

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    ojej, oby było wszystko w porządku.
    Podali mi luteine na zapobieganie tych plamień

Walka z endometriozą.
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ