X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z tego co mi mowila moja gin, to widac dopiero jak bhcg przekroczy 1000 a u niektorych nawet 1500

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Wiecie co, dzwonię do mojej mamy a ona mi wyjeżdża z tekstem że mamy XXI wiek na to aby się zabezpieczac i że nawet mieszkania własnego nie mamy...

Boże jaką ja mam głupia matkę...
    Mniemam że mama nie wiedziała że się staracie... ale w takiej chwili powinna wesprzeć a nie zwymyślać :/
    Kochana my Cię tu możemy pocieszyć :* musisz uwierzyć w swoją fasolinkę, że wszystko u niej w porządku :) cierpliwie poczekaj na dalsze badania i konsultacje z lekarzem- dobrze że zostajesz w szpitalu, tam teraz będzie Wam najlepiej :) i proszę się nie zamartwiać bo to maleństwu nie pomoże w niczym... Nie wiem czy jesteś wierząca ale ja ze swojej strony mogę obiecać Ci że wspomnę o Tobie i Twoim maleństwie w swojej modlitwie <3

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, jesteś pod opieką, powinno być dobrze. Na dniach wszystko się okaże.

3i49krhm19wid3ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, teraz to najlepsze co mozesz zrobic to sie po prostu nie martwic. Wiem, ze latwo mowic- ale na tym etapie i tak juz nic nie mozesz zrobic. Musisz czekac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.

panipuchatkowa, Lelek, MissKathy92, Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka myślę że teraz każda taka wiadomość dla Butterfly będzie dla niej jakimś uspokojeniem. :) więc dobrze że napisałaś. :)

Lelek lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Julka myślę że teraz każda taka wiadomość dla Butterfly będzie dla niej jakimś uspokojeniem. :) więc dobrze że napisałaś. :)
    Dokładnie zgadzam się z Puchatkową :) i nie ma za co przepraszać :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwazam ze lekarz mowia glupoty ja sama nie ufam lekarzom bo mialam przykra sytuacje i dziekuje Bogu ze corka zyje.

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buterflu czekaj na spokojnie na rozwój sytuacji. Wierze, że będzie dobrze :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Twierdzą że powinno być coś widać z jamie macicy a dosłownie niczego nie widać

Powinno i nie powinno, czemu Ci lekarze zawsze straszą. A jak krwawienie ustało?

Starania o drugie dziecko
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss dziękuję za modlitwę :*
    Lelek - martwi mnie tylko skąd te plamienie połączone z krwawieniem
    Panipuchatkowa dziękuję za miłe słowa :)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:28

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly jeszcze nic nie jest przesądzone, wierzę, że będzie dobrze :) pewnie zostawili Cię w, szpitalu bo takie procedury, mama się nie przejmuj to Wasze życie :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo?
    Lelek jak byłam wcześniej to było już bardzo malutko, jedynie co to skurcze tak jakby miała nadejść @ :)

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka28 wrote:
    Przepraszam ze sie wtrace. Butterfly jak ma cos widac w macicy to tylko przy becie powyzej 1500. Ja z corka moja bylam na usg pierwszy raz to lekarz mi powiedzial ze nic nie widzi zrobilam bede wyszla ponad 1500 i poszlam i juz bylo widac. Wlasnie pamietam ze on mi mowil ze pecherzyk ciazowy widac przy becie ponad 1000. Przepraszam ze sie wtracilam w wasz watek.
    Dziękuję za miłe słowa i uspokojenie mojej osoby :*
    Nie masz za co przepraszać bo przynajmniej jestem spokojniejsza :*

Walka z endometriozą.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, ono jest caly czas czy ustalo? Na usg widac bylo, ze malo tego krawienia? Spokojnie, tak jak pisalam wczesniej - nic juz sama nie wskorasz, trzeba czekac. Wiem, ze czekanie jest najgorsze :-*
    Ginekolog mówiła że bardzo skąpe było to krwawienie :*

Walka z endometriozą.
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwawisz dalej czy już nie?

A lekarze to zawsze straszą pozamaciczna, powinni wrócić na studia i u uczyć się jak rozmawiać z pacjentem bo leczyć może i umieją ale jeszcze lepiej im wychodzi dobijanie pacjenta

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Krwawisz dalej czy już nie?

A lekarze to zawsze straszą pozamaciczna, powinni wrócić na studia i u uczyć się jak rozmawiać z pacjentem bo leczyć może i umieją ale jeszcze lepiej im wychodzi dobijanie pacjenta
    Nie krwawie ale są plamienia o kolorze ciemno czerwonej krwi i Mnie boli brzuch jak na okres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:35

Walka z endometriozą.
  • Andii Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly92 wrote:
    Nie krwawie ale są plamienia o kolorze ciemno czerwonej krwi i Mnie boli brzuch jak na okres

ojej, oby było wszystko w porządku.

• Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    ojej, oby było wszystko w porządku.
    Podali mi luteine na zapobieganie tych plamień

Walka z endometriozą.
‹‹ 1819 1820 1821 1822 1823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ