Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly no to widzisz! Skoro u Ciebie w rodzinie i to najbliższej były bliźniaki to co tu myśleć że duży przyrost to coś złego
Super że tata Cię wsparłButterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Ja za cholere nie zrozumiem lekarzy, którzy straszą. Niepotrzebnie straszą
Ja też nie. "po pierwsze nie szkodzić". Tak, straszyc kobietę w ciąży ciąża pozamaciczna bez żadnego uzasadnienia to na pewno nie szkodliwe...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Dziewczyny toć to sałatka makaronowa
Swoją drogą bardzo fajnie wyglądamam nadzieję że też smakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 16:54
Butterfly92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly będzie dobrze ! Przy ciąży pozamacicznej zazwyczaj jest bardzo bardzo niziutka beta , moja koleżanka która miała co mówiła mi ze jej testy ciążowe cały czas wychodziły bardzo blade ... i czuła mocny ból brzucha ale bardziej na plecy , no i jak się załatwiała to czuła jakby miało „cos „ z niej wylecieć zaraz ... no mówiła ze całkiem inaczej się czuła jak w ciąży normalnej , odrazu jej dało do myśle ja ze coś jest nie tak . Spokojnie u Ciebke napewno wszytko jest dobrze
Wiecie co ... pamiętacie jak wam pisałam , ze koleżanka co w maju rodziła znów jest w ciąży ? I druga tez (szwagierki)?;;p
Kurczę ... ta druga poszła na usg i serduszko przestało bić ... ;( już jest po wszytkim ... kurczę mniej zaskoczona byłabym gdyby u tej pierwszej coś było nie tak ... bo jednał organizm osłabiony i w ogóle .. a tu .. ta druga to ma już 2 córeczki , zawsze jak sobie powoedziala ze w tym miesiącu zajdzie bo chce urodzić .. w takim i takim miesiącu to zachodziłai teraz tez tak było .. tylko z takim nieszczęśliwym zakończeniem ;(
Mój Nathan wczoraj dał mi popalić ;( brzuchem ewidentnie go bolą , strasznie się napinał , płakał aż bordowy był ;( nawet pampersa ciężko było zmienić mu bo trzeba było brzuszka dotknąć ;( no o problem mamy z kupkami ;( tz są „zdrowe „ jak to położne powiedział bo kolor opmsyencka wszytko super , tylko jest dzień ze zrobi 2 .. a jest czas ze zrobi jedna na dwa , trzy dni .. polo co nie miał większej przerwy jak 3 dni nie robienia .. i noe wiem jak mu pomoc ... może głupiej pytanie ale pytam bo nie wiem i nie znam się po czym poznam kołki ? Czy to mogą być one ?Butterfly92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
terka wrote:Dziewczyny toć to sałatka makaronowa
Swoją drogą bardzo fajnie wyglądamam nadzieję że też smakuje
terka lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Szpital Bonifratów w Katowicach - Bogucicach
Kochana jesteś w dobrych rękach
Jakkolwiek to brzmi po tym co usłyszałas (tam???) to jesteś naprawdę w dobrych rekachhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
nick nieaktualnyButterfly, powiem Ci, ze sama bym taka salatke z makaronem opedzlowala :p narobilas mi smaka
Przyrost bety jest super! Nie wiem o co chodzi... Moj byl nawet powyzej tej linii, ktora Ty masz i nikt mi nie powiedzial ze przyrost jest za wysoki, wrecz ja sie balam ze jest za niski !
Ja sie modle codziennie, zeby z naszym szkrabem bylo wszystko wporzadku, zeby bylo zdrowe. To jedyne o czym marze, ciezko mi czytac o takich przypadkach jak u Malej... Bylam na wizycie, dwa dni spokoju a pozniej znowu zastanawianie sie, czy wszystko jest na pewno ok. Myslalam, ze chociaz tydzien mnie potrzyma pozytyw ale bylo krotko. Teraz czekam na 27mego i wtedy mam rano wizyte u swojej gin. Musze jakos ten czas przetrwac - inaczej sie nie da -
Wow Butterfly co za historia
ciekawe dlaczego akurat na jajniku Ci się ulokował ten wchloniety bliźniak
To teraz nawet nie ma mowy o jakiejś pozamacicznej tylko bardziej bliżniaczej ciąży -
Mała_Mii wrote:Butterfly będzie dobrze ! Przy ciąży pozamacicznej zazwyczaj jest bardzo bardzo niziutka beta , moja koleżanka która miała co mówiła mi ze jej testy ciążowe cały czas wychodziły bardzo blade ... i czuła mocny ból brzucha ale bardziej na plecy , no i jak się załatwiała to czuła jakby miało „cos „ z niej wylecieć zaraz ... no mówiła ze całkiem inaczej się czuła jak w ciąży normalnej , odrazu jej dało do myśle ja ze coś jest nie tak . Spokojnie u Ciebke napewno wszytko jest dobrze
Wiecie co ... pamiętacie jak wam pisałam , ze koleżanka co w maju rodziła znów jest w ciąży ? I druga tez (szwagierki)?;;p
Kurczę ... ta druga poszła na usg i serduszko przestało bić ... ;( już jest po wszytkim ... kurczę mniej zaskoczona byłabym gdyby u tej pierwszej coś było nie tak ... bo jednał organizm osłabiony i w ogóle .. a tu .. ta druga to ma już 2 córeczki , zawsze jak sobie powoedziala ze w tym miesiącu zajdzie bo chce urodzić .. w takim i takim miesiącu to zachodziłai teraz tez tak było .. tylko z takim nieszczęśliwym zakończeniem ;(
Mój Nathan wczoraj dał mi popalić ;( brzuchem ewidentnie go bolą , strasznie się napinał , płakał aż bordowy był ;( nawet pampersa ciężko było zmienić mu bo trzeba było brzuszka dotknąć ;( no o problem mamy z kupkami ;( tz są „zdrowe „ jak to położne powiedział bo kolor opmsyencka wszytko super , tylko jest dzień ze zrobi 2 .. a jest czas ze zrobi jedna na dwa , trzy dni .. polo co nie miał większej przerwy jak 3 dni nie robienia .. i noe wiem jak mu pomoc ... może głupiej pytanie ale pytam bo nie wiem i nie znam się po czym poznam kołki ? Czy to mogą być one ?
Zobaczymy jaka jutro Beta mi wyjdzie i będzie wszystko wiadomo4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
terka wrote:Kochana jesteś w dobrych rękach
Jakkolwiek to brzmi po tym co usłyszałas (tam???) to jesteś naprawdę w dobrych rekach4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.