Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam ostatnią betę 1700 i mnie straszył pozamaciczną też przy krwawieniu. Ale ja mocno krwawiłam w ten 1 dzień. 2 dni później przy becie 500 było widać pęcherzyk 4 mm ale już w szyjce macicy więc dlatego to wcześniej nie zauważyli. Bo albo był za mały albo zszedł niżej niż szukali
Ale wierzę że u Ciebie będzie dobrze bo ta beta jest jeszcze za niska żeby było coś widać. Jutro pewnie znowu zbadają i będziesz miała usg. W pozamacicznej beta tak ładnie nie przyrastaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 15:48
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Butterfly tak jak napisała Lelek już nic nie możesz zrobić- teraz wszystko w rękach lekarzy i Boga :* no i oczywiście Twojej fasolki
ja wierzę że będzie dobrze
-
Butterfly92 wrote:Oj kurde, u mnie póki co nic nie widać przy takim Beta HCG... ALE JESTEM DOBREJ MYŚLI
I prawidłowo, zabraniam myśleć inaczej
Pisałam Wam wczoraj o bólu jajnika który promieniował aż na nogę, dzisiaj juz na szczęście nie boli ale naczytałam się niepotrzebnie o torbielach i troche mam stracha. Google powinni zamknąćStarania o drugie dziecko -
Andii wrote:I prawidłowo, zabraniam myśleć inaczej
Pisałam Wam wczoraj o bólu jajnika który promieniował aż na nogę, dzisiaj juz na szczęście nie boli ale naczytałam się niepotrzebnie o torbielach i troche mam stracha. Google powinni zamknąćnajważniejsze że już przeszło
może po prostu sobie coś tam naciągnelaś i stąd ten ból? ciężko stwierdzić
-
A ja się dziś witam dziewczyny niestety że szpitala.
Za bardzo martwiły mnie objawy ktore miała Jagoda więc pojechałyśmy do pediatry i wyszło że w ciągu tygodnia prawie nic na wadze nie przybrala. Dla mojej wygody lekarką dała nam skierowanie do szpitala, bo tutaj zrobią wszystkie badania a nie będę jeździć i tulac się po lekarzach i czekać niewiadomo ile na wyniki... A tak to mamy mieć tutaj kompleks badań. Więc nie łudzę się że wyjdziemy wcześniej niż po weekendzie.
Przepraszam, później was nadrobię, bo dopiero wtedy będę mieć rzeczy i ładowarkę a tak to do 18 musi mi telefon wytrzymać -
Butterfly, współczuję komentarza mamy. Mogę się domyślić, że tak zareagowała, bo nie macie ślubu, własnego lokum itd. Wiesz, niektórzy rodzice chcieliby wszystko po kolei dla dziecka. Moja mama usłyszała od mojej babci przy drugim dziecku że po co tyle dzieci na świat wydawać. I wiem że do dziś jest jej przykro.
Beta się nie martw, może to będą bliźniaki i pokażą się na usg już niedługo?głowa do góry.
Patulka, współczuję pobytu w szpitalu ☹️ oby wszystko było dobrze! -
Magdaa21 wrote:Butterfly, współczuję komentarza mamy. Mogę się domyślić, że tak zareagowała, bo nie macie ślubu, własnego lokum itd. Wiesz, niektórzy rodzice chcieliby wszystko po kolei dla dziecka. Moja mama usłyszała od mojej babci przy drugim dziecku że po co tyle dzieci na świat wydawać. I wiem że do dziś jest jej przykro.
Beta się nie martw, może to będą bliźniaki i pokażą się na usg już niedługo?głowa do góry.
Patulka, współczuję pobytu w szpitalu ☹️ oby wszystko było dobrze!Magdaa21 lubi tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Oto mój przyrost beta HCG według kalkulatora
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/216f2c17cad3.jpgterka, panipuchatkowa, MissKathy92 lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly-no oni nie mieli jak zobaczyć nic bo to fizycznie niemożliwe. Jak można tak straszyć... W którym szpitalu leżysz?
Przy pozamacicznej przecież przyrost jest kiepski właśnie. A tu piękna silna fasolka (a może 2 fasolki?) a oni takie głupoty gadają...
Tekstem mamy nie przejmuj się proszę. Ja wiem ze sprawiło Ci to przykrość. Ale może po prostu Twoja mama inaczej patrzy i w jej mniemaniu teraz nie czas na dziecko (nigdy nie jest odpowiedni czas). Teraz Ty i maluszek okruszek jesteście najważniejsi i koniec kropka.
Polezysz, poczekać i zobaczą kropelke już niedługood granicy 1000-1500 dzieli was niewiele, uwierz w swoje dzieciątko
Ja również oferuje modlitwę ze swojej strony, nawet mężowi powiedziałam żeby się za sąsiadke swoją pomodlil (bez szczegółów po prostu przyjął że jest potrzeba)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Buterflu widzisz według kalkulatora przyrost jest dobry. Więc może to jednak będą bliźniaki
Patulka to zdrówka dla Jagódki
Dziewczyny ja już nie krwawię i jednak dzisiaj mam wizytę u gina o 19.
Pozdrawiam dziewczyny
Trwmajcie się ciepło<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Patulka czujności nigdy za wiele przy maluszku. Dobrze ze pojechałas z małą. Szpital nic przyjemnego ale będziecie tam bezpieczne.
Trzymajcie sie tam, my tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki żeby było wszystko pięknie z małą księżniczkahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Butterfly myślę że na wykresie idealnie widać piękny przyrost i lekarze mogą sobie straszyć! Nie martw się, fasolka rośnie i ma się dobrze. Przyrost jest w normie. Początkowo tak przyrasta gwałtownie ale w normach się mieści. Powinno być coś widać za jakieś 2-3 dni.
Patulka zdrowia dla Jagody ;* na pewno będzie dobrze ale lepiej dmuchać na zimne. Zrobią jej badania i będzie wszystko ok
A mnie zaczął lekko boleć brzuch jak na okres. Mam nadzieję że się coś szybko rozwinie
Byłam po bilet miesięczny na jak, wracam do domu, szybko jem i do dietetyka na 18.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mari92 wrote:Buterflu widzisz według kalkulatora przyrost jest dobry. Więc może to jednak będą bliźniaki
Patulka to zdrówka dla Jagódki
Dziewczyny ja już nie krwawię i jednak dzisiaj mam wizytę u gina o 19.
Pozdrawiam dziewczyny
Trwmajcie się ciepło
Superwidzę że tak jak ja równo 6tygodni i wizyta
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Butterfly-no oni nie mieli jak zobaczyć nic bo to fizycznie niemożliwe. Jak można tak straszyć... W którym szpitalu leżysz?
Przy pozamacicznej przecież przyrost jest kiepski właśnie. A tu piękna silna fasolka (a może 2 fasolki?) a oni takie głupoty gadają...
Tekstem mamy nie przejmuj się proszę. Ja wiem ze sprawiło Ci to przykrość. Ale może po prostu Twoja mama inaczej patrzy i w jej mniemaniu teraz nie czas na dziecko (nigdy nie jest odpowiedni czas). Teraz Ty i maluszek okruszek jesteście najważniejsi i koniec kropka.
Polezysz, poczekać i zobaczą kropelke już niedługood granicy 1000-1500 dzieli was niewiele, uwierz w swoje dzieciątko
Ja również oferuje modlitwę ze swojej strony, nawet mężowi powiedziałam żeby się za sąsiadke swoją pomodlil (bez szczegółów po prostu przyjął że jest potrzeba)
Właśnie moja mama była w ciąży bliźniaczej i mojej mamy mama też była w ciąży bliźniaczej
Z tym że ja wchlonelam bliźniaka który ulokowal mi się po lewej stronie jajnika i w zeszłym roku usuwali mi ten guz wraz z jajnikiem4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.