Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Nie ma tragedii, dam rade jak mnie ktoś z dworca odbierze albo coś;p bo ja mam słabą orientację w terenie jak go nie zwiedziłam kilka razy
Jak pociągiem to możemy zgadać się razem bo wszystko z Opola to przez Gliwice musi jechaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lelek wrote:Ja to podlasianka, a nigdy w Suwalkach nie bylam
no chyba że coś pomylilam
-
Wy tu o spotkaniach mówicie a ja nigdy nawet w stolicy nie byłam, jestem z okolic Krakowa i najdalej w Polsce to byłam w Poznaniu, często w Łodzi bywam no i że blisko mam do Zakopanego to tam najczęściej bywam. Jakoś mało moblina jestemStarania o drugie dziecko
-
Ja też W Warszawie nie bylam;) no jedynie wtedy jak mieliśmy miedzylądowanie do Katowic w Warszawie;) we środku też się 50 razy zgubię bo nic tam nie znam ;p Jestem mało obeznana w polskich miastach. Kraków jedynie czy Zakopane zwiedziłam a tak to Opolszczyzna;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wy tu kobietki o podróżach a ja niedawno wróciłem z przejażdżki, jakieś 250 km za mną. Jechałam do brata bo mu się auto zepsuło, na szczęście udało się zrobić tak aby mógł własnym autem wrócić.
Dobranoc22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Magdaa21 wrote:Terka, z Wrocławia przez Opole jedzie pendolino do Warszawy ale przez Częstochowe, omija Gliwice
wiem bo jechałam kilka razy
Jak on to robi?w sensie nie zatrzymuje się czy całkiem inna trasę ma?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
U mnie nie działa link coś.
Hej dziewczynywitam się z łóżka jeszcze
Magda to dziwne że na takim etapie masz mdłości. Może dzidzia żołądek uciska.
Co do spotkania to rzeczywiście będziecie miały po nowym roku maluchy przy sobiemoże na wakacje się uda na chwilę wam wyrwać gdzieś same
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyJulka , co to za Male cudo ?
super!
Miss, tak - niedaleko Siemiatycz, a raczej blizej Zambrowa
Magda- to takie mdlosci towarzysza cala ciaze? Ojeju:((( Mi pomaga jak jem co 2h i nie doprowadzam do pistego zoladka- jak juz doprowadze to caly dzien stracony, bo mi sie zoladek trzesie i boli. Rumianek troche mi pomaga
Butterfly, kiedy wyniki badan?jaki plan dzialania na dzisiaj? Jakies usg, wizyta lekarska?
Dziewczyny, zapraszam do Warszawy - jeszcze niedawno udzielala sie tutaj inna Warszawianka- to i paznokcie nam zeobi przy okazjihalo jestes jeszcze? A poza tym, Warszawa nie jest taka duza jak sie wydaje :p
-
nick nieaktualny