SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka świetna niunia.:)

Magda skąd te mdłości?

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały słodziak Julka :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Butterfly, kiedy wyniki badan? :) jaki plan dzialania na dzisiaj? Jakies usg, wizyta lekarska?
    Lelek - wizyta lekarska o 9,później USG, może w końcu się dowiem kiedy wyjdę ze szpitala :)

4 CS - ciąża pozamaciczna

Walka z endometriozą.
    21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka ale słodziaczek :)

Walka z endometriozą.

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly trzymam kciuki daj znać po usg:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Butterfly92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Butterfly trzymam kciuki daj znać po usg:)
    Jasne, dam znać, dziękuję :)

Walka z endometriozą.
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butterfly my tu czekamy na informację jak na swoje wyniki :) Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolinkę :*

A tymczasem niedzielne lenistwo, -5 stopni na termometrze a zimową kurtkę zostawiłam w domu :D Więc dzisiaj jak nie muszę to nie wychodzę

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa noo w nocy u mnie -7.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas o 7 było - 7.
    Nie wiem, skąd te mdłości. Cała ciążę było okej, ani razu nie wymiotowalam, tam w 2.miesiacu mi było trochę niedobrze, ale tyle, a dziś to masakra :(
    Niby czytałam, że tak może być w 9.miesiacu. Ciekawe..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Magda tak przed.porodem masz takie.obkawy. w końcu to już tuż tuż. :)

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda tobie dużo już nie zostało więc teraz pewnie organizm już osłabiony, zmęczony ciążą. Dasz radę;* jeszcze chwila i poznasz swoje cudo ;*

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wszystko juz gotowe na przyjęcie Karolinki?:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • kryha Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, ja na tym etapie też miałam taki dzień, że byłam strasznie słaba i mnie mega mdliło. Podejrzewam, że młoda uciskała, bo na drugi dzień już doszłam do siebie :)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

2x1nanlix81xpd1c.png
    km5svcqgp72i11n3.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :-) ja jak zwykle w tyle hihi z waszymi wiadomościami ale już nadrabiam :-D
    MissKathy92 wrote:
    U nas raz pilot pofrunął :) oczywiście rzucającym byłam ja :D u nas też to na naukach mówił ksiądz że możemy się kłócić ile chcemy - ważne żeby iść spać w zgodzie :)

U nas poleciała kiedyś szczotka do włosów jakaś taka jedna droga bo specjalny fryzjer ja projektował - rozpadła się i nie było mi żal, bo to był prezent od teściowej jeszcze z czasów kiedy udawali że się da żyć razem B-) hahahaha

Butterfly92 chciałam ci wlasnie napisać o tym, że jak Bóg daje dziecko to da i na dziecko :-) ale jedna z was była szybsza hihi
    A co do ślubu, to ja np. wzięłam przed wyjazdem ślub cywilny i też się nie podobało to niektórym osobom. U mnie w rodzinie strasznie liczą na wielkie wesela z pompa, a my zaprosiliśmy tylko garstkę osób. W tym roku wzięliśmy ślub kościelny i znowu "zawiodłam" rodzinę hehehe bo wyjechaliśmy do Izraela i tam slubowalismy sobie w Jerozolimie:-) przy okazji zwiedziliśmy cała Ziemię Święta. I znowu brak wielkiej imprezy :-D byli tylko moi rodzice i siostra, bo rodzice mojego męża tak jak wam mówiłam uważali że źle ich zaprosiliśmy.
    Nie przejmuj się w ogóle ludźmi... Szkoda życia.

MissKathy92 ja też jestem typowa gruszką :-D hihi i mam nadwagę, a jak powiem ile ważę to często mnie pytają gdzie są te kg, bo ja w sumie u góry jestem taka drobna :-) na co odpowiadam, że po prostu moja dupka żyje własnym życiem haha sukienki jak kupuję, to muszę górę zwężać.

Ja właśnie śniadanie zjadłam i zaraz muszę się szykować do pracy i tak do 20:30 :-)
    Wszystkim Wam życzę zdrówka i pogodnego dnia dzisiaj :-*

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ojej że Cię tak wzięło :/ ale dasz radę, już niedługo Karolinka będzie z Wami :)
    Ale chyba wcześniej na świat przyjdzie Izunia :) także Kryha już tuż tuż <3

Butterfly czekamy na wyniki :) ciekawe kiedy będziesz mogła wyjść do domu :) informuj nas :)

A my właśnie wróciliśmy z kościoła :) u mnie nie ma nawet mrozu i w nocy też nie było bo samochody nie oszronione :) także dziś w Suwałkach chyba nie najzimniej :)
    Teraz się zbieramy do teściów :)

Udanego dnia kochane :* Butterfly odpoczywaj

Paulins, kryha, Butterfly92 lubią tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins Wow ślub w Jerozolimie :D to musiało być mega przeżycie... sama jakbym miała możliwość to bym taki chciała ale u nas wygrała moja chęć wesela "tak jak mają wszyscy w rodzinie" :) chciałabym kiedyś zobaczyć Ziemię Święta <3
    A co do sukienek to mam tak samo :D nam dopasowana w biodrach to w górze za duża więc zazwyczaj wybieram te rozkloszowane na dole i górę odpowiednią dobieram :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 18 listopada 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Paulins Wow ślub w Jerozolimie :D to musiało być mega przeżycie... sama jakbym miała możliwość to bym taki chciała ale u nas wygrała moja chęć wesela "tak jak mają wszyscy w rodzinie" :) chciałabym kiedyś zobaczyć Ziemię Święta <3
    A co do sukienek to mam tak samo :D nam dopasowana w biodrach to w górze za duża więc zazwyczaj wybieram te rozkloszowane na dole i górę odpowiednią dobieram :)
    Ja czasem kupuję sukienki dla dziewczyn które nie mają bioder hihi wiesz, takie co na linii bioder mają kieszonki i tak poszerzane są :-D kiszenie zaszywają a sukienka pasuje idealnie hahaha najgorsze, że my gruszeczki mamy najgorzej żeby schudnąć ... Ehh. Ja przed ślubem schudłam 7,5 kg a potem sobie odpuściłam i właśnie wczoraj się obudzilam, że 4,5 kg jest znowu w tyłku - dosłownie :-D

Ślub był piękny i taki tylko nasz, dla nas w sumie ważna była przysięga. Myślałam, że będzie mi żal wesela takiego wielkiego i w ogóle ... Ale nie żałuję :-) nie twierdze też że wesela są do bani :-) uwielbiam wesel ale w sumie u nas tak wyszło, że mieliśmy możliwość polecieć do Izraela i skorzystaliśmy:-) czekam aż moja 6 lat młodsza siostra kiedyś będzie brała ślub to pewnie będę przeżywać jak swój hihi
    Ja z moim mężem jestem już 12 lat razem... Mam się trochę z lenistwa też nie chciało organizowac całego wielkiego wesela, bo z odległości 1000 km to strasznie trudne, a nie chciałam obarczać wszystkim też mojej mamy.

śmiejmy się z moim mezem, że na chrzciny zaprosimy wszystkich to sobie odbiją tylko bez tańców :-D

A wycieczkę do Ziemi Świętej polecam z całego serca. Jest pięknie i to w ogóle inny świat. Myślałam, że będę się bała, bo wszędzie żołnierzy pełno z bronią itp. Ale było super :-) miałam straszka tylko troszkę w Palestynie, tam jest jakoś tak dziko ale tak to polecam wszystkim :-)

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki :-)
    Paulins super ślub. Ja jestem za tradycyjnym jednak, ale każdy ma prawo robić.
    A my byliśmy wczoraj na 50lat po ślubie brata mojej babci. On 87 , jego żona 85. Mają 1 córkę, 2 wnuczki i 1 prawnuczkę. Zdrowie im dopisuje i do tego są bardzo wierzący.

Widziałam wczoraj wasze sympatyczne buzie i piękne włosy. Ja mam włosy do pasa. Jak będe mieć chwilę to też wam wstawie.

Magda może to poród się zbliża :-)
    Buterfy jak u Ciebie?
    Mis co dzisiaj masz na obiad?
    Alex zimno lepiej w domku siedzieć :)
    Kryha u Ciebie też już końcóweczka.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Wysłany: 18 listopada 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins zazdroszczę takiego ślubu jejku znam jedną osobę która też ślubowała w Ziemii Świętej i była zachwycona. Na pewno było wzruszająco..:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins ja do ślubu schudłam 10kg a w wyglądzie mała różnica była bo wyszczuplalam bardziej z góry a biodra i tak zostały :D dopadł mnie efekt jojo ale teraz już się nie poddam haha
    Wspaniałe przeżycie taki ślub ;)

Mari piękna rocznica :) ja byłam kilka lat temu u dziadków swoich na 50leciu małżeństwa :) wspaniałe są takie imprezy naprawdę
    A ja na obiadek dziś będę miała kurczaka z warzywami pieczonymi w rękawie :) szkoda tylko że rękawa nie mam ale będę improwizowac :D

Mari92 lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
‹‹ 1844 1845 1846 1847 1848 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ