Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek wrote:Butterfly, kiedy wyniki badan?
jaki plan dzialania na dzisiaj? Jakies usg, wizyta lekarska?
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly my tu czekamy na informację jak na swoje wyniki
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i fasolinkę :*
A tymczasem niedzielne lenistwo, -5 stopni na termometrze a zimową kurtkę zostawiłam w domuWięc dzisiaj jak nie muszę to nie wychodzę
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej kochane
ja jak zwykle w tyle hihi z waszymi wiadomościami ale już nadrabiam
MissKathy92 wrote:U nas raz pilot pofrunąłoczywiście rzucającym byłam ja
u nas też to na naukach mówił ksiądz że możemy się kłócić ile chcemy - ważne żeby iść spać w zgodzie
U nas poleciała kiedyś szczotka do włosów jakaś taka jedna droga bo specjalny fryzjer ja projektował - rozpadła się i nie było mi żal, bo to był prezent od teściowej jeszcze z czasów kiedy udawali że się da żyć razemhahahaha
Butterfly92 chciałam ci wlasnie napisać o tym, że jak Bóg daje dziecko to da i na dzieckoale jedna z was była szybsza hihi
A co do ślubu, to ja np. wzięłam przed wyjazdem ślub cywilny i też się nie podobało to niektórym osobom. U mnie w rodzinie strasznie liczą na wielkie wesela z pompa, a my zaprosiliśmy tylko garstkę osób. W tym roku wzięliśmy ślub kościelny i znowu "zawiodłam" rodzinę hehehe bo wyjechaliśmy do Izraela i tam slubowalismy sobie w Jerozolimie:-) przy okazji zwiedziliśmy cała Ziemię Święta. I znowu brak wielkiej imprezybyli tylko moi rodzice i siostra, bo rodzice mojego męża tak jak wam mówiłam uważali że źle ich zaprosiliśmy.
Nie przejmuj się w ogóle ludźmi... Szkoda życia.
MissKathy92 ja też jestem typowa gruszkąhihi i mam nadwagę, a jak powiem ile ważę to często mnie pytają gdzie są te kg, bo ja w sumie u góry jestem taka drobna
na co odpowiadam, że po prostu moja dupka żyje własnym życiem haha sukienki jak kupuję, to muszę górę zwężać.
Ja właśnie śniadanie zjadłam i zaraz muszę się szykować do pracy i tak do 20:30
Wszystkim Wam życzę zdrówka i pogodnego dnia dzisiaj :-* -
Magda ojej że Cię tak wzięło
ale dasz radę, już niedługo Karolinka będzie z Wami
Ale chyba wcześniej na świat przyjdzie Izuniatakże Kryha już tuż tuż
Butterfly czekamy na wynikiciekawe kiedy będziesz mogła wyjść do domu
informuj nas
A my właśnie wróciliśmy z kościołau mnie nie ma nawet mrozu i w nocy też nie było bo samochody nie oszronione
także dziś w Suwałkach chyba nie najzimniej
Teraz się zbieramy do teściów
Udanego dnia kochane :* Butterfly odpoczywajPaulins, kryha, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
Paulins Wow ślub w Jerozolimie
to musiało być mega przeżycie... sama jakbym miała możliwość to bym taki chciała ale u nas wygrała moja chęć wesela "tak jak mają wszyscy w rodzinie"
chciałabym kiedyś zobaczyć Ziemię Święta
A co do sukienek to mam tak samonam dopasowana w biodrach to w górze za duża więc zazwyczaj wybieram te rozkloszowane na dole i górę odpowiednią dobieram
-
MissKathy92 wrote:Paulins Wow ślub w Jerozolimie
to musiało być mega przeżycie... sama jakbym miała możliwość to bym taki chciała ale u nas wygrała moja chęć wesela "tak jak mają wszyscy w rodzinie"
chciałabym kiedyś zobaczyć Ziemię Święta
A co do sukienek to mam tak samonam dopasowana w biodrach to w górze za duża więc zazwyczaj wybieram te rozkloszowane na dole i górę odpowiednią dobieram
kiszenie zaszywają a sukienka pasuje idealnie hahaha najgorsze, że my gruszeczki mamy najgorzej żeby schudnąć ... Ehh. Ja przed ślubem schudłam 7,5 kg a potem sobie odpuściłam i właśnie wczoraj się obudzilam, że 4,5 kg jest znowu w tyłku - dosłownie
Ślub był piękny i taki tylko nasz, dla nas w sumie ważna była przysięga. Myślałam, że będzie mi żal wesela takiego wielkiego i w ogóle ... Ale nie żałujęnie twierdze też że wesela są do bani
uwielbiam wesel ale w sumie u nas tak wyszło, że mieliśmy możliwość polecieć do Izraela i skorzystaliśmy:-) czekam aż moja 6 lat młodsza siostra kiedyś będzie brała ślub to pewnie będę przeżywać jak swój hihi
Ja z moim mężem jestem już 12 lat razem... Mam się trochę z lenistwa też nie chciało organizowac całego wielkiego wesela, bo z odległości 1000 km to strasznie trudne, a nie chciałam obarczać wszystkim też mojej mamy.
śmiejmy się z moim mezem, że na chrzciny zaprosimy wszystkich to sobie odbiją tylko bez tańców
A wycieczkę do Ziemi Świętej polecam z całego serca. Jest pięknie i to w ogóle inny świat. Myślałam, że będę się bała, bo wszędzie żołnierzy pełno z bronią itp. Ale było supermiałam straszka tylko troszkę w Palestynie, tam jest jakoś tak dziko ale tak to polecam wszystkim
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Hej kobitki
Paulins super ślub. Ja jestem za tradycyjnym jednak, ale każdy ma prawo robić.
A my byliśmy wczoraj na 50lat po ślubie brata mojej babci. On 87 , jego żona 85. Mają 1 córkę, 2 wnuczki i 1 prawnuczkę. Zdrowie im dopisuje i do tego są bardzo wierzący.
Widziałam wczoraj wasze sympatyczne buzie i piękne włosy. Ja mam włosy do pasa. Jak będe mieć chwilę to też wam wstawie.
Magda może to poród się zbliża
Buterfy jak u Ciebie?
Mis co dzisiaj masz na obiad?
Alex zimno lepiej w domku siedzieć
Kryha u Ciebie też już końcóweczka.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Paulins ja do ślubu schudłam 10kg a w wyglądzie mała różnica była bo wyszczuplalam bardziej z góry a biodra i tak zostały
dopadł mnie efekt jojo ale teraz już się nie poddam haha
Wspaniałe przeżycie taki ślub
Mari piękna rocznicaja byłam kilka lat temu u dziadków swoich na 50leciu małżeństwa
wspaniałe są takie imprezy naprawdę
A ja na obiadek dziś będę miała kurczaka z warzywami pieczonymi w rękawieszkoda tylko że rękawa nie mam ale będę improwizowac
Mari92 lubi tę wiadomość