Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Panipuchatkowa, tak, wszystko gotowe
mama jeszcze dziś przyjechała i umylam okna, lodówka posprzatana, puzzle skończone - mogę rodzic
Kryha, o widzisz to dobrze, że mówisz.
Przespalam się od 8 chwilę, zjadłam normalne śniadanie i jest okej.
Nie wiem. Do kościoła nie poszłam. W środę będę bo mamy mszę o szczęśliwe rozwiązanie. -
Magdaa21 dobrze, że już się lepiej czujesz
MissKathy92 ja się tak mecze z tymi dietami od lat... Ale sama jestem sobie winna ...Nigdy nie byłam typem sportowca. Mi bardzo mąż pomaga przy diecie
zawsze się śmieje, że jak on mi gotuje to chudnę. W zimie ma przerwę w oracy, bo jest spawaczem i w sumie siedzi w domku i gotuję hihi
-
Dziewczyny, dzisiejsza Beta 2300 a na USG ginekolog nie jest jednoznacznie stwierdzić czy to "ziarnko" w jamie macicy czy to jest rzeczywiście pecherzyk ciążowy... Nadal zostaje na obserwacji dopóki się nie wyjaśni4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Butterfly92 wrote:Dziewczyny, dzisiejsza Beta 2300 a na USG ginekolog nie jest jednoznacznie stwierdzić czy to "ziarnko" w jamie macicy czy to jest rzeczywiście pecherzyk ciążowy... Nadal zostaje na obserwacji dopóki się nie wyjaśni
chyba znowu ktoś Cie próbuje postraszyc... ale dobrze że narazie zostajesz w szpitalu
Butterfly92 lubi tę wiadomość
-
Paulins ja też jestem na wiecznej diecie
z lepszym lub gorszym wynikiem
kiedyś byłam bardzo anty do dietetyków ale teraz się przekonałampewnie gdyby nie moje choroby a tylko chęć schudniecia kierowała mną to bym znowu się odchudzala na własną rękę
A dopiero u dietetyka zobaczyłam że moja dieta na odchudzanie wcale nie była taka dobra
więc się cieszę że się zdecydowałam na pomóc
nawet bardzo się cieszę
Fajnie że mąż Ci gotuje, mój też mi gotował przed dietą a teraz już sama sobie gotuje i czasem dla niego jak coś lepszego mam w rozpisce -
MissKathy92 wrote:Paulins ja też jestem na wiecznej diecie
z lepszym lub gorszym wynikiem
kiedyś byłam bardzo anty do dietetyków ale teraz się przekonałampewnie gdyby nie moje choroby a tylko chęć schudniecia kierowała mną to bym znowu się odchudzala na własną rękę
A dopiero u dietetyka zobaczyłam że moja dieta na odchudzanie wcale nie była taka dobra
więc się cieszę że się zdecydowałam na pomóc
nawet bardzo się cieszę
Fajnie że mąż Ci gotuje, mój też mi gotował przed dietą a teraz już sama sobie gotuje i czasem dla niego jak coś lepszego mam w rozpisce
Ja jak tylko mam wolne to staram się coś pysznego gotować ale większość czasu jestem w pracy albo w szkole. Mąż mój w zimie jest panią domu hihiMissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Magda nie Kuś bo wbije na obiad!
Jeju kwasnica na takie zimno idealna
Panipuchatkowa dziękuję!
Butterfly - niech oni się "odczepia" od maluszka i pozwolą mu rosnąć no... To na pewno okruszek
Butterfly92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 wrote:Dziewczyny, dzisiejsza Beta 2300 a na USG ginekolog nie jest jednoznacznie stwierdzić czy to "ziarnko" w jamie macicy czy to jest rzeczywiście pecherzyk ciążowy... Nadal zostaje na obserwacji dopóki się nie wyjaśni
Ja już w pracy hehe ale spokój jest to mogę trochę na bierząco z wami pisać. Zobaczymy jak długo mi się uda hihiButterfly92 lubi tę wiadomość