Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Góralska kwasnica najlepsza
ja się najadlam, w ogóle nie ma śladu po tych mdłościach porannych, słaba tylko jestem.
Terka, o. Szustak - super! Świetny człowiek
Patulka, super że z Jagodka już lepiej. Współczuję zatrucia..
Butterfly, kropek na pewno urośnie i będzie okejco szef na to że Cię nie będzie jutro?
Wypocznijmoże faktycznie mała Ci naciska na coś i dlatego taki dzień
I tak-Szustak super facetzapomniałam tylko jak wielki to facet
jak błogosławil małemu to jego ręka cała głowkę mu zajmowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2018, 17:00
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyButterfly, to ja nie mialam mocnego bolu - raczej klucia raz na jakis czas jajnikow - szczegolnie czulam pachwiny, ale nigdy nie bylo tak, ze np musialam brac nospe lub inne przeciwbolowe bo mnie tak bolalo. To byl taki bol, ze jak myslalam o nim to byl, ale jak przestawalam myslec to nie bolalo. Zglos to koniecznie !
-
nick nieaktualny
-
Butterfly92 wrote:Oczywiście, to już jego problem
Czy któraś z was we wczesnej ciąży miała bóle jajników? Klucie, ciągnięcie itp?? -
terka wrote:Wypocznij
może faktycznie mała Ci naciska na coś i dlatego taki dzień
I tak-Szustak super facetzapomniałam tylko jak wielki to facet
jak błogosławil małemu to jego ręka cała głowkę mu zajmowała
-
Lelek wrote:Puszek, a jak u Ciebie? Jak Twoje dolegliwosci ?
jak sie czujecie?
nadal sikam jak oszalała, jeszcze nie widać brzuszka, może troszkę, nie przybieram wagowo, muszę to mocno kontrolować
stres jest czy wszystko Oki, jednak jestem dobrej myśli, w środę prenatalne
a jak Ty się czujesz?
-
nick nieaktualnyPuszek, ja miewam lepsze i gorsze dni niestety... Nocami boli mnie kregoslup, pozniej jak wstaje bola mnie piersi od lezenia - szczegolnie tutaj na tych wszystkich sciegnach przy pachach. Myslalam, ze juz mijaja gorsze dni, ale wczoraj powrocily wymioty, dzisiaj dwa razy wymiotowalam. To chyba z tego wszystkiego najgorsze, ze niewiadomo co tu zrobic
trzeba przecierpiec - jesli dzieki temu i moim wszystkim zlym dolegliwosciom, dzidzia bedzie zdrowo sie rozwijala- to ja moge cierpiec. Moge rzygac na potege- tylko zeby wszystko bylo dobrze , modle sie codziennie. Ja za tydzien we wtorek mam wizyte, akurat bedzie to 10tydz wg ost miesiaczki i mamy rozmawiac o prenatalnych. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok - strasznie sie tego boje
Bede trzymala w srode kciuki i bede myslami z Wami
U mnie brzuch zaczyna sie wybijac spod tych zeber
Butterfly- a powiedzialy cos wiecej na temat tego bolu? Martwie sie, bo piszesz, ze jest nie do wytrzymania a wczesniej bolalo Cie podbrzusze ... -
Lelek wrote:Butterfly- a powiedzialy cos wiecej na temat tego bolu? Martwie sie, bo piszesz, ze jest nie do wytrzymania a wczesniej bolalo Cie podbrzusze ...4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Lelek wrote:Puszek, ja miewam lepsze i gorsze dni niestety... Nocami boli mnie kregoslup, pozniej jak wstaje bola mnie piersi od lezenia - szczegolnie tutaj na tych wszystkich sciegnach przy pachach. Myslalam, ze juz mijaja gorsze dni, ale wczoraj powrocily wymioty, dzisiaj dwa razy wymiotowalam. To chyba z tego wszystkiego najgorsze, ze niewiadomo co tu zrobic
trzeba przecierpiec - jesli dzieki temu i moim wszystkim zlym dolegliwosciom, dzidzia bedzie zdrowo sie rozwijala- to ja moge cierpiec. Moge rzygac na potege- tylko zeby wszystko bylo dobrze , modle sie codziennie. Ja za tydzien we wtorek mam wizyte, akurat bedzie to 10tydz wg ost miesiaczki i mamy rozmawiac o prenatalnych. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok - strasznie sie tego boje
Bede trzymala w srode kciuki i bede myslami z Wami
U mnie brzuch zaczyna sie wybijac spod tych zeber
Butterfly- a powiedzialy cos wiecej na temat tego bolu? Martwie sie, bo piszesz, ze jest nie do wytrzymania a wczesniej bolalo Cie podbrzusze ...
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Tez zastanawialam sie nad ta poduszka, ale mam wrazenie, ze to za wczesnie jeszcze... nie chce zapeszac
tak, wiem- jestem glupia i dziwna:p
Nie ma czegoś takiego jak zapeszeniea pomoc sobie możesz. Masz zamiar męczyć się przez przesądy?
21.01 69cm -
Paulins wrote:Zazdroszczę, ze miałaś okazje słuchać go na żywo. Ja często na youtube słucham go
Każda forma słuchania jest dobra
Ale faktycznie naprawdę miło było go znów zobaczyć (kiedys w Katowicach miałam też okazję u tamtejszych dominikanów) i zobaczyć jego zaangażowania w Mszę
21.01 69cm