Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
kryha wrote:Patulka, dobrze, że już lepiej. Na jakiej podstawie oni stwierdzili, że z piersi mała je tylko 30ml? Jeśli dlatego, że tyle odciagasz laktatorem, to musisz wiedzieć, że nigdy nie odciagniesz tyle ile faktycznie zje dziecko.
Przykre, ale te zalecenia szybko zabiją twoja laktację i jeśli zależy Ci na KP, to powinnaś to przemyśleć. Szczególnie jeśli sama widzisz, że jak się mała przeje mm to wymiotuje. -
Cześć dziewczyny, wczoraj już nic nie pisałam bo o 20:30 spałam
Niedawno miałam pobierana krew na Bhcg, PT I APTT, czytałam o PT i APTT że to badania odnośnie krzepnięcia krwi...
Jak będę po badaniu USG, to wam napisze :*4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Hej,
Ja nie dość że spałam wczoraj po południu chyba z 1,5h to przespalam prawie całą noc ciurkiem (z wyjątkiem WC oczywiście). W szoku jestem
Dzis ostatnie indywidualne spotkanie w szkole rodzenia. Muszę sobie przygotować ewentualne pytania
Miłego -
Hej dziewczyny
W Opolu śniegu napadało w nocy. Aż się zdziwiłam właśnie jak podniosła roleta żeby temperaturę sprawdzić.
Butterfly trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki. Może Cię dzisiaj już wypuszczą
Magda a Ty śpij ile wlezie, musisz zbierać siły;)Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zjadłam śniadanie i chyba rzeczywiście jeszcze się przespie
W ogóle natrafiłam na info ze olej z wiesiolka ma wpływ na płodność (www.rodzina.siostraania.pl/olej-z-wiesiolka-i-jego-dobroczynne-wlasciwosci/) - może komuś się przyda.
Edit: "Jak stosować olej z wiesiołka?
Olej z wiesiołka może wywoływać mikroskurcze macicy, dlatego przyjmuje się, że trzeba go przyjmować etapami. Zaczynamy w pierwszym dniu cyklu (czyli w momencie wystąpienia miesiączki) i zażywamy aż do owulacji.
W momencie wkroczenia w drugą fazę cyklu, czyli po owulacji, odstawiamy olej z wiesiołka i zaczynamy go przyjmować ponownie dopiero w czasie wystąpienia miesiączki." - zrodlo: https://m.mjakmama24.pl/ciaza/jak-zajsc-w-ciaze/olej-z-wiesiolka-a-ciaza,534_6728.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2018, 06:53
-
Magda ja stosowalam olej z wiesiolka, on ma pomagać na zwiększenie ilości śluzu płodnego ale mi słabo jakoś pomagał a brałam prawie pół roku
jednak niektóre dziewczyny czują różnicę
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Miss, u nas położna mówiła żeby od 37tyg ciąży brać wiesiolka bo uelastycznia pochwe. I tak podczytuje o tym właśnie..
-
Ja tam już wolę sobie więcej nie dokładać
A śluzu mam wystarczająco;)
Kurczę dziewczyny posiałam gdzieś zimową kurtkę ;( nie mogłam jej nigdzie rano znaleźć a byłam pewna że ją przywiozłam od rodziców. Bo wisiała w szafie. I zniknęła, musiałam iść rano w puchówce;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyW Warszawie wczoraj rano padal sniezek, a dzisiaj chlapa i pada deszcz ... A do tego zimno, nie lubieee !
Mnie dzisiaj ciezki dzien w pracy czeka- musze jakos ten dzien przetrwac.
Obudzilam sie rano z takim tepym, klujacym bolem z tylu glowy- nie wiem o co chodzi, czy to nie od kregoslupa.
Butterfly- dawaj znaki co o jak ! Obys juz mogla dzisiaj wypoczywac w domku
Alex- to co z Twoja pamiecia ?:p bedziesz musiala isc na shopping! -
Magdaa21 wrote:Miss, u nas położna mówiła żeby od 37tyg ciąży brać wiesiolka bo uelastycznia pochwe. I tak podczytuje o tym właśnie..
na uelastycznienie pochwy super działa olej z migdałów z Wit w i masaż tych okolic
Magdaa21 lubi tę wiadomość