Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Julka28 wrote:Terka masz racje dziecko jest najlepszym laktatorem. Tez chcialam isc systemem BLW ale wizja zadlawienia mnie przerosla. Na rozbudzenie laktacji to fermaltiker lub slod jeczmienny a najlepsze piwo 0%. Ja niestety z racji wczesniactwa nie bylo mi dane przystaeiac odrazu do cyca wiec laktator to moj 2 przyjaciel. Terka korzystaj z nocy przespanych u nas zeby pobudka co 1.5h.
Wiem właśnie ze pobudki będąale przetrwamy, musimy
po prostu będzie mniej w domu zrobione bo będę korzystać z drzemek w ciągu dnia
Tak naprawdę fermaltiker czy piwo to właśnie z racji slodu jęczmiennego zalecane jest
Co do BLW i zadlawienia-dziecko jak "chce" to zadlawi się wszystkimmój np jest mistrzem ksztuszenia się własną ślina
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Kobietki dziś chodziła po mnie biedronka, dostrzegłem ja na udzie, podążała ku górze i później odleciała.
Od jakiegoś czasu widzę biedronki aż weszłam przeczytać symbolikę jej, wiem że symbolizuje szczęście ale sprawdziłam czy coś jeszcze, czy to jakiś znak22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Uwierz mi ze tak, podobno w igliwiu się chowają i jak wnisimy do środka robi się ciepło to wychodzą ale pracuje w branży 3 rok i dopiero w tym to dostrzegłem22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnyKasia, Ty lepiej uwazaj na chinskie biedronki :p
Oto moj Kropek z dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55621764bc57.jpg
Ma 2,6 cm - wiekowo zgodny z TP z OMWszystko dobrze, serduszko bije, Kropus sie nawet poruszal
usg genetyczne 11.12 - trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 13:11
panipuchatkowa, puszek369, alex0806, kryha, Magdaa21, Paulins, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Kasia, Ty lepiej uwazaj na chinskie biedronki :p
Ma 2,6 cm - wiekowo zgodny z TP z OMWszystko dobrze, serduszko bije, Kropus sie nawet poruszal
Cudny maluszek, niech rośnie duży
Lelek lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Kasia, Ty lepiej uwazaj na chinskie biedronki :p
no cześć maluszkuLelek lubi tę wiadomość
-
Lelek wrote:Noo ostatnio w Polsce byla plaga chinskich biedronek - a one nie sa takie mile jak te nasze rodzime
musisz poczytac
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Puszek, mam laktator pojedynczy z Canpol easy start... Niestety dziewczyny, nie mam jak karmić piersią, bo mała dosłownie nie ciągnie z piersi.. traktuje mnie jak smoczek.. i Puszek, oczywiście budzę ja, ale po 4h dopiero... Chociaż wczoraj i dziś już jest lepiej i w miarę sama się budzi.. chyba musi się sama przestawić na nowy tryb 'zycia'...
Wiecie co wam powiem? Nienawidzę piwaczytałam że jest dobre na laktację, ale już chyba wolę pić herbatki ziołowe...
Butterfly, tak Alex idealnie opisała jak się czuje wtedy kobieta. Ze mną bite 3 dni nie było kontaktu. Leżałam w łóżku i tylko spałam i płakałam i tak w kółko. Mój we mnie wpychał jedzenie jak w dziecko... Mi pomógł powrót do pracy, bo wtedy miałam jakieś zajęcie...
Lelek, jaka kropeczkadziś znalazłam zdjęcie USG mojej Jagody też chyba z 9tc... Kiedy to było
rosnijcie zdrowo:)
Jak zazdroszczę wam tych szaleństw zakupowych... Ja to w domu chyba weekend spędzę i pierniki będę pięć z przepisu Miss...
I muszę wam się pożalić.. Jagoda zrobiła się dzieckiem raczkowym... Najszybciej zasypia na rękach.nie trzeba jej huśtać ani kołysać, tylko musi się wtulić we mnie... Normalnie zabije kiedyś mojego k bo on ja tego nauczył... -
nick nieaktualny
-
Lelek cudowny mały misiaczek;* kiedy mnie to czeka, aż mnie serce ściska dziewczyny. Mój drugi byłby identyczny w tym czasie. A pierwsze za nieco ponad miesiac by sie urodzilo. Gdzie się podziewa moje szczęście to ja nie wiem.
A co do biedronki to te chińskie gryzą, trzeba mega uważać.
Weekend uważam oficjalnie za rozpoczętyLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex doczekamy się naszych pociech jeszcze, ja jak zobaczyłam zdjęcie lalek to zrobiło mi się troszkę smutno bo mój ostatnie usg podobnie wyglądało.
Maleństwo już by było na świecie ale widocznie muszę jeszcze poczekać. Liczę że cierpliwość i wola walki zostanie nam nagrodzona22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kasia ja mam nadzieję. Bo się staram być silna ale każda cierpliwość kiedyś się kończy. Chce walczyć. Teraz po poronieniu szybko się podniosłam właśnie przez wolę walki, nawet jeszcze miesiąc nie minął. Ale chciałabym już wrócić do starań. Bo na razie tkwię w niepewności.
My zaraz jedziemy do rodziców. Ale jakoś wielkich planów na weekend nie mamy. Może zgadamy się że znajomymi bo dawno się nie widzieliśmy.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵