Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Patulka mam nadzieję że pierniczki wyjdą
ja chyba jutro też trochę ich trzasne, a co
Dziewczyny na pewno wasze aniołki do Was wrócą- prędzej czy później ale wrócą
U mnie za to dalej trzeba szukać przyczyny niepowodzeń... Ale tym szukaniem się zajmę jak już będę szzuplutka i zdrowa "zywieniowo"powiem wam że jestem bardzo zmotywowana z tą dietą
bo wiem że na pewno łatwiej mi będzie zajść w ciąże jak się pozbede nadwagi
mama mi ostatnio powiedziała że to na pewno nie waga stoi na przeszkodzie bo przecież "grube baby" też w ciąże zachodzą... niby fakt ale może u mnie akurat to jest właśnie ta przeszkoda... może tak może nie ale lepiej się wziąć za siebie i ja to zrobiłam dla dziecka i dla siebie
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Butterfly, małymi kroczkami do przodu. Jak będziesz teraz na l4 to sobie zaplanuj prezenty pod choinkę, święta, skup się na czymś
pomoże.
Dziewczyny, ja byłam na sklepach, jak wyszłam o 10 tak wróciłam przed 15. Starałam się chodzić powoli i mało, ale wróciłam tak zmęczona, że teraz leżę i nie mam na nic siły. I lekko mnie podbrzusze boli. Ale rodzic to bym wolała za tydzień
Kupiłam perfumy dla M, rzeczy na wigilię w Ikei, odebrałam prezent dla chrzesnicy, zakupy spożywcze i tak zleciało.. -
Magda chyba już powoli próbujesz wywołać Karolinke na świat
ale fajnie że już porobilaś troszkę zakupów na święta
Puchatkowa dzięki że napisałaś mi o tej znajomejJa też wierzę w siłę zdrowego jedzenia i diety
na pewno nie zaszkodzi a może pomóc więc będę uparcie się trzymać planu
-
Alex jak to gdzie się podziewa Twój maluszek? Czeka na Ciebie w najpiękniejszym i najlepszym miejscu
A ja wam powiem-nic nie kupiłam. No nic. Żadnej gry. Lazilismy Lazilismy i nic nie wybraliśmyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 kochana mam nadzieje, że znajdziesz siłę i znowu zaczniesz się uśmiechać skarbie. Życzę Ci tego.
Miss gratulacje wyniku u dietetyka
Lelek !! No śliczny widokmalutki bombelek nie zdający sobie sprawy jak po drugiej stronie brzuszka jest wyczekiwany
Dziewczyny ja polecam wam od serca planszowke "wsiąść do pociągu" gra dla dorosłych ale świetna jest !! W mojej rodzinie co święta od jakiegoś czasu już gramy w planszowkistrasznie to lubie, bo śmiechu czasem co nie miara jest przy grach np. activ albo załóż się, które też polecam
Zdjęcia waszych brzuszków CUDNEja mam tak, że zawsze się gapie dosłownie jak widzę ciężarną haha ale tak mam od lat... Jak jeszcze nie zaczęłam studiów. Tak mnie fascynuje ciąża
Magdaa21 wrote:Dziewczyny, planujecie coś kupić na Black Friday?jutro mają mi dojść hihi już się cieszę i jako rodzinny mistrz promocji udało mi się zaoszczędzić ponad 100 €
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Panipuchatkowa, w ciąży takie grzechy są wybaczone
mnie sie marzy kawa z McDonald's... Oj tak
Paulina, no to rzeczywiście zaoszczedzilas...W tym roku nie miałam nawet czasu się porozglądać za jakimiś promocjami...
-
Patulka wrote:Panipuchatkowa, w ciąży takie grzechy są wybaczone
mnie sie marzy kawa z McDonald's... Oj tak
Paulina, no to rzeczywiście zaoszczedzilas...W tym roku nie miałam nawet czasu się porozglądać za jakimiś promocjami...
Panipuchatkowa teeeez bym zjadłakupiliśmy z mężem dzisiaj spod do pizzy i jutro będziemy sami robić
-
Magdaa21 najgorzej jak właśnie ktoś nie zwraca uwagi na sąsiadów ... Ja rozumiem czasem trochę posiedzieć dłużej ale bezmyślnie kosztem sąsiadów imprezować to ...
Ja mieszkam w samym centrum. W mojej kamienicy była kieeeedys piekarnia a teraz jest wieeelki pubo-bar z muzyką na żywo itp. całe miasto się tu schodziczasem chce wejść do swojego podwórka, bramę mam obok głównego wejścia i ludzie stoją tak jak by w tej bramie i mówię sto razy przepraszam, że chce wejść do domu, a Ci patrzą na mnie jak na wariatkę, gdzie ja się ładuję na prywatne podwórko knajpy
ich miny kiedy kluczem otwieram bramę i w wchodzę do środka zawsze mnie śmieszą
Na szczęście w domu u mnie tylko w jednym pokoju na samym końcu mieszkania trochę słychać czasem muzykętak to nic nie słyszę, chyba że ktoś się drze na ulicy jak opętany
-
Magda wiem cos o tym.. Co prawda teraz mieszkamy w nowym budownictwie i każdy stara się być 'cicho' i nie robić imprez ale czasami ktoś się znajdzie.
Paulins jak chcesz to mogę Ci podrzucić super przepis na ciasto na pizzę. U mnie z tego wychodzi 4 blachy. -
Magdaa21 wrote:Butterfly, małymi kroczkami do przodu. Jak będziesz teraz na l4 to sobie zaplanuj prezenty pod choinkę, święta, skup się na czymś
pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 08:32
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Paulins wrote:Butterfly92 kochana mam nadzieje, że znajdziesz siłę i znowu zaczniesz się uśmiechać skarbie. Życzę Ci tego
Lepiej się czuje dziś niż wczoraj, oby tak dalej4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja wczoraj jak zwykle wieczorem padlam o 19 bo tak mi bylo zle, wiec juz nic nie pisalam...
Butterfly, nie zalamujemy sie ! Nie ma nawet takiej opcjiWidac po Tobie, ze silna babka jestes
Paulins- ja to z tymi spodami na pizze nie umiem sie obchodzic :p Zawsze robimy swoje ciasto bo zdecydowanie lepiej mi smakuje z domowej roboty, niz ze sklepu
Widze, ze wczoraj byl dzien mrozonej pizzy- u mnie wczoraj byl dzien kebaba... upssza dlugo sie wczoraj przegloszilam a pozniej przezywalam rewolucje w drodze z pracy w samochodzie ;p
Za to w ogole nie mam pomyslu na dzisiejszy obiad, wezcie cos doradzcieU mnie w lodowce tylko kiszona kapusta jest :p musze Meza na shopping wyslac :p
-
Hej dziewczyny
my przyjechaliśmy wczoraj do rodziców i jakoś nawet na forum nie zamknęłam:)
Magda u mnie też się często imprezy w mieszkaniu pod nami zdarzają. Ostatnio o 2 w nocy zaczęło to mąż ich poszedł upomnieć a raz to nic nie dawało i nazwaliśmy policję w środku nocy. Nie ma co się męczyć. Imprezy imprezami ale powinni chociaż muzykę sciszyc i się nie wydzierać.
Butterfly dasz radę;* dobrze że twój wziął urlop, spędzicie trochę czasu razem.
Ciekawe jak tam nasza Kryha;) I Mała się dawno nie odzywała;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny