Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja mam glukoze na czczo 95, mimo ze cale trzy dni nie jadlam niczego slodkiego i mialam przerwe 14h pomiedzy jedzeniem ostatnim a pobraniem krwi ...
niestety musze zrobic glukoze z obciazeniem, tylko za bardzo nie mam czasu zeby to zeobic w tygodniu - musialabym wziac dzien wolny.
moze w przyszla sobote sprobuje
-
nick nieaktualnyMialam je kiedys robione - co prawda tylko z oznaczeniem po 1h - wynik byl ok, wiec mam nadzieje, ze to taki moj urok ten wynik a nie cikrzyca ciazowa...
Przezylam wtedy to badanie, dalam duzo cytryny do srodka. No ale wtedy nie bylam w ciazy i nie wymiotowalam kilka razy dziennie :p
Panipuchatkowa, mialas racje - dzien sie nie skonczyl- bylam juz trzeci raz :p -
A ja z mężem wypiliśmy szampana i czuje się pijana
ekonomiczna jestem haha
Wieczorem będziemy działać
Dostałam jadłospis na kolejne 10 dnispadlo mi równe 2kg tłuszczu przez 3 tygodnie diety
terka, Lelek, Andii, Butterfly92 lubią tę wiadomość
-
Alex udanenego spotkania
Panipuchatkowa - fryty dobra rzeczmyśmy na obiad kopyty mieli
a na kolacje jeszcze nie wiem
Dzisiaj i ja odwiedziłam shpoza załamaniem z powodu rozmiaru jaki obecnie kupuje i ilości rzeczy które wyglądaja super ale na wieszaku a na mnie już nie (
) to całkiem fajny wypad. Mezulo z synulem zostali sami a mama na zakupy
małemu kupiłam ciepły pajac który spokojnie za kombinezon mógłby robic
myślałam że będzie za duży a tu
bo praktycznie dobry! No standardowo za szeroki ale długością praktycznie pasujący
jak go zobaczyłam to po prostu musiałam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:A ja z mężem wypiliśmy szampana i czuje się pijana
ekonomiczna jestem haha
Wieczorem będziemy działać
Dostałam jadłospis na kolejne 10 dnispadlo mi równe 2kg tłuszczu przez 3 tygodnie diety
Ekonomiczne picie
No widzisz tłuszczyk ucieka od Ciebiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Dziewczyny, nie przeczytałam od wczoraj jeszcze waszych wpisów ale muszę się was coś zapytać ... Robilyscie wcześniejsze testy ciążowe? Ja dzisiaj miałam iść z koleżanka na miasto, wiadomo że coś się wypije. Poszłam po test ten wczesniejszy, bo chciałam mieć pustą głowę i "pozwolenie" na alkohol... nie wiem co mam myśleć... Boję się jak diabli. Jest około 10-11 dni po owulacji i gdzieś 6-7 dni przed okresem. Sikalam oczywiście teraz, nie jak należy z porannego moczu, bo rano nie myślałam o tym żeby test kupić. I pojawiła się blada kreseczka. Posłałam przyjaciółce zdjęcie, mówi że na tym samym teście miała też taka blada kreskę w drugiej ciąży.
Jest tak wczesnie, że się boję pomyśleć, że mogło się udać ... Zamiast się cieszyć to chce mi się plakac. Jestem jakas głupia :'(