Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDamy rade z tym linkiem
Nigdy nie widzialam niemieckich testow- ale no jak dla mnie nie ma w ogole nad czym dyskutowac- kreska nie jest blada a jest bardzo widoczna!!! Jesli chcesz zobaczyc co to blada kreska, to powedruj w posty z 13.10 - tam jest moj test - i to dopiero byla blada kreska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:13
-
nick nieaktualnyPaulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3
Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie
dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda?
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Paulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3
Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie
dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda?
w poniedziałek poproszę moją Hausarzt czyli lekarza domowego i zapytam czy mi zrobi.
-
nick nieaktualny
-
Kochane, ja już pijana jestem z samego tego niedowierzania. Czekam jeszcze do
terminu okresu ... Chyba dopiero wtedy uwierzę.
Jeśli się udało naprawdę to dzięki Wam... Bo zaczęliśmy używać tego żelu który polecacie i w tym miesiącu kiedy miałam nerwy i stres, że beznadzieja i w ogóle ... To zaglądałam do was, czytałam co u Was trochę pisałam i zajmowałam głowę czymś innym.
Chyba nie za bardzo umiem uwierzyć ... Jeśli mi się uda, to pośle którejś z was mój monitor płodności żebyście miały większą szansę tez.