X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryha powodzenia :)

Lelek mam nadzieję że to nie cukrzyca ciążowa :)

Ja dziewczyny mam znowu dola, czułam się lepiej przez ostatnie tygodnie a teraz złapał mnie dół, że nigdy się nie uda. Muszę na nowo się jakoś pozbierać

Starania o drugie dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- pokaz zdjecie ! Ja 12 dpo zrobilam test, zeby sprawdzic czy moge wypic wieczorem ;) no i sie juz nie napilam

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak wrzucić tu zdjęcie? Ja nie umiem :-( pomóżcie mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net ;) pozniej wybierasz rozdzielczosc, dodajesz i wklejasz link z Bbc code :)

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/a37f89499636.jpg.html

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beznadziejna jestem to sam link wyszedł mi.

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za kod bbc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy rade z tym linkiem ;) Nigdy nie widzialam niemieckich testow- ale no jak dla mnie nie ma w ogole nad czym dyskutowac- kreska nie jest blada a jest bardzo widoczna!!! Jesli chcesz zobaczyc co to blada kreska, to powedruj w posty z 13.10 - tam jest moj test - i to dopiero byla blada kreska ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:13

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak wcześnie... Pozytywny test. Ja nie umiem się nawet z tego cieszyć ... Jestem tak głupia. Czekałam na to tyle czasu. A mój mózg położnej mówi "nie ciesz" i tak może być d...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3 :) Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie :) dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda? ;)

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny jak dobrze, że jest ktos taki jak Wy. Można się wygadać. I nie zostać wyśmianym ... Jesteście takie kochane

Lelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- pa na to ;) znalazlam
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c4e39b46cab.jpg

Paulins lubi tę wiadomość

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Paulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3 :) Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie :) dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda? ;)
    Chyba też coś takiego jest. Tylko nie wiem jak to się u mnie tu załatwia. Tu nie ma tak o poprostu laboratorium gdzie się wchodzi i mówi dzień dobry chciałam zrobić bhcg :-( w poniedziałek poproszę moją Hausarzt czyli lekarza domowego i zapytam czy mi zrobi.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins jaka niespodzianka!!! I to wcale nie jest blada kreska.:D

Lelek lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins mi beta wyszła 10dpo prawie 100 więc jak najbardziej może wyjść :) zależy kiedy się dzieciątko zamelduje ;)
    Kochana Ty się ciesz i oszczędź sobie picia po prostu :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie kopiuje tego linku ale jak widzicie kreskę to napewno jest :) ile się starałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie - dzisiaj nie ma picia :p Przykro mi Paulins ;) ale z takiego powodu to chyba sama przyjemnosc nie pic!

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii nie pozwalam smutać!:*

Andii lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja już pijana jestem z samego tego niedowierzania. Czekam jeszcze do
    terminu okresu ... Chyba dopiero wtedy uwierzę.
    Jeśli się udało naprawdę to dzięki Wam... Bo zaczęliśmy używać tego żelu który polecacie i w tym miesiącu kiedy miałam nerwy i stres, że beznadzieja i w ogóle ... To zaglądałam do was, czytałam co u Was trochę pisałam i zajmowałam głowę czymś innym.
    Chyba nie za bardzo umiem uwierzyć ... Jeśli mi się uda, to pośle którejś z was mój monitor płodności żebyście miały większą szansę tez.

• Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Andii nie pozwalam smutać!:*

Przejdzie mi :) ostatnie dni dają mi w doope i pewnie dlatego

‹‹ 1878 1879 1880 1881 1882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ