X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryha powodzenia :)

Lelek mam nadzieję że to nie cukrzyca ciążowa :)

Ja dziewczyny mam znowu dola, czułam się lepiej przez ostatnie tygodnie a teraz złapał mnie dół, że nigdy się nie uda. Muszę na nowo się jakoś pozbierać

Starania o drugie dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- pokaz zdjecie ! Ja 12 dpo zrobilam test, zeby sprawdzic czy moge wypic wieczorem ;) no i sie juz nie napilam

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak wrzucić tu zdjęcie? Ja nie umiem :-( pomóżcie mi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net ;) pozniej wybierasz rozdzielczosc, dodajesz i wklejasz link z Bbc code :)

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/a37f89499636.jpg.html

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beznadziejna jestem to sam link wyszedł mi.

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to za kod bbc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Damy rade z tym linkiem ;) Nigdy nie widzialam niemieckich testow- ale no jak dla mnie nie ma w ogole nad czym dyskutowac- kreska nie jest blada a jest bardzo widoczna!!! Jesli chcesz zobaczyc co to blada kreska, to powedruj w posty z 13.10 - tam jest moj test - i to dopiero byla blada kreska ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:13

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tak wcześnie... Pozytywny test. Ja nie umiem się nawet z tego cieszyć ... Jestem tak głupia. Czekałam na to tyle czasu. A mój mózg położnej mówi "nie ciesz" i tak może być d...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3 :) Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie :) dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda? ;)

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny jak dobrze, że jest ktos taki jak Wy. Można się wygadać. I nie zostać wyśmianym ... Jesteście takie kochane

Lelek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins- pa na to ;) znalazlam
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c4e39b46cab.jpg

Paulins lubi tę wiadomość

• Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Paulins- moj test byl pozytywny 12 dpo- tego samego dnia pobieglam na bete, beta wynosila 44,3 :) Przestan, wiem ze to szok- ze moglo sie udac, a sie nie spodziewalas ;p ale spokojnie :) dla potwierdzenia zrob test z krwi - w Niemczech tez macie prawda? ;)
    Chyba też coś takiego jest. Tylko nie wiem jak to się u mnie tu załatwia. Tu nie ma tak o poprostu laboratorium gdzie się wchodzi i mówi dzień dobry chciałam zrobić bhcg :-( w poniedziałek poproszę moją Hausarzt czyli lekarza domowego i zapytam czy mi zrobi.

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins jaka niespodzianka!!! I to wcale nie jest blada kreska.:D

Lelek lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulins mi beta wyszła 10dpo prawie 100 więc jak najbardziej może wyjść :) zależy kiedy się dzieciątko zamelduje ;)
    Kochana Ty się ciesz i oszczędź sobie picia po prostu :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie kopiuje tego linku ale jak widzicie kreskę to napewno jest :) ile się starałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie - dzisiaj nie ma picia :p Przykro mi Paulins ;) ale z takiego powodu to chyba sama przyjemnosc nie pic!

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii nie pozwalam smutać!:*

Andii lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Paulins Przyjaciółka

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja już pijana jestem z samego tego niedowierzania. Czekam jeszcze do
    terminu okresu ... Chyba dopiero wtedy uwierzę.
    Jeśli się udało naprawdę to dzięki Wam... Bo zaczęliśmy używać tego żelu który polecacie i w tym miesiącu kiedy miałam nerwy i stres, że beznadzieja i w ogóle ... To zaglądałam do was, czytałam co u Was trochę pisałam i zajmowałam głowę czymś innym.
    Chyba nie za bardzo umiem uwierzyć ... Jeśli mi się uda, to pośle którejś z was mój monitor płodności żebyście miały większą szansę tez.

• Andii Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Andii nie pozwalam smutać!:*

Przejdzie mi :) ostatnie dni dają mi w doope i pewnie dlatego

‹‹ 1878 1879 1880 1881 1882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ