Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAndi, a nie uwazasz, ze to wszystko siedzi w Twojej glowie i Cie blokuje ? Przeciez masz juz jedno dziecko - tzn. ze kwestie plodnosci powinny byc na swoim miejscu
przepraszam, ze zapytam- moze kiedys pisalas, ale jesli nie chcesz to nie musisz odpowiadac na to pytanie, bo to prywata totalna i rozumiem jesli nie zechcesz odpowiedziec- ale starasz sie z jednym i tym samym mezczyzna co z pierwsza dzidzia?
-
Andii wrote:Mi nie kopiuje tego linku ale jak widzicie kreskę to napewno jest
ile się starałaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:35
-
Paulins udało mi się dobić do linku (na tel to nie takie łatwe
) i widzę! Widzę wyraźnie kreche
Więc zakaz picia!
Ja myślę że to nie nasza sprawka w waszaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 19:37
Paulins lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Lelek wrote:Andi, a nie uwazasz, ze to wszystko siedzi w Twojej glowie i Cie blokuje ? Przeciez masz juz jedno dziecko - tzn. ze kwestie plodnosci powinny byc na swoim miejscu
przepraszam, ze zapytam- moze kiedys pisalas, ale jesli nie chcesz to nie musisz odpowiadac na to pytanie, bo to prywata totalna i rozumiem jesli nie zechcesz odpowiedziec- ale starasz sie z jednym i tym samym mezczyzna co z pierwsza dzidzia?
Tak, córka jest męża i staramy się o drugie. To że mam dziecko nie daje żadnej gwarancji niestety, że mogę mieć kolejne a jak widać nie mogę. Czy to kwestia glowy-nie wiem? Być możeStarania o drugie dziecko -
terka wrote:Paulins udało mi się dobić do linku (na tel to nie takie łatwe
) i widzę! Widzę wyraźnie kreche
Więc zakaz picia!
Ja myślę że to nie nasza sprawka w wasza
Ojjjj nawet jeśli to nasza sprawka, to wy za to pomoglyscie mojej głowie. Noooo dziewczyny moje najdroższe idę się ładnie ubrać i wychodzę na miasto na soczekmoj mąż szczęśliwy tak, że szok ... ja się wstrzymuje z radością chociaż w środku mam taką ogromną nadzieję ... Rano zrobię test z moczu porannego tak jak powinno być prawidłowo i zobaczę. :-* Całuje was mocno
-
nick nieaktualnyAndii, wszystkie hormony unormowane ? Tarczyca wporzo? Pytam bo znam pare, ktora ma 4 lata roznicy pomiedzy dziecmi, mimo ze starali sie od razu o druga ciaze- a byl problem w tarczycy, ktora poleciala na leb na szyje. Jak udalo sie umormowac to kilka cykli i druga ciaza byla
-
Paulins baw się dobrze przy soczku!
Andii głowa naprawdę wiele daje. Mozna być super plodnym a głowa robi swoje bo presja działa bardzo mocno na organizm...Lelek lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Lelek wrote:Andii, wszystkie hormony unormowane ? Tarczyca wporzo? Pytam bo znam pare, ktora ma 4 lata roznicy pomiedzy dziecmi, mimo ze starali sie od razu o druga ciaze- a byl problem w tarczycy, ktora poleciala na leb na szyje. Jak udalo sie umormowac to kilka cykli i druga ciaza byla
Staram się półtora roku więc śmiesznie byłoby gdybym badań nie robila. Niestety wszystko jest w porzadku, pozostała drożność jajowodów która wykonam po nowym roku, miałam robić w grudniu ale chcę te święta spędzić w spokoju.Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Dobrze jest mieć kogoś kto to rozumie
Nie będę się za mocno rozpisywać co u mnie się dzieje bo samej mi ciężko to ogarnąćW skrócie: siedzę i rycze z niemocy
Trzymaj się Andii i zażegnaj doła jak najszybciej :* ja spróbuje teżAndii lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Kochana dziś chyba zsynchronizowałysmy nasze doły
Nie będę się za mocno rozpisywać co u mnie się dzieje bo samej mi ciężko to ogarnąćW skrócie: siedzę i rycze z niemocy
Trzymaj się Andii i zażegnaj doła jak najszybciej :* ja spróbuje też
Jak poryczymy sobie razem to będzie nam lepiejczasem podobno trzeba się wypłakać a w grupie raźniej
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Kochana dziś chyba zsynchronizowałysmy nasze doły
Trzymaj się Andii i zażegnaj doła jak najszybciej :* ja spróbuje też
Och Misshttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Andii wrote:Jak poryczymy sobie razem to będzie nam lepiej
czasem podobno trzeba się wypłakać a w grupie raźniej
mi dziś nawet mąż nie zabraniał płakać bo czasem to naprawdę tak trzeba
trzeba trochę się oczyścić z emocji, wypłakac a następnego dnia znowu się uśmiechać i stawiać czoła wszystkim przeciwnościom
będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze- i tak w kółko
Andii lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Och Miss
choć na codzień jestem pełna optymizmu to czasem już brakuje sił
To wszystko przez tego szampanapo alko zawsze jestem płaczliwa i czuje niemoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 20:03
-
terka wrote:Paulins baw się dobrze przy soczku!
Andii głowa naprawdę wiele daje. Mozna być super plodnym a głowa robi swoje bo presja działa bardzo mocno na organizm...
Nie przeczę że tak nie jest ale też nie do końca w tę teorię wierzę, no owszem głowa może blokować owulację ale jak już do tej owulacji dochodzi to nie widzę innych czynnikow, może utrudniać zagnieżdżenie no ale bez przesady, przez półtora roku moja własna psychika mi utrudnia zagnieżdżenie zarodka? Jak dla mnie to jest jakiś problem ale niestety jeszcze nie zidentyfikowany ale obstawiam zatkane jajowodyStarania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Dokładnie- razem raźniej
mi dziś nawet mąż nie zabraniał płakać bo czasem to naprawdę tak trzeba
trzeba trochę się oczyścić z emocji, wypłakac a następnego dnia znowu się uśmiechać i stawiać czoła wszystkim przeciwnościom
będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze- i tak w kółko
Cały czas to powtarzambędzie dobrze, będzie dobrze no musi być dobrze
Starania o drugie dziecko