Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki wczoraj wróciłam późno więc nie pisałam. Udało mi się złowić dwie rzeczy, siostra bardziej się oblowila.
Dziś jestem w pracy do 13 a później zakupy typu chemia, spożywka aż mi się nie chce na samą myśl.
Widzę temat imprez sasiedzkich, ja na szczęście nie mam takiego problemu mieszkam w domu jednorodzinnym, jedynie słychać sąsiadów jak się wyjdzie na zewnątrz i jest jakiś grill. Ja to bym chyba oszalała jak bym słyszała sąsiadów ja w domu lubię ciszę nawet jak autem jadę to muzyka gra na minimum mąż wczoraj zrobił głośniej to był zgrzyt że jak to ciszej jak na imprezie muzyka głośno mi nie przeszkadza.22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A do mnie wieczorem przyjeżdżają rodzice więc jutro obiad mam z głowy, mama powiedziała że zrobi
A dziś resztki z wczoraj - ogorkowa mam. Muszę jeszcze posprzątać.
Nie wyspałam się, ale pod koniec ciąży to chyba normalne.
A w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że mój M jak przykłada głowę do brzucha to słyszy serduszko małejwięc mamy żywy detektor tętna
i lekarz powiedział że to możliwe, tym bardziej że jak policzył to jest około 140 uderzeń na minutę
-
Magda jasne że jest możliwe
w sumie fajnie tak jak słyszy
Co do pizzy to my wolimy sami zrobić spodw sumie dawno nie robiliśmy... Czas nadrobić
No właśnie o Małej myślałam ostatnio, ciekawe jak tam. Szkoda że nie można oznaczać ludzi tu to by widzieli że ich wzywamy
No i kryha też zamilkłaoch ciekawe co u nich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2018, 10:14
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Magda ale czad
Kiedyś spróbuję tak z moim
U mnie dzisiaj 30 dc a okresu nie widać. Dzisiaj mocniej zaczęły mnie boleć sutki. Przypuszczam że znowu miałam jakąś późną owulacjęi na okres sobie poczekam. A już chciałam startować z lamettą.
Co do obiadu, też mam z głowyW weekend gotuje mama
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
My ogólnie mega rzadko kupujemy mrożona pizze bo nam nie smakuje. Jedyna opcja jest margerita z Lidla, jest zjadliwa. A tak to mój M robi przepyszna
tylko już nie chciałam go męczyć.
Dzis w nocy byłam chyba z 15 razy siku. Masakra jakaś..
Kasia, ja się wychowałam na wsi, M też i już się nie możemy doczekać budowy swojego domu. Ale niestety jeszcze trochę czasu minie zanim wybudujemy i zamieszkamy -
Madzia życzę szybkiego zrealizowania planów, ja nie wyobrażam sobie mieszkać w mieście w bloku. A do centrum miasta od siebie mam około 10 km więc bliziutko
Właśnie Mała się już jakiś czas nie odzywa Nathan zajmuje cały czas mamusiMagdaa21 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
A ja piję sobie barszczyk z kiszonych buraków
Mama mi zakisiła. Ostatnio mam fazę na sok z buraków, wczoraj chyba ze 3 szklanki w pracy wypiłam
A dzisiaj mama mi zrobiła barszczyk do picia z nich
Superancki
Mąż poszedł do znajomego doktora, bo go coś rozkłada. I wiecie, gardło boli to już obłożnie chory. Zabroniłam mu brać antybiotyk, niech mu coś lekarz naturalnego zapisze.
Co do mieszkania, my tez jesteśmy oboje z małej miejscowości. Tutaj cisza i spokój, czyste powietrze. Chcemy tu wrócić w przyszłym roku. Mieszkanie babci Patryka wykupiliśmy, chcemy je rozbudować dokupując jeszcze strych którego nikt nie używaI tak z 30 metrów zrobi się ok 60-70. Nasz kolega tak samo zrobił w bloku obok. Wyremontowali i jest super mieszkanie
Ale to wiecie, takie dalekosiężne plany. Jednak zamiast dać za mieszkanie 200 tysięcy albo więcej, kupimy je łącznie ze strychem za ok 20, maksymalnie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny ja też ze wsi ale od czasów studiów mieszkam w bloku i nie narzekam
U nas w klatce sami młodzi ludzie z małymi dziećmi (tylko my bezdzietni) więc i imprez nie ma
A po sąsiedzku mamy gabinet medycyny naturalnej - raz w nocy właściciele urządzili sobie karaoke tam i już miałam dzwonić po policję ale przypomniałam sobie że my na moje 25 urodziny też meeega imprezę zrobiliśmy i też nikt nie dzwonił to i ja taką świnią nie będę
tylko że moja impreza była w sobotę a u nich w niedzielę gdzie większość w poniedziałek na rano do pracy
ostatnio też mieli w tej medycynie naturalnej jakiś zjazd i jakieś modły odprawiali aż się trochę przerazilam...
Ja już po zakupach, troszkę w sh kupiłam ciuszków ale nie za dużo, kocyk i obrus świąteczny w pepco i szampana na urodziny męża w Tescoludzi tyle że szok a z rana tak ślisko było że szło się wyglebić i pocharatac sobie kości haha na szczęście przyjaciółka mnie samochodem powozila to nie musiałam łazić
Zaraz zbieramy się do rodziców
Miłego dnia -
nick nieaktualnyJa ogarnelam domek z rana, wstawilam juz 2 prania, robi sie 3cie ;p przez caly tydzien nic nie robie to pozniej w sobote mam troche tego prania
oczywiscie swojego prania niewiele, ale moj Maz jet mistrzem tworzenia mi roboty ;p
Stwierdzilismy, ze robimy udka w sosie bbq z pieczonymi ziemniaczkamiwiec juz sie kurak marynuje, ja w koncu usiadlam na kanape i odsapne do czasu jak zrobi mi sie pranie
Nie chce mi sie odkurzac, puscilam robota a moze pozniej meza zmusze, zeby poodkurzal schody bo niestety tam robot nie wjedzie ;p
Milego dnia dziewczyny! Ja dzisiaj melduje, ze bylam tylko raz nad WC :p -
Hej, dziewczyny. Wpadam na chwilę tylko napisać, że od rana mam w miarę regularne skurcze. Nie są jakieś bardzo bolesne jeszcze, więc liczę i czekam, co się będzie działo
mam nadzieję, że się w końcu akcja rozwinie na dobre, bo zazwyczaj jak się pochwalę to wszystko zaraz mijapanipuchatkowa, Lelek, Magdaa21, alex0806, terka lubią tę wiadomość
-
Muszę wam się pochwalić :*
Od blisko tygodnia czasu nie jem słodyczy
Podczas pobytu w szpitalu schudłam 2kg
Mam do zrzucenia ponad 20 kg, ale wiem że dam radęMagdaa21, terka, Andii lubią tę wiadomość
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
nick nieaktualny
-
Kryha szczęśliwego rozwiązania i trzymam kciuki
Butterfly ja kiedyś schudłam 27kg i powiem z doswiadczenia- da siętylko później ciężej to utrzymać bo taka zdrowa dieta to już powinna być na całe życie a człowiek taki głupi (mówię o własnym przykladzie) że jak już schudnie to myśli że już może wrócić do starego jedzenia i wtedy jest efekt jojo
mi wróciło 13 kg i teraz od nowa z nimi walczę
ale warto
Super że odstawiłaś słodyczeja ostatnio jadłam słodkie 3 tygodnie temu i czuje się o niebo lepiej bez nich
czasem kusi ale trzeba się oprzeć
Życzę Ci dalszych spadków i dużo wytrwałościodchudzanie to walka a my ją wygramy!!!