Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lelek wrote:Biale pieczywo lubie - to fakt, ale czy jem go az tak duzo? Na cos musze zwalic:p Trudno, przemecze sie bez jedzenia bialego pieczywa, slodyczy i innych takich. :p Natomiast boje sie troche, boje sie skutkow co moze sie dziac... No ale lepiej zebym wiersziala na samym poczatku, niz na pozniejszym etapie
-
Lelek wrote:O losie, to tak da sie zyc? :p haha
ja daje radę
tylko nie wiem czy dałabym radę jakbym była w ciąży
ważne jest też żeby nie podjadac i regularnie jeść
-
kobietki mój krasnal
https://zapodaj.net/7714191fa4d09.jpg.html
słabe foto był już na wystawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2018, 19:26
Magdaa21, puszek369, MissKathy92, Lelek, Andii lubią tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
nick nieaktualnypuszek369 wrote:Po to te wszystkie trzy, żeby cukrzycę wykryć na wczesnym etapie, żeby niedopuscic do zagrożenia dziecka, jedyna różnica to to, że porod z cukrzyca wywołuje się w 38tc i jest konieczny stały monitoring płodu, czyli cały porod pod ktg, ale są też bezkablowe i można nawet pod prysznic iść, a dziecko mamy z jakąkolwiek cukrzyca ma usg brzuszka i główki w szpitalu i przez 48h pomiar Glikemii, najpierw pol h po porodzie potem 3 razy co 2h, potem co 6h i może być wypisane zamiast po 48to po 72h do domu. Porod odbywa się w ośrodku min 2st referencyjnosci.
Jeju :o brzmi to wszystko bardzo groznie...( od jutra koniec bialego pieczywa i zdrowa dieta- chociaz z tym ciezko bo i tak wszysttko co zjem zwracam
a w sobote jade robic krzywa, oby wszystko bylo ok
-
Lelek wrote:Jeju :o brzmi to wszystko bardzo groznie...
( od jutra koniec bialego pieczywa i zdrowa dieta- chociaz z tym ciezko bo i tak wszysttko co zjem zwracam
a w sobote jade robic krzywa, oby wszystko bylo ok
-
Magdaa21 wrote:No ogólnie od kilku dni. O 16 naliczylam ponad 10 ruchów, w nocy dziś też się ruszala. Ale tydzień temu to były takie większe ruchy a teraz jak już to tak delikatnie..
-
Miss super że kupiłaś to co chciałaś
Pogadałam szczerze z M o tym co czuje, powiedział, że rozmawiał na ten temat z rodziną ale ich trudno zmienić w tej kwestii od razu, daliśmy sobie szansę..
Przy okazji spalił nam się telewizor...
Pojechaliśmy kupić nowy, 58 cali :o
W czwartek rano ma być dostawa
Miałam taką ochotę na słodkie, mój M kupił mi wafel WW, wzięłam 1 kawałek, zjadłam i mi nie posnakowalo, resztę mu dałam a ja sobie wzięłam Lizaka Chupa Chups4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy.