Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelek wrote:Jeju :o brzmi to wszystko bardzo groznie...
( od jutra koniec bialego pieczywa i zdrowa dieta- chociaz z tym ciezko bo i tak wszysttko co zjem zwracam
a w sobote jade robic krzywa, oby wszystko bylo ok
4 CS - ciąża pozamaciczna
Walka z endometriozą.
21.02.2019 - rozpoczenie leczenie endometriozy. -
Madzia dla twojego spokoju warto to skontrolować
A mnie kobietki naszla taka myśl kiedy przyjdzie mój okres bo dziś 20 dc a u mnie ovu nie było i nie raczej nie zapowiada się ech22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej kobitki coś mam mało czasu w tym tygodniu, ciągle coś
Buterfly terapia to świetny pomysł.
Magda lepiej dmuchać na zimne, niech cię przebadają
Wszystkiego nie nadrobie co żeście naskrobały.
Spokojnej nockiButterfly92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Hej dziewczyny. Dzisiaj zmierzyła tempkę i raczej była owulacja późno chociaż wcześniej wierzyłam zaraz na początku cyklu do 15 dc chyba. Dzisiaj 36.74 więc jak na mnie wysoko. Poczekam sobie na ten okres ;/ zła jestem bo 12.12 się zapisałam do gina i będę musiała odwołać wizytę i będzie bez monitoringu.
Takie żale z rana ale musiałam;)
Jakie plany na dziś?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Oby bo oszaleję. Dzisiaj 34 dc. Nie wiem kiedy ta owulacja mogła być. Będę mierzyć temperaturę i oby spadała bo zwariuję. Jestem tak zła na ten cykl że mam ochotę czymś rzucać.
Magda właśnie, jak sytuacja na froncie?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex oby ten cykl szybko się skończył i żebyś nie musiała jednak tej wizyty przekładać
Magda i jak tam?
A ja się witamjuż jadę do pracy
dziś 10h- nie wiem jak ja wytrzymam tak długo
jakiegoś dziś lenia mam od rana
U mnie dziś 15dctempka wczoraj skoczyla z 36.15 na 36.53 a dziś 36.51 więc jest ok- raczej owu była
teraz pozostało czekać na rozwój sytuacji
Życzę Wam udanego dnia -
Alex do 12 jeszcze daleko to może akurat będziesz już po @.
Miss miłego dnia w pracy Kochana.
Ja właśnie wstałam, dzisiaj mój mąż jedzie z kolega odebrać nowe auto, a ja jestem cały dzien sama. W planach mam iść do koleżanki, bo inaczej wykituje tutaj sama. Śniło mi się cała noc coś głupiego ... tragedia.
Jutro już czwartek ... 11:30 mam wizytę. Może się zlitują i zrobią mi to bHCG -
Paulins oby oby
Alex-do 12 jeszcze sporo czasu, myślę że akurat będzieno ale organizm Cię nieźle w konia robi nie ma co...
Jak masz ochote na marudy to gdzie jak nie tu
Miss-ogarniesz dzień! Tylko dobrze działki mierz i dzielpo wczorajszym to kto Cię wie gdzie masz głowę
A my dzisiaj kolejne szczepienie. Jejku strasznie dużo tego ale co zrobić. Jestem spokojniejsza niż ostatnio a to juz coś
Ale następne bede próbować ustalać na dni wolne mężabo coraz ciężej małego utrzymać żeby się nie ruszał
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Butterfly92 telewizor duży, ogromny
Magdaa21 zjedz słodkie i zobacz czy dziecko jest wtedy aktywniejszePo słodkim często dzieci brykają
Dziecko na tym etapie ma bardzo już ciasno i może być mniej aktywne aczkolwiek każdy niepokojący objaw powinien być skontrolowany, nikt Cię za panikarę nie weźmie bo jesteś już finiszu i ktg czy usg to norma, nie którzy mają już codziennie robione ktg na tym etapie, ja tak miałam
Starania o drugie dziecko -
terka szczepienia nie zazdroszczę
Trzymam kciuki żeby Andrzeje zniósł to jak najlepiej
Mnie troszkę ostatnio mniej ale ze względu na natłok pracy, dzieki pracy też nie myślę tak o staraniach a ostatnie dni stosunkowo były dośc ciężkie, znowu mnie wzięła jakąś chandra i wszystko w czarnych barwach widzę, na szczęście praca nie pozwala mi się załamać do końca i dzięki temu jeszcze jakoś funkcjonuje, nawet nie mam czasu sobie popłakać a czasem mam ochotę.Starania o drugie dziecko -
panipuchatkowa wrote:Andii dobrze ze masz trochę tej pracy i w tym teraz możesz się spelnic i nie myslisz o tym wszystkim. :* a jak masz ochote poplakac to zrob to, to też pomaga.
Chciałabym popłakać ale nie ma kiedyPraca, później odbieram córkę z przedszkola i nie ma kiedy, czasem w łazience sobie popłacze ale po wyjściu widac zaczerwienione oczy
Ostatnio dużo o tym myślę i zastanawiam się czy to jest moje marzenie czy innych marzenie o drugim dziecku, bo myślę że byłabym w stanie pogodzić się z faktem że mam tylko córkę, jest mi ogólnie dobrze, byłabym szczęśliwa bo mam przecież kochającego męża, córkę , dom się buduje, praca w porządku, wszyscy zdrowi, wszystko tak jak należy i czego chcieć więcej ale ludzie mnie ranią, dochodzi do takich sytuacji, że nie ma tygodnia żebym nie słyszała o drugim dziecku, w sobote idę na urodziny do znajomej, raczej będzie starsze towarzystwo po 30tce i wszyscy mają dwójke lub więcej dzieci i mogę się tylko domślić co będzie, o świetach to ja już w ogóle nie chce myśleć, chyba z domu nie wyjdęJestem w stanie pogodzić się z faktem, ze córka byłaby jedynaczką, nawet nasz prezydent ma tylko jedną córkę ale ludzie nie dają mi żyć. Oczywiście, że pragne drugiego dziecka ale też byłabym w stanie się pogodzic z faktem że go może nie być ale ludzie skutecznie mi to utrudniają.
Starania o drugie dziecko -
Alex czasami @ przychodzi nie tak jak chcemy. Ale może akurat do wizyty się wyrobi
Magda pewnie pojechała na ip i ją tam zostawili, a może już rodzi?
Andi rozumiem Cię, moją kuzynkę tak wszyscy naciskali, gdzie drugie. A jak w końcu powiedziała, że jest chora (ma rzs) i nie może mieć więcej dzieci to ci którzy pytali buzie zatkały się już na kłódkę.
Nie każdy, kto nie ma dzieci tego pragnął, niektórym nie jest dane i to jest przykre
Terka ty już po tylu szczepieniach. My z Mareczkiem tylko po tych w szpitalu, przez ten ropień co mu się zrobił. I dopiero jak się zagoi to go zaszczepią. Trochę mu to pękło, ale nie całe jeszcze
Miłego dnia kobitki<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓