Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda-fajna data
i niedziela to tez fajnie bo w weekend to nie ma obawy że mąż nie zdąży
Mari, Panipuchatkowa - to bardzo dobre pytanie czemu ją akurat, była ostatnia podejrzaną do zwolnieniajeszcze o ile powiedzmy ja mogłam się w ich mniemaniu nie sprawdzić tak co tam wymyślili to aż ciekawa jestem
Pierwsze jak mi powiedziała że nie pracuję tam to myślałam że ona się zwolniła ale nieeeetak więc to będzie bardzo ciekawe spotkanie
Ale miło mi się zrobiło jak zaczepila nas i chce odnowić kontakt(w sumie od czasu mojego zwolnienia widzialysmy się raz jak byłam tam w sklepie i kontaktu ze sobą nie miałyśmy od tamtej pory wiec tym bardziej)
Magda-nie wiem czy już byłaś na forum w tamtych czasach-to był maj ale 2017 roku, niedługo po moim ślubie
Puszek u nas chusta to mistrzostwow domu nie noszę, ale spacery, zakupy czy kościół to chusta. Bardzo przydatne
Chociaż co jakiś czas ktoś nas zaczepia że nie powinno się tak nosic dzieckaże kręgi są scisniete itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 03:42
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Terka ja pamiętam jak wspominałaś o swojej pracy że Cię nagle zwolnili
Ale dziwne że tą znajomą zwolnili, muszą mieć 10 osób na jej miejsce bo inaczej by tak nie zwalniali z dnia na dzień... A z resztą- kto ich tam zrozumietylko przykro bo człowiek się stara a i tak wylatuje
chore...
Magda więc już wiadomo na 100% że będziesz grudniową mamusiąteraz Karolinka sama sobie najlepszą datę na urodziny wybierze
A tak w ogóle to się witam
Właśnie pije kawkę i za chwilę zbieram się do pracywczoraj miałam ciężki dzień- dziś pewnie będzie podobnie- ale to ostatnia sobota pracująca w tym roku
już to oswiadczylam szefowi haha bo ja też chcę porobić trochę rzeczy w domu a nie mam nawet wolnego dnia a przecież w niedzielę nie będę sprzątać... za to chyba jutro upiekę pierniczki
o ile ma z pójdzie do pracy na rano i będę sama
A jak u Was plany na weekend? Mam nadzieję że plany są ambitne
Życzę Wam udanego weekendu
Edit: zapomniałam wam napisaćdziś mija 4 tydzień diety- mam minus 4.5kg
w tym tyg spadlo 0.5kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:11
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiss- wow ! Ale efekty diety! Ekstra
Magda, spokojnie, nie spieszy sie jej jeszcze najwidoczniej- zimno jest ;p - wykurzaj Karole z brzucha
A ja wlasnie jade na obciazenie glukoza, trzymajcie kciuki zebym przetrwala i nie puscila tam pawia ;p
Chcialam Wam jeszcze dopisac, ze wczoraj przeszlam sama siebie ... polozylam sie przed 18 do lozka a wstalam dzisiaj przed 7ma - to juz jest jakies dziwne :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:15
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Lelek no efekt jest taki jak się spodziewałam
A przy Hashimoto to w ogóle efekt jest ogromny
ogólnie chciałabym utrzymać spadek 0.5kg/tydzień teraz
zobaczymy co z tego będzie
Kurczę u Was też tak zimno? U mnie -12.5 A odczuwalna koło -20 -
Dziękuję Puchatkowa :*
W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji urodzindużo zdrówka i żeby wszystko szło po Twojej myśli oraz oczywiście szczęśliwego rozwiązania i zdrowej Laurki
100lat
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
panipuchatkowa wrote:Dzięki laskiii:D zawsze jestem podekscytowana swoimi urodzinami i nie śpię od rana.
Miss u mnue pokazuje -10 a odczuwalna -15..od rana jestem taka jakaś szczęśliwa w swoje urodziny
w końcu to baaaardzo ważny dzień
-
Miss kurcze szalejesz! Takie efekty przy Hashi to niesamowite!
ogromne gratulacje
U mnie nie wiem jaka odczuwalna bo z domu nie wychodze póki coale mam wrażenie że jest 5 a nie 8 bo tak szaro...
Co do koleżanki dowiem się prawdopodobnie 15.12 bo na wtedy żeśmy się umówiły. Co tam wyszło nie wiem. I nie wiem czy z dnia na dzień czy z wyprzedzeniem. Wiem że kiedyś wisiała kartka że szukają ale w życiu bym nie pomyślała że na jej miejsce.
No cóż dziewczyna ma się dobrze, ma lżejsza pracę i nie narzeka w sumie na tą zmianę
Szczegóły jak to powiedziała - przy kawie
Lelek dasz radę! Jakby Ci się nudziło to pisz do nas
Co do spania-śpij ile wlezie kto Ci zabronija to się śmieje że przespałam cały 1 trymestr i obudziłam się dopiero w 2
Moje ambitne plany to przetrwać dzisiejszy dzień. A przynajmniej do 15
Maz w pracy, będzie popołudniu, mały chce się bawić a ja chcę SPAć a przynajmniej leżeć pod kolderka ale to nie przejdzie
EDIT: Kubuś Puchatek ratuje mi tylek i zajął się małym (ćwiczą zapasy chyba)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:57
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Panipuchatkowa, zdrowia, szczęścia, uśmiechu, błogosławieństwa Bożego, żeby malutka urodziła się zdrowa a poród przebiegł bezproblemowo ♥️
Terka, to ja dolaczylam jakoś w grudniu 2017 lub styczniu 2018
Lelek, śpijja też strasznie dużo spałam w 1.trymestrze, nawet wczoraj wklejalam zdjęcie do albumu i mąż mi zrobił jak spałam
Miss, super efekt! Gratuluję!
My dziś na kolejny spacer pójdziemy, min. 4km.myślałam że może po wczoraj coś w nocy, cokolwiek, będzie się działo, ale nic.. Chociaż powiem Wam że tęsknilam za taką zabawa z M, bo dotychczas uważalismy
hihi
MissKathy92, panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanipuchatkowa, wszystkiego najlepszego !
❤️
Ja jestem juz po wypiciu... zobacze jak zareaguje moj organizm :p ale mieli glukoze o smaku cytrrynowym wiec nie bylo tak zle- smakowala jak bardzo bardzo bardzo baaaardzo slodka lemoniada :ppanipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Lelek wrote:Panipuchatkowa, wszystkiego najlepszego !
❤️
Ja jestem juz po wypiciu... zobacze jak zareaguje moj organizm :p ale mieli glukoze o smaku cytrrynowym wiec nie bylo tak zle- smakowala jak bardzo bardzo bardzo baaaardzo slodka lemoniada :p
Tak, cytryna czy posmak cytryny dużo daje. Pamiętam jak sama z sokiem z cytryny do labu szłam
No to teraz siedzenie...
Książkę jakąś masz?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
Hej dziewczyny
Puchatkowa wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń
Ja dopiero wstaje, po tych urodzinach bylam nieprzytomna trochę ale się wyspałam;) jedziemy z mężem później na zakupy i może skoczymy wieczorem na rynek bo ładnie wszystko oświetlone i klimatyczne jużnawet ogniska do ogrzania wczoraj widziałam;) już dawno nie byłam na rynku
Terka ja też pamiętam sytuację że sklepem. Ciekawe co się tam wydarzyło;) pewnie ci opowie przy jakimś spotkaniuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyTerka, mam meza ze soba
Balam sie, bo nie wiedzialam jak zareaguje na ta glukoze:p ale nawet nie narzekal, sam chcial jechac
W Warszawie tez juz na Starym Miescie wszystko zaczyna wygladac swiatecznie, stoiska swiateczne, choinka swieatelkachyba sie wybierzemy na spacer ktoregos wieczoru