X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda polecam 8. 12-to moje urodziny :)
    Dzisiaj dostałam od koleżanki chuste oni rzadko używali, jak u Was się sprawdza? Mam wizję ja dziecko w chuscie i pies mam nadzieję, że wiąże się to łatwiej niż wygląda :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2018, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka pamiętam!

Puszek ja tez mam chustę.:)

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszek, bardzo dużo osób ma akurat 8.12. :D nie wiem co ten dzień w sobie ma, ale już kilka razy słyszałam, że 8.12. Ktoś ma urodziny albo zna kogoś, kto ma:P a wtedy Niepokalane Poczęcie i data spoko :D

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 03:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda-fajna data :D i niedziela to tez fajnie bo w weekend to nie ma obawy że mąż nie zdąży ;D :P

Mari, Panipuchatkowa - to bardzo dobre pytanie czemu ją akurat, była ostatnia podejrzaną do zwolnienia ;D jeszcze o ile powiedzmy ja mogłam się w ich mniemaniu nie sprawdzić tak co tam wymyślili to aż ciekawa jestem ;)
    Pierwsze jak mi powiedziała że nie pracuję tam to myślałam że ona się zwolniła ale nieeee :D tak więc to będzie bardzo ciekawe spotkanie :P
    Ale miło mi się zrobiło jak zaczepila nas i chce odnowić kontakt :) (w sumie od czasu mojego zwolnienia widzialysmy się raz jak byłam tam w sklepie i kontaktu ze sobą nie miałyśmy od tamtej pory wiec tym bardziej) ;)
    Magda-nie wiem czy już byłaś na forum w tamtych czasach-to był maj ale 2017 roku, niedługo po moim ślubie :)

Puszek u nas chusta to mistrzostwo ;) w domu nie noszę, ale spacery, zakupy czy kościół to chusta. Bardzo przydatne ;)
    Chociaż co jakiś czas ktoś nas zaczepia że nie powinno się tak nosic dziecka :/ że kręgi są scisniete itd :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 03:42

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka ja pamiętam jak wspominałaś o swojej pracy że Cię nagle zwolnili :/
    Ale dziwne że tą znajomą zwolnili, muszą mieć 10 osób na jej miejsce bo inaczej by tak nie zwalniali z dnia na dzień... A z resztą- kto ich tam zrozumie :/ tylko przykro bo człowiek się stara a i tak wylatuje :/ chore...

Magda więc już wiadomo na 100% że będziesz grudniową mamusią :) teraz Karolinka sama sobie najlepszą datę na urodziny wybierze :)

A tak w ogóle to się witam :)
    Właśnie pije kawkę i za chwilę zbieram się do pracy ;) wczoraj miałam ciężki dzień- dziś pewnie będzie podobnie- ale to ostatnia sobota pracująca w tym roku :) już to oswiadczylam szefowi haha bo ja też chcę porobić trochę rzeczy w domu a nie mam nawet wolnego dnia a przecież w niedzielę nie będę sprzątać... za to chyba jutro upiekę pierniczki :) o ile ma z pójdzie do pracy na rano i będę sama :D A jak u Was plany na weekend? Mam nadzieję że plany są ambitne :)
    Życzę Wam udanego weekendu :)

Edit: zapomniałam wam napisać :) dziś mija 4 tydzień diety- mam minus 4.5kg :D w tym tyg spadlo 0.5kg :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:11

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss- wow ! Ale efekty diety! Ekstra :)
    Magda, spokojnie, nie spieszy sie jej jeszcze najwidoczniej- zimno jest ;p - wykurzaj Karole z brzucha ;)

A ja wlasnie jade na obciazenie glukoza, trzymajcie kciuki zebym przetrwala i nie puscila tam pawia ;p
    Chcialam Wam jeszcze dopisac, ze wczoraj przeszlam sama siebie ... polozylam sie przed 18 do lozka a wstalam dzisiaj przed 7ma - to juz jest jakies dziwne :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:15

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!!!
    Miss wow jaki wynik! Gratulacje!

Puszek Twój organizm tego potrzebuje więc śpij. :)

Dziewczyny co do urodzin - to ja właśnie mam dzisiaj!:D jeeeaaaah!!!! Uwielbiam 1 grudnia.:D

Lelek lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek no efekt jest taki jak się spodziewałam :) A przy Hashimoto to w ogóle efekt jest ogromny :) ogólnie chciałabym utrzymać spadek 0.5kg/tydzień teraz :) zobaczymy co z tego będzie :)

Kurczę u Was też tak zimno? U mnie -12.5 A odczuwalna koło -20 :(

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Puchatkowa :*
    W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :D dużo zdrówka i żeby wszystko szło po Twojej myśli oraz oczywiście szczęśliwego rozwiązania i zdrowej Laurki <3 100lat

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa - WSZYSTKIEGO NAJNAJNAJNAJLEPSZEGO :D

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki laskiii:D zawsze jestem podekscytowana swoimi urodzinami i nie śpię od rana.:D

Miss u mnue pokazuje -10 a odczuwalna -15..

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dzięki laskiii:D zawsze jestem podekscytowana swoimi urodzinami i nie śpię od rana.:D

Miss u mnue pokazuje -10 a odczuwalna -15..
    Ciekawe dlaczego tak jest ale mam tak samo :D od rana jestem taka jakaś szczęśliwa w swoje urodziny :D w końcu to baaaardzo ważny dzień ;)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss kurcze szalejesz! Takie efekty przy Hashi to niesamowite! :D ogromne gratulacje :)

U mnie nie wiem jaka odczuwalna bo z domu nie wychodze póki co ;D ale mam wrażenie że jest 5 a nie 8 bo tak szaro...

Co do koleżanki dowiem się prawdopodobnie 15.12 bo na wtedy żeśmy się umówiły. Co tam wyszło nie wiem. I nie wiem czy z dnia na dzień czy z wyprzedzeniem. Wiem że kiedyś wisiała kartka że szukają ale w życiu bym nie pomyślała że na jej miejsce.
    No cóż dziewczyna ma się dobrze, ma lżejsza pracę i nie narzeka w sumie na tą zmianę ;D
    Szczegóły jak to powiedziała - przy kawie ;D

Lelek dasz radę! Jakby Ci się nudziło to pisz do nas ;D
    Co do spania-śpij ile wlezie kto Ci zabroni :D ja to się śmieje że przespałam cały 1 trymestr i obudziłam się dopiero w 2 :P

Moje ambitne plany to przetrwać dzisiejszy dzień. A przynajmniej do 15 ;D
    Maz w pracy, będzie popołudniu, mały chce się bawić a ja chcę SPAć a przynajmniej leżeć pod kolderka ale to nie przejdzie :P

EDIT: Kubuś Puchatek ratuje mi tylek i zajął się małym (ćwiczą zapasy chyba :P)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 07:57

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa i bardzo dobrze! Ja też bardzo lubię swoje urodziny :D ciesz się z tego dnia, rzadko kiedy urodziny wypadają idealnie w sobotę ;D

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, zdrowia, szczęścia, uśmiechu, błogosławieństwa Bożego, żeby malutka urodziła się zdrowa a poród przebiegł bezproblemowo ♥️

Terka, to ja dolaczylam jakoś w grudniu 2017 lub styczniu 2018 :)

Lelek, śpij :P ja też strasznie dużo spałam w 1.trymestrze, nawet wczoraj wklejalam zdjęcie do albumu i mąż mi zrobił jak spałam :P

Miss, super efekt! Gratuluję! :) :)

My dziś na kolejny spacer pójdziemy, min. 4km. :) myślałam że może po wczoraj coś w nocy, cokolwiek, będzie się działo, ale nic.. Chociaż powiem Wam że tęsknilam za taką zabawa z M, bo dotychczas uważalismy :P hihi :)

MissKathy92, panipuchatkowa, terka lubią tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda korzystajcie! :D
    Potem chwila przerwy będzie... :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, wszystkiego najlepszego ! :) ❤️

Ja jestem juz po wypiciu... zobacze jak zareaguje moj organizm :p ale mieli glukoze o smaku cytrrynowym wiec nie bylo tak zle- smakowala jak bardzo bardzo bardzo baaaardzo slodka lemoniada :p

panipuchatkowa, Magdaa21 lubią tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lelek wrote:
    Panipuchatkowa, wszystkiego najlepszego ! :) ❤️

Ja jestem juz po wypiciu... zobacze jak zareaguje moj organizm :p ale mieli glukoze o smaku cytrrynowym wiec nie bylo tak zle- smakowala jak bardzo bardzo bardzo baaaardzo slodka lemoniada :p

Tak, cytryna czy posmak cytryny dużo daje. Pamiętam jak sama z sokiem z cytryny do labu szłam ;D
    No to teraz siedzenie...
    Książkę jakąś masz? ;D

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Puchatkowa wszystkiego najlepszego! Spełnienia wszystkich marzeń;)
    Ja dopiero wstaje, po tych urodzinach bylam nieprzytomna trochę ale się wyspałam;) jedziemy z mężem później na zakupy i może skoczymy wieczorem na rynek bo ładnie wszystko oświetlone i klimatyczne już;) nawet ogniska do ogrzania wczoraj widziałam;) już dawno nie byłam na rynku
    Terka ja też pamiętam sytuację że sklepem. Ciekawe co się tam wydarzyło;) pewnie ci opowie przy jakimś spotkaniu

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, mam meza ze soba :D Balam sie, bo nie wiedzialam jak zareaguje na ta glukoze:p ale nawet nie narzekal, sam chcial jechac :)
    W Warszawie tez juz na Starym Miescie wszystko zaczyna wygladac swiatecznie, stoiska swiateczne, choinka swieatelka ;) chyba sie wybierzemy na spacer ktoregos wieczoru :)

‹‹ 1906 1907 1908 1909 1910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ