Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Miss - Martoszka Ci tak napisała? Że głupia jesteś? Eh co za baba...
Magda kurde w kompleksy mnie wpedzasz, na ostatku chodzisz więcej niż teraz ja
Kasia, Miss no to teraz wielkie czekanie
Alex-no to nie, to nie przesyłaj dziurawego szczerbatego wykresuM&M -
alex0806 wrote:Jeśli by się udało, chociaż to wątpliwe, to nic się złego nie stanie. W sensie, ten seks w gumce miał być po to, żeby się nie wdała jakaś infekcja bo wszystko było podrażnione itd. Nawet z początku miałam infekcję zaraz po krwawieniu, ale smarowałam i przeszło. Dlatego gumka.
Co do starań i rozmyślań o in vitro... Nie wiem, czy za krótko się tu staramy. U mnie pykną w styczniu 2 lata, inne dziewczyny też długo się starały i się udało. Tak naprawdę zostało nas kilka staraczek na wątku tylko. I każda z nas ma prawo do własnego wyboru, co i kiedy zrobimy
Dokładnie, wybór indywidualny. Każdy ma swój rozum i swoje decyzję do podjęcia.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Eh... No oczywiście że to wasza decyzja co chcecie zrobić jak i kiedy...
Nam mówi czemu coś narzucamy. A co ona robi?rozumiem żeby coś poradzić gdy ktoś pyta o radę ale narzucać niczego nie można nikomu...
-
Martoszka wrote:Babą to chyba Ty jesteś! Ja nikogo nie obrażam tylko dzielę się moją długą drogą. Ale nikogo nie obrażam!
Nie żebym się czepiała... Ale właśnie mnie obraziłas tak pisząc więc nieprawda jest ze nikogo nie obrazasz
I nie napisałaś tylko swojej drogi tylko sugerujesz komuś ze nie wie co robi i nie ma prawa do swoich decyzji bo są odmienne od Twoich -a to także jest obrażanie choć nie wprost. To tyle na ten temat.
A czy jestem baba - no jestem jeśli trzeba i to okropna baba. Także ten, bywaMissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
MissKathy92 wrote:No dokładnie
rozumiem żeby coś poradzić gdy ktoś pyta o radę ale narzucać niczego nie można nikomu...
Dokładnie. A Ty nie musisz jej słuchać. Możesz, nie musisz. Ale z doświadczenia wiem że jak się komuś w "dobrej wierze" coś narzuca to się odrzuca to z automatu bo nikt tego nie lubiMissKathy92 lubi tę wiadomość
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Andii a może najdzie Was ochotka.
Na pewno najdzie ale dlatego że dawno tego nie robiliśmy i to będzie jeden seks, który zaspokoi nasze potrzeby na jakiś czas, o takim seksie typowym o dzisiaj musimy bo owulacja to nie ma mowy. Teraz to seks raz w tygodniu u nas- normalnie jak dziadki skapcanieliśmy
alex0806 no tak Ty i Kasia staracie się długo, ja Was gonię ale i tak uważam, że czas 2lata to nie czas na takie kroki, gdybyśmy miały po 35lat to pewnie każda z nas by już walczyła bo goniłby nas wiek.MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Martoszka wrote:Babą to chyba Ty jesteś! Ja nikogo nie obrażam tylko dzielę się moją długą drogą. Ale nikogo nie obrażam!
ale zauważ że to jest TWOJA DROGA i każdy ma prawo mieć swoją- która jest inna niż Twoja... jedna zacznie badania od 2cs, druga poczeka do 22 i co? mamy ją za to "gnębić" i wytykać palcami bo chce poczekać? No wybacz ale to nie na tym wątku
Tak więc koniec rozmowy na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 15:08
-
Miss masz rację koniec strzepienia języka, każdy z nas jest dorosły każdy coś przeżył i to tylko i wyłącznie nasza sprawa co z tym zrobimy.
Jeśli ktoś będzie chciał niech IV robi zanim jeszcze zacznie starania jego sprawa. Jeśli będziemy potrzebowały porady co jak z IV lub iui napewno znajdziemy życzliwe osoby które doradza, a kiedy kto się zdecyduje to jego indywidualna sprawa.MissKathy92 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Miss masz rację koniec strzepienia języka, każdy z nas jest dorosły każdy coś przeżył i to tylko i wyłącznie nasza sprawa co z tym zrobimy.
Jeśli ktoś będzie chciał niech IV robi zanim jeszcze zacznie starania jego sprawa. Jeśli będziemy potrzebowały porady co jak z IV lub iui napewno znajdziemy życzliwe osoby które doradza, a kiedy kto się zdecyduje to jego indywidualna sprawa. -
Madzia szalejesz
Ani się nie obejrzysz a Karolinka się pojawi
Mi się dzisiaj laski znowu śniło karmienie piersią z tym, że chodziłam sobie z gołymi cyckami i nagle stwierdziłam, że "oho, mleko mi wycieka, więc chyba czas nakarmić dziecko"
A ono sobie w jakiejś piaskownicy siedziało. Masakra skąd takie sny
I widziałam jak to mleko płynie z piersi.
Ja zrobiłam zapiekankę makaronową na obiad, zjedliśmy i odpoczywamyJeszcze mi się barszczu w trakcie zachciało to gotuję i zjemy później, będzie też na jutro.
Dzisiaj chyba taki dzień energiczny, bo mnie też nosiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Już wiem skąd u mnie ten brak energii-zabrały mi dziolchy!
Madzia haha rozumiem że to nie przypadek że akurat ananas a nie np porzeczki
Alex-sen genialnyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 15:46
21.01 69cm -
Haha Madga mąż mistrzunio
Alex a to który dpo mógłby być? Bo juz mi się wszystko miesza i życia nie ogarniam
My na obiadek makaron z sosem i mięsem mielonym (celowo nie pisze ładnych nazw sosów bo mu daleko do takich ale nam się nie chce robić ładnie i oryginalnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 15:52
21.01 69cm -
Magdaa21 wrote:Terka haha
Alex.. Jesteś 200% pewna że nie ma szans na ciążę?
W ogóle mój M przyniósł dziś rano jemiolepowiesił na lampie w korytarzu, teraz mnie zaczepia jak oboje tam jesteśmy, haha
Zawsze może być ten 1% szansGumka nam nie pękła ani razu, a w tym cyklu poszła cała giga paczka
Raz mąż się zapomniał i bez zaczął, ale później jednak założył. Że tak powiem nie było do końca bez gumki
Jemioła super sprawa, muszę sobie w tym roku też sprawićLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵